piatok 30. januára 2015

Plastové vodomerné šachty

Miloš Zeman (ČSSD) usúdil, že z mediálneho prostredia sa stáva žumpa. Pod tento ortieľ sa však nepodpíše iba finančná kríza či lacná. Lebo potom lacna ocel a hlinik zaplavi europu, ale ked zaplavilo ameriku to . To je solidní žumpa tahle holčina.


Reality na predaj a prenájom - nehnuteľnosti, byty, rodinné domy, novostavby, pozemky - Bratislava, Košice, Žilina, Banská Bystrica, Trnava, Trenčín, Nitra,.

Tá pervitínová blbka, čo keď je odmaľovaná, tak vyzerá ako lacná. Tolko mudrych a dobrych ludi nemoze mat deti a tato zumpa sa koti uz . Pan poslanec Paroubek je idiot. Kanalizácia: Žumpa umiestnená pred objektom certifikovaná 10m3. Jesenné lístie je lacná , a pritom dokonalá dekorácia! Predám žumpu objemu mbez nutnosti obetónovania.


Dnes mám problém žumpa sa prelomila a oni tvrdia ,že všetko urobili tak ak mali.

Bezplatná inzercia, lacna zumpa - predaj a inzercia. Táto toaleta, ktorej konštrukcia je vyťažená žumpa malých rozmerov. Navyše, výstavba takejto štruktúry spravuje miesto nie lacné. Ak takéto metódy používa tá najhlbšia žurnalistická žumpa – v poriadku, ale ak touto.


Mini čerpadlo na vodu

Velmi jednoduše řečeno, praktické, úsporné a krásné. Přesně tak můžeme popsat největší přednosti všech toalet a bidetů značky CATALANO. Pokud vám nezbývá místo přímo na samostatnou bidetovou mísu, máte celkem možnosti: pořídit si elektronický bidet integrovaný do WC sedátka, přídavný . Instalace na běžnou WC mísu, snadné použití, plno pokročilých funkcí.


Průtokový ohřev, osušení, automatický režim, dětský program, aromatizace.

WC , pisoár a bidet , Zařizovací předměty v koupelně, Zařizujeme a vybavujeme, Témata, ESTAV. WC s bidetem v jednom nabízí nejvyšší úroveň i komfort intimní hygieny. Nabízí na asijské bidety až netradičně velké. S nápadem zavést elektroniku do záchodu přišli na začátku nového tisíciletí Japonci. Taky budeš muset vybrat tvar mísy tak, aby byl pokud možno co nejpohodlnější pro používání . Kombinace je lepší, ale je docela drahá.


Mnoho typů skladem a doprava zdarma!

Chcete ušetřit místo v koupelně? Krátké instruktážní video o všech výhodách produktu WC bidet 2v1. Sanita s roční zárukou, wc s bidetem,2v1. BIDET UŽ NENÍ LUXUS, ALE SAMOZŘEJMNOST V MODERNÍ KOUPELNĚ.


Plastové šachty na vodu

Vodovodní baterie je zařízení, které slouží k výdeji vody z vodovodního řádu. Vlastností baterie je, že v ní může docházet ke směšování teplé a studené vody. Internetový obcho dovoz pre celé Slovenko - Franke sety nerezové - kuchynský drez a vodovodná batéria.


Sprchová vodovodná batéria Arosa Lotus 150mm. Vodovodná nástenná sprchová batéria s pákovým ovládaním. Perlatory „NEOPERL“sú nemeckej vyroby!

Nakupujte v obchode Onlinekupelne. Veľká čásť sortimentu skladom, krátke dodacie lehoty. Odborné poradenstvo a záruka vrátenia peňazí. BathConcept vodovodná batéria ELIS vaňová.


Kuchynská stojánková kuchynská vodovodná batéria TONIA vhodná k drezom ALVEUS popis: otočná, zmiešavacia, tlaková, chrómová rozmer (š x v): 1x 2. Equa System, výrobca vodovodných batérií, sifónov a ďalších doplnkových produktov uviedol na trh zmiešavaciu pákovú batériu s označením . Vodovodné batérie sú neoddeliteľnou súčasťou vašej kúpeľne. U nás si vyberie aj ten najnáročnejší zákazník.

Stenová batéria - len na studenú vodu - otočné ramienko - povrchová úprava chrom. Drezy a batérie najvyššej kvality Obchodná spoločnosť ANCOR Slovakia, s.

štvrtok 29. januára 2015

Laufen umyvadlo

Solárny vodný prietokový set ADRIA akcia. Kalové čerpadlo KTH 100X Zobraziť viac. Na vyčerpávanie znečistenej vody. Drenážne a kalové čerpadlá OASE.


Hadica plochá m, bary, nearomatická pre kalové čerpadlá , GEKO.

Ponúka obehové čerpadlá pre vykurovanie a klimatizáciu a ďalšie odstredivé čerpadlá pre priemysel,. Ponúka taktiež vodárne a ponorné a kalové čerpadlá. Predstavte si ,že ste preč,alebo si nevšimnete ,že vnikne voda do domu. Vyberte si z našej ponuky čerpadiel a vodární, kde nájdete ponorné kalové čerpadlá , čerpadlo na plytkú vodu, ponorné záhradné čerpadlo, čerpadlo na naftu, . Calpeda GXRM ponorné kalové čerpadlo nerezové 37kW 230V . Odvodňovacie čerpadlo HCP 50IC A21.


CD CESSPIT J14P ponorné kalové čerpadlo.

Výkonné kalové čerpadlo pre extrémne požiadavky. Kategórie: Akcia čerpadlá do 30. Nové GARDENA ponorné kalové čerpadlo. Ponorné kalové čerpadlá pre využitie v domácnosti.


Komplexná starostlivosť o naištalované čerpadlá. Vyhľadať účinnejší typ čerpadla ako náhradu za staré čerpadlo. Vniknutiu trávy alebo lístia do zariadenia zabráni filter. Na čerpanie znečistenej, teda splaškovej vody sa využívajú kalové čerpadlá.

Vodovodne šachty

Umývadlové dosky rôznych tvarov, farieb a povrchových úprav skladom a lacno ! Drevené dosky pod umývadlo, esteticky vzhľa cenovo dostupne, prírodniny materiál. Pezinok drevené dosky na mieru. Prezrite si KÚPEĽŇOVÉ ŠTÚDIO v stavebninách prespor. Hľadáte mm formica laminátové kuchynské a kúpeľné dosky a pracovné dosky ? Ako jeden z najlepších výrobcov laminátových dosiek a dodávateľov v Číne, .

Kupelnova stena a priecka, rekonstrukcia bytoveho jadra Dosky Glasroc H OCEAN sú špeciálne stavebné dosky na báze sadry vyvinuté pre použitie v . Veľkoobchod a maloobchod s prírodným kameňom - rodinná firma s tradíciou. OBI Umývadlo na dosku Pergusa. Jika Umývadlo Lyra plus s otvorom cm.


Cersanit Umývadlo Market 40 . Bambusové či laminátové dosky do kúpeľne umožnia umiestniť umývadlo kdekoľvek. TOLKEN kúpeľňová doska , bambus. Upozornenie: k pripevneniu umývadla k pracovnej doske je potrebná .

ARTSTONE ponúka predaj a spracovanie syntetického granitu (CORIAN, STARON, RAUVISIO, HI-MACS). Vyrábame kuchynské dosky , stoly, barové pulty a iné . Corian (DuPONT) sa využíva pri výrobe nábytku a osvetlenia.

streda 28. januára 2015

Al ko hw 1300 inox

Nakupujte u špecialistov na čerpadlá a čerpaciu techniku. Sme jediní oficiální e- shop s čerpadlami značky SIGMA. Okná sú NOVES - plastové , izolačné 3-sklo, bezbariérové. Na dřevěné bednění namontovat okapové a okrajové plechy. OSB desek nebo dřevěných prken.


Smrekovec - Jednotkový cenník.

Plastové odkvapové systémy nákup a rezervácia v OBI. Okapy (rýny) Marley nabízejí to, co si stavebníci přejí – kvalitní, propracovaný a elegantní systém. Cenník gamrat na vyžiadanie. Zastavaná plocha: červená karkulka . Strojní omítačka, hladítko nerezové, hladítko plastové , špachtle, vědro, míchačka, vrtačka, Unimixer - míchadlo k vrtačce nebo míchačka s nuceným mícháním, . Jednoduše se opravují plastové okapy.


Porušené spoje, případně výměnu mrazem prasklého. Zbývají dodělat podlahy, fasáda a okapy.

Bramac – odvodnění a okapové systémy instalace - Duration: 9:05. Jsme specialista v plastech a Váš partner pro dodávky plastových polotovarů a výrobků z plastů, jako jsou plastové desky, plastové tyče, plastové profily, svářecí. Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru okapy v České republice.

Ležatý bojler

V obchode Siko kupelne stoji aj s umyvadlo 349. Moderné a kvalitné kuchyne, obývačky, komody, spálne, detské a študentské izby, kancelárie, predsiene alebo sedačky do Vašej domácnosti. Nábytok je kombinovateľný s takmer všetkými typmi umývadiel. Kúpeľňový nábytok Febra - Kráľovský Chlmec.


Cersanit Jika Keramag Kolo Siko.

S plánovaním sa poraďte s odborníkmi: kúpeľňovým štúdiom, stavebnou. Jaroslav Vačkář z kúpeľní Siko. Do kúpeľne nemožno dať bežný nábytok , ale len ten určený do vlhka. Kvalitný nábytok do kúpeľne musí odolávať vlhkosti, mal by byť praktický a hlavne by mal lahodiť oku. Sprchové závesy z polyesteru, ktoré je možné prať.


Nakupujte online alebo v jednej z našich predajní. Vyberajte z ponuky viac ako produktov Kolo a nakupujte pohodlne online.

Vášmu výberu nezodpovedá žiadny ďalší produkt. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Značka NATUREL ponúka sorti- ment kúpeľňového nábytku pre tých zákazníkov, ktorí si chcú zútulniť svoju kúpeľňu. Internetový obchod s inštalatérskych, kúpeľňovým a.

Vodomerna sachta

Je řešením pro rodinné domy s vodoměrem mimo dům a pro . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vodoměrná šachta. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Betónová vodomerná šachta - výroba a predaj. Rýchla montáž, jednoduchá preprava a certifikované materiály zaručujú bezstarostnú kúpu a dlhú životnosť.


Firma Prefabetón-Diviaky zabezpečuje výrobu,predaj a dopravu typizovaných ale aj atypických vodomerných šácht. Standardně jsou stěny osazeny . Vodomerné šachty sú vyrábané v súlade s. Nabízíme vodoměrné šachty nejvyšší kvality pro zabudování vodoměrů do země. Vodoměrná šachta je určena pro umístění vodoměru mimo objekt. Materiál stěny šachty dovoluje instalaci a montáž dle místních podmínek.


Dobrý den, potřebuji zjistit, jaké jsou normy pro vodoměrné šachty. Když se dostanete do situace, že správce vodovodů a kanalizací z vaší oblasti vyžaduje, abyste umístili vodoměr do vodoměrné šachty , budete . Hledáte sachta samonosna vodomerna ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Stavíte či rekonstruujete dům? Malé vodoměrné šachty dodáváme na český trh již 10let.


Vodoměrné šachty se používají k vytvoření prostoru pro montáž vodoměru. K dispozici je řada modelů, které se od sebe liší i rozměrem použitého vodoměru.

utorok 27. januára 2015

Jika olymp wc

Drevené záhradné WC má rozmer 85cm x 93cm. Výška v najnižšom bode 190cm. WC sedátko nemusí být jen praktickým doplňkem.


Své WC můžete oživit sedátkem s motivem dřevěného srdce. Sedátko oceníte i díky pomalému dovírání.

Soused cca 5m od mého zděného plotu začal budovat dřevěné suché WC a opravdu se mi nechce nasávat výpary z tohoto zařízení. Bez povrchové úpravy a střešní krytiny( pouze papírová lepenka). Doprava dle platného ceníku . Sedátka jsou osazena soft-close panty z kvalitní . Domovská stránka Katalóg výrobkov Drevená latrína.


Luxusní suché WC se sedlovou střechou. Hledáte drevene wc sedatko masiv?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Vyrábíme na zakázku montované dřevěné mobilní záchody, které zvenčí vypadají jako tradiční vesnická kadibudka. Vnitřek kadibudky však odpovídá moderním . Na objednávku, doba dodání 2-týdnů. Zboží skladem uvedené na webu se nemusí shodovat se skladovostí na prodejně.


Dýhované dřevo Úchyty chromovaná mosaz. Dřevěná wc sedátka nabízíme z masivního dřeva nebo dýhovaná. STÁŇA - kadibudka bez sezení, pro volné vložení chemického WC.

Lacne zrkadla

Zákaznicky nejoblíbenější a spolehlivá Vana Rosa představuje vyváženou kombinaci příznivé ceny a užitných. Bydlíte ve starém panelákovém bytě, který má ještě umakartové jádro? Nebo jste se nastěhovali do starého domečku po babičce, kde je ještě původní koupelna . Chýba: vanou Vana, nebo sprchový kout? V pamäti Preložiť túto stránku Vana versus sprchový kout.


Na rozhodování o tom, zda si vyberete vanu, nebo sprchový kout , máte.

Zamezíte tak hromadění vlhkosti v prostoru pod vanou. Pohodlné poležení při koupeli je u van Rosa samozřejmostí, ale dohromady se zástěnou představují i široký sprchový kout. Jejich sprchovací část má široké . Sprchový kout obsahuje samonosnou vaničku se sifonem.


Sanotechnik Nevada 15 sprchový box s vanou obdélník 150x85x223cm. Niku za vanou můžeme zvýraznit mozaikou nebo kontrastním obkladem. Pokud zvolíme variantu sprchového koutu v nice, doporučuji použít . Sprchová vanička akrylátová, čtvrtkruh 90x90x28cm včetně nožiček, R550.


Stažení royalty-free Interiéru bílá a dřevěné koupelny s sprchou, bílé vany a původně rozetovým oknem.

pondelok 26. januára 2015

Zastena

Podívejte se na jejich rady a. Od čeho tam ten poklop jinak je? MARO SET WC MARO KYTKA včetně zazdívacího modulu, tlačítko, sedátko bez poklopu , bílý - Set se skládá z modul BASIC na zazdění, tlačítko PLDual Flush . Viac ako 2obchodov na jednom mieste. Podle mikrobiologů byste měli při každém spláchnutí nejdříve dát poklop od záchodu dolů.

Pokud to neděláte, škodíte sami sobě. Liberec - Koupelna - Liberecký kraj. Oficiální zástupce obchodu KOUPELNY-ONLINE. Dobrý den, WC splachovací soupravy procházely během let vývojem . Inzerát Potah na poklop prkénka na záchod v okrese Litoměřice, cena 5Kč, od DDrahomira na Sbazar.


Když vynálezce splachovacího záchodu vymyslel jeho podobu, včetně prkýnka a poklopu , asi vědel, proč to dělá. Když je pro někoho nenormální dávat obojí .

Dilema, zda poklop sedátka sklápět (ženský přístup), nebo ne (silnější polovina lidstva), nechme stranou – nejdříve totiž musíte mít vůbec co . Není vaše koupelna zbytečně plná bakterií? Při ranní i večerní hygieně jedeme na autopilota a jednáme . Každý má v koupelně své rituály.

Ohrievače vody elektrické

Nenašiel sa žiadny produkt, ktorý by vyhovoval zadaným kritériám. Líder na trhu v segmente obklady a dlažba ponúka všetko pre Vaše kúpeľne. Moderní série nejen pro koupelny a podlahy. Systémová řešení pro veřejné a technické prostory. Nájdite najkrajšie OBKLADY DO KÚPEĽNE , ktoré zodpovedajú vášmu vkusu a štýlu.


Kúpeľňové štúdio TARCHI - Osobná garancia serióznosti a kvality!

Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek. Staré obklady je lepšie odstrániť. Keď to neurobíte, kúpeľňa sa zmenší a nevojde sa do nej toľko ako predtým. Dodejte své koupelně originální vzhled s novými obkladačkami. Nové trendy od předních výrobců obkladů a dlažeb.


Obklady , dlažby za trvale nejnižší ceny. Připravili jsme pro Vás nový katalog obkladů a dlažeb. V tomto katalogu naleznete nové . Porovnajte firiem v lokalite Prievidza: UNIMAT spol.

AKČNÍ NABÍDKA ZBOŽÍKOUPELNY FOTOGALERIEVIZUALIZACE KOUPELEN VIZUALIZACE UKÁZKYO NAŠÍ PRODEJNĚ, SLUŽBYCENY, SLEVY PRO . RAKO COLOR TWO dlažba 20x20cm svetlo šedá GAA1K112. Z rozsáhlé nabídky si určitě vyberete! Nejkvalitnější obklady a dlažby imitující mramor, kámen, beton, dřevo či mozaiky nebo velké.

Cirkulační čerpadlo grundfos

WC , nepoužívaný v 1 stave. Nástavec především pro osoby po úrazu nebo operac kyčlí (např. zlomeniny v oblasti kyčlí), dále pro osoby tělesně. Dětský stupinek a podsedák na wc , Cena: Kč, Lokalita: Třebíč.


Pre seniorov, osoby so zdravotným postihnutím, po ťažkých úrazoch a operáciách, dlhodobej chorobe, chorobe pohybového . Elektronické bidety pro jednoduchou přeměnu WC mísy na komfortní a hygienické.

NÁSTAVCE NA WC Zvýšení toalety pomocí nástavce výrazně usnadní dosedání i vstávání. IKEA - TOSSIG, Doska na toaletu, , Nadstavec na toaletnú dosku uľahčuje dieťaťu naučiť sa chodiť na toaletu. Pohodlné, s oblými krivkami a hranami.


Alcaplast, Alca, Rimflow, Grand(C). Cersanit, President (C), Terra, Solari (C). Ideal Standar Eurovit (Ecco) (C), Eurovit (Ecco), Simplicity, Simplicity (C), Vidima . Adaptér na WC Krtko a jahoda, šedá Gmini.


Máte vybrané filtry: sedátka na WC.

Nástavce na WC jsou určeny ke zvýšení dosedací plochy toaletní mísy. Na toaletní mísu se upevňují aretačními šrouby nebo pomocí profilové drážky .

piatok 23. januára 2015

Hlbkove vrty

SANIBROY Silence Koupelnové kalové čerpadlo na WC. Nabízíme vám výkonná požární čerpadla za velmi výhodné ceny. V našem sortimentu hasičského a požárního zboží naleznete kalové čerpadlo , plovoucí i . ELPUMPS NEPTUN kalové čerpadlo do septiku s volným průtokem. Doprava: Cena dle vybraného způsobu níže.


Prověrený bezproblémový výrobek ověřen letitým prodejem ! Ideální jako kalové čerpadlo , k čerpání špinavé vody i vody ze . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Na dotaz „ kalové čerpadlo “ jsme našli: . EASY DW kalové čerpadlo na splaškové vody. Kalové čerpadla pro čerpání odpadních vod za skvělé ceny. Univerzální kalové čerpadlo na splaškové nebo odpadní vody.


Vysoce účinné kalové čerpadlo s drtičem do těch nejnáročnějších podmínek pro silně znečištěnou odpadní vodu. Vyberte si u nás kvalitní kalová čerpadla za skvělé ceny ! Kalová čerpadla do septiků, ponorná čerpadla k čerpání kalné vody, odstraňování následků povodní. Zejména pro čerpání vody ze septiků jsou velmi vhodná kalová čerpadla s vestavěnou řezačkou, . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Líbí se Vám toto zboží, ale jeho cena se Vám zdá příliš vysoká? HCP kalové čerpadlo AL21AF 230V s plovákem Kliknutím zobrazíte detail obrázku.


Oběžné kolo: Typ N - NORYL plast (PA).

Plastove nadrze presov

Ke komfortnímu používání WC bez zápachu K ošetřující. WC doska - VARIUS bidetová doska z plastu Duroplast, KOŁO. Najdôležitejším kritériom pri výbere WC sedadla sú rozmery. WC sedátko Soft close s přídavným bidetem. Praktické řešení intimní hygieny.


Dvě samostatné trysky pro dámský a anální oplach. Spojuje v sobě funkci klasického WC a bidetu a je možné jej vyměnit za. Elektronické bidetové sedátko není zařízením pro snoby, ale pomůže . Na první pohled vypadá jako běžné toaletní prkénko, ale liší se řadou funkcí. Instalace bidetovacího sedátka je okamžitá a nevyžaduje žádné stavební úpravy. Dve samostatné trysky pre dámsky a análny oplach.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Intimus 1LA - antibakterial. Pro starší a nemocné osoby je elektronické bidetové sedátko s příjemně . WC poskytuje komfort využití bidetu i tam, kde na . Dve trysky - bidetová a konečníková; Prúd vody je automaticky obohacovaný. Sedacia doska a veko so zabudovanými elektronicky riadenými tryskami a . Soukromí v koupelně: oddělená, nebo spojená WC s koupelnou?


Sedátko Geberit AquaClean 50plus s keramikou se skrytým upevněním v bílém provedení. Výhody modelu 50plus: nastavitelná intenzita a teplota proudu . V02EL4sedátko bidetové VICLEAN biela so sprškou – napájanie: 220-240V AC/50Hz – vrátane dialkového ovládania – upevňovacia sada je súčasťou .

štvrtok 22. januára 2015

Ponorné kalové čerpadlo cena

ROYAL ROUND guľatá vaňa s konštrukciou 172x172x49cm, biela, SAPHO. Vaňa - kúpeľne Decodom Senica v akcii. Dom, byt a záhrada - kúpeľne v kraji Trnavský kraj v meste Senica podľa kľúčového slova vaňa. Univerzální v použití: pro fermentaci, jak velký ovocný koš, opláchanie a namáčení lahví atd.


Je vyrobena z velmi pevného bílého . Merkury Market ponúka: keramické obklady a dlažby, kuchynské linky, kúpelňové skrinky, dvere, nábytok, krby, lepidla, záclony, závesy, panelove podlahy, drez.

Po pár minútach bola vaňa plná a tak vypol vodu a znovu sa oprel a zavrel oči. V strede bola velikánska okrúhla vaňa s výhľadom na jazero a rozsiahle lesy. A ak ide o utopenie vo vani , je to ešte horšie. Delmas ukázal na svoju šiju a okrúhle ružové ruky, ktoré si umýval antibakteriálnym mydlom.


V okrúhlej vani vo svojom apartmáne potom sedela nezvyčajne dlho, akoby si chcela tento luxusný zážitok predĺžiť donekonečna alebo aspoň do chvíle, než . Zatnúc päste, pomaly a nehlučne som čiernym tancom pretancoval k masívnej okrúhlej vani , pričom som starostlivo obišiel kryštálové artefakty na trávnikovom . Kruhový kúpeľ postavený na pódiu. Vstavaná vanička s guľatým tvarom.

Silikonove tesnenie dveri

Silikónové samolepiace tesnenie na dvere šírka 35mm dĺžka meter. Slúži k dodatočnému utesneniu medzi prahom a dverami. PREMIUM FLEXIBLE pre okná a dvere sa . Silikonlist - silikónové tesnenie do drážky Eurostrip.


Prahové kefy a gumové tesnenia vám umožnia ľahko izolovať dvere a ochránia vás pred chladom zvonka! Týmto spôsobom budete vykurovať iba tie priestory, .

Potrebujete zvýšiť tesnosť vašich okien a dverí ? Využite výpredajovú ponuku na silikónového tesnenia Plasto. Dĺžka m, prispôsobivý profil . ADLO silikónové lepené tesnenie spĺňa niekoľko funkcii:. ADLO bezpečnostných dverí do pôvodnej zárubne je možné použiť iba silikónové lepené tesnenie.


ETRITE TEPELNÚ ENERGIU POMOCOU TESNENIA OKIEN A DVERÍ. Päť dôvodov pre utesnenie okien a dverí Euro Strip. Tesnenie Deventer S – termoplastický elastomer s vynikajúcimi.

Na vchodové dvere odporúčame použiť silikónové tesnenie DS, lebo sú prevážne zatvorené . Vyhledat produkty dle parametrů. Interiérové dvere HANÁK vám ju ponúkajú v rámci štandardnej výbavy. Avšak silikónový program ponúka ešte viac: vďaka vynikajúcej tepelnej odolnosti sa používajú v pevných sprchách s posuvnými dverami silikónové tesnenie.

streda 21. januára 2015

Skrinka zavesna

Tmavě hnědá dřevěná skříňka pod umyvadlo Støraa Jenny. KERAMAG Xenozávesná skrinka pod umývadlo , 5x 4x 2mm, biela lakovaná . Kúpeľňová skrinka pod umývadlo z radu Poseidon v dekore bieleného. Skrinka pod umývadlo 415x320x5mm, rôzne. Teaková skříňka vhodná do koupelen, saun, na zahradu.


Vyberte si u nás odolný zahradní nábytek.

ASTON SZZ 8 spodní skříň včetně umyvadla Euphoria 80. Biela drevená skrinka pod umývadlo Støraa Rhonda za 1eur. Rhonda je kolekcia elegantného dreveného nábytku, ktorý perfektne padne . Designová skříňka pod umyvadlo COUNTRY, v hnědé barvě, je originální a zároveň funkční koupelnový doplněk.


Vybrať si môžte s rôznych farebných prevedení, klasickú bielu, drevené dekory aj. Hledáte dřevěná skříňka pod umyvadlo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Súčasným trendom je napríklad aj drevená vaňa, ktorá sa vyrába z .

Umývadlová skrinka navarra REA REST 1. Tmavohnedá drevená skrinka pod umývadlo Støraa Jenny. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Drevená skrinka pod umývadlo. Elegantna skrinka z masívneho dreva.

Stavba zumpy

Hlaní využití naleznou na stavebních, . Rýchlospojky sú nasadzované tam, kde sú prepravované a bezpečne . Zobrazit jako: katalog, seznam. Pneumatické a hydraulické rychlospojky. Hydraulická rýchlospojka G .

Dodáváme velmi kvalitní průmyslové pneumatické rychlospojky, niply a redukce švédského výrobce Cejn a to pro . Bezúkapové hydraulické rychlospojky použitelné až do 7bar. Snadno a jednou rukou ovládatelná chemická rychlospojka nejnovější . Rychlospojky máme pro různé tlakové úrovně pro mobilní techniku i pro průmysl. Fluiconnecto by Manuli, is a leading international service organization, focused on high pressure fluid connectors, providing products . Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie.


Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.

SouhlasímOchrana osobních údajů. Vysokotlaké rychlospojky jsou vyrobeny z uhlíkové oceli, nerezi nebo mosazi. Josu zrčeny pro pracovní tlaky řádu několika set bar. V JSC pro Vás vyrábíme hydraulické hadice již 25let.


Máme veliký sortiment zboží k hydraulice, vzduchu, včetně profesionálních aditiv i olejů od Wynn`s a Q.

Eco slim

Vila na predaj, Bar, ponuka č. Gastro priestory - PRENÁJOM banková hala v centre mesta Zvolen. Jedná sa o lukratívny priestor o rozlohe 2múžitkovej plochy. Pozemky - bývanie - Stavebné pozemky pre výstavbu rodinných domov. Na predaj stavebné pozemky pre výstavbu rodinných domov v tichom prostredí . Veľký a slnečný izbový byt s orientáciou na juh má dostatok svetla . Obchodné priestory - ACCENT REAL exkluzívne ponúka na predaj veľmi pekný obchodný priestor v novostavbe bytového domu v zaujímavej . Po kompletnej rekonštrukcii . Bratislava - Petržalka, ponuka č. DATART - Ozajstný elektro špecialista. Váš nákup dopravíme po celej SR, veľké spotrebiče zadarmo nainštalujeme a predvedieme, vyslúžilý spotrebič.


Tesy BiLight L elektrický bojler. Nová řada elektrických ohřívačů vody. Popis: Prodám funkční elektrický bojler značky . Díky hloubce pouhých cm . Nabízíme bohatou nabídku elektrických bojlerů značek Dražice, Gorenje, Tatramat a další. ATLANTIC COMBI STEATITE VM 1L. Nástěnný elektrický ohřívač vody, který přichází s jedinečným designem řady Velis Evo a Wi-Fi konektivitou.


Bez ohledu na to, jak daleko jste od domova, Velis. Zajímá vás Ohřívač elektrický zásobníkový nebo obecně Ohřívač elektrický do vaší. ARISTON VELIS EVO elektrický zásobníkový ohřívač vody 5kW, 50l ,.

utorok 20. januára 2015

Smaltovaná vana 170x70

Mô^em situ nechaEtoaletné potreby? Môžem si tu nechat toaletné potreby? Kúpeľňový set drevená doska , umývadlo , batéria. Upevňovacia sada je súčasťou dodávky - pri montáži je nutné dodržať . Tesi skříňka pod nábytkové umyvadlo včetně upevnění.


Umyvadla je nutno objednat zvlášť.

LYRA PLUS WC doska duroplastová. OBI Skrinka pod umývadlo Avio biela. Už si nebudete musieť lámať hlavu ako umývadlo v kúpeľni. Skladem držíme řadu provedení a rozměrů desek DOLCE, případně je možné si navrhnout desku na míru v našem plánovači nábytku na míru.


Použiť sa môžu na sklenenú či . Zoznámte sa tiež s ďalšími . Sanitárna keramika INKA je jedinečným produktom spoločnosti Kerasan. Jedná sa o dve umývadlá , ktoré sú k dostaniu v bielej a čiernej farbe, a ďalej o dosky.

Obchod se zaměřením na koupelny. Specializace: obklady, dlažby, vany, vodovodní baterie, sprchové kouty, koupelnové doplňky, stavební chemie. Unsubscribe from Hornbach SK? Okrúhle umývadlo na dosku z prírodného kameňa, vo svetlo béžovej farbe, v kombinácii s vysokou stojánkovou umývadlovou batériou na umývadlové misy .

Vana jika

Jak už napovídá sám název, jedná se o variantu, . Vodorovný bojler se využívá do prostor s nedostatkem místa a není tak . Kam umístit ohřívač vody , bojler nebo průtokový ohřívač, Příprava teplé vody ,. ARISTON VELIS , DRAŽICE, Vaillant, Tatramat , quantum,.

DZ DRAŽICE OKHE ONE - plochý elektrický ohřívač vody k umístění na stěnu. Elektrický ohřívač může být umístěn nad vanou v zóně jen v . Konstrukce ohřívače vody : zásobníkový, Objem ohřívače vody : l, Poloha instalace: svislý (vertikální). Bojler ( elektrický ohřívač vody ) slouží k ohřevu teplé užitkové vody (TUV).


Jedná se o ocelovou nádobu zevnitř opatřenou většinou smaltem, který zabraňuje . Přenosná toaleta a umývárka pro školky.

U našich hraček garantujeme kvalitu a bezpečnost . Doplňky k originálním figurkám semišových zvířátek. V mateřské školce by neměla chybět dětem na . Na vybraných prodejnách si můžete knihy nechat dárkově zabalit. Záchod ve výborném čistém stavu, perfektní na kempování atd. Třebíč - Ostatní - Vysočina. Ideální doplněk k vaší mateřské škole bude tato variabilní koupelna.


Výhodou je přirozená sedací .

Klucova sluzba dubravka

Výroba bezpečnostných a protipožiarnych dverí do bytov a domov. Predaj trezorov a kľúčová služba. Zámočnícke práce a kľúčová služba.


Kľúčová služba , predaj a montáž bezpečnostných kovaní a vložiek. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Oprava obuvi a kľúčová služba.


Dúbravka , Rača, Podunajské Biskupice a Vrakuňa eura,. Klúčová služba ,oprava obuvi-pracovník. Individuálna príprava na štúdium však bola kľúčová.


Nad každým predmetom sme týždenne strávili minimálne desať hodín práce. Telefóna búdka tak poskytuje univerzálnu službu zo zákona, ale súčasne sa stáva. Núdzové otváranie dverí, zabuchnuté dvere, kľúčová služba , montáž bezpečnostných zámkov a kovaní. KĽÚČOVÁ SLUŽBA −OTVÁRANIE DVERÍ, predaj.


Dubravka Šuica, Linda McAvan. Otvárame byty v Martine, Žiline , . Obchodná ulica začína meniť svoj vzhľad. Bratislava IV - Bratislava - Dúbravka. Vargačík, Leonet, STK Trakovice, Auto dielňa MS, Priznania Dechtičanov, Gasto. Hľadáte zlaté šperky za zlaté ceny?


Certifikované online zlatníctvo Najzlato. Odťahová služba Humenné ROBBI TOWING SERVICE. NB zvýšila úrokové sadzby, kľúčová sadzba vzrástla na Ekonomika.


Zmarili sme teroristický útok na vojnovú loď, verí izraelská tajná služba Zahraničie. Andreas (autisti), Šanca pre nechcených Dúbravka.

pondelok 19. januára 2015

Úsporná sprchová hlavice

Vhodné najmä na chate, na stavb. Niekedy len centimetrov, ale sú aj . Jet1samonasávacie čerpadlo s vodným čerpadlom hp Malé čerpadlo s vodným lúčom Popis výrobku Tieto čerpadlá sú vhodné na čerpanie čistej vody a. Yangchun Electric sa špecializuje na samonasávacie čerpadlo viac ako rokov a. Je vhodné na čerpanie čistej vody. Uživatel je v místě činnosti čerpadla zodpovědný za ostatní osoby.

Vyhněte se vystavení čerpadla přímému proudu vody. Pomocou čerpadla sa prepravujú tekuté alebo plynné látky (napr. voda ). Profesionálna viacobežná domáca vodáreň, x obežné kolesá z. Klasické,desaťročiami overené samonasávacie čerpadlo rady SVA od tradičného výrobcu čerpadiel Sigma. Použitie: - čerpanie čistej pitnej a úžitkovej vody do . SYBOX, ktorá zaručuje pohodlie . Pred prvým spúšťaním zalejte čerpadlo čistou vodou cez výtlačný otvor alebo cez nalievací otvor v hornej . Samonasávacie povrchové odstredivé čerpadlo.


Na trhu nájdete ponorné alebo záhradné, teda povrchové.

Ponorné DRENÁŽNE čerpadlá pre čistú vodu s vertikálnym plavákovým spínačom .

Zástena na vaňu zasúvacia

Vaňové zásteny nákup a rezervácia v OBI. Radi sa kúpete i sprchujete, ale nemáte dostatok miesta pre vaňu a sprchový kút ? Potom je vaňová zástena určená práve vám! Vyberať môžete z dvoch typov . Elegantný sprchový kút si pomocou vaňovej zásteny vytvoríte aj vo vani. Paravany na vaňu , pevné aj otváracie vaňové zásteny, jednodielne, dvojdielne, z číreho . V ponuke máme viacero modelov.


Pozrite si širokú ponuku van a záchodov. Nájdete tu klasické obdélníkové alebo ovalové vany a vany atypických rozmerov z rôznych materiálov. Túto zástenu môžete použiť takmer na každú vaňu. AQUALINE VANDA 100cm vaňová zástena trojdielna skladacia, hliník lesk, sklo matné,.


Gentiana a New day 1- výška: 5mm Panelkit čelný . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Do malých kúpeľní môžete voliť zásteny zasúvacie , skladacie alebo zalamovacie. CERSANIT - PARAVAN K VANĚ EASY DVOJELEMENTOVÝ 140X115CM . VASCA MARTE na stranu Olsen-Spa vanová zástěna. K ostatným si stačí vybrať niektorú z univerzálnych zásten. Trojdielne vaňové zásteny rôznych typov, rozmerov a dizajnového prevedenia nájdete v našom shope za skvelé ceny ! Univerzálne zásteny je možné montovať naakékoľvek klasické rovnú vane , bez ohľadu na ich materiál.


V pamäti Podobné Preložiť túto stránku Na každú vaňu máme zástenu.

piatok 16. januára 2015

Vana laguna

VITUS VD-SC-T samozatváracia s termostatom, s možnosťou manuál. SCHELL WC ovládacia doska EDITION ECO ND pre nízky tlak . S automatickými ventily se setkává každý z nás v běžném životě. Jsou využívány v bazénech, školách, školkách, restauracích, obchodních centrech a na mnoha . Automatický splachovač WC s motorovou časťou vhodný pre nádržky SANIT. Dávkovač mydla s pripevnením na umývaciu dosku , leštená chrómová mosadz, nádržka na mydlo.


V ponuke sú samozatváracie závesy. Schell WC ovládacia doska EDITION ECO, plast, alpská biela. AKCIA: Odplienkovanie-učiaca rodinná wc doska. Predam samozatvaracie - samootvaracie naslapne celokovove, samodosypacie, automaticke krmitko s . Záchodové dosky s pomalým a tichým priklápaním s brzdou - softclose, vyhrievané, s potlačou,. Sofclose - pomalé uzatváranie sedátka i veka zaisťuje hydraulická brzda.


Navyše si ich môžete farebne zladiť so zvyškom kúpeľne, . Duroplastová WC doska JIKA LYRA PLUS s poklopom, antibakt. Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo . Pořiďte si všetky potrebné doplnky k WC sedadlám, ako sú rôzne skrutky, rozpínacie nohavice alebo náhradné dosedy pod sedadlá. IKEA - NÖMMEN, Doska na toaletu, Každé sedadlo je originál, nakoľko je vyrobené z prírodného masívneho dreva.


Vďaka nastaviteľným úchytkám sa hodí k .

Plynové ohrievače na zemný plyn

Dekorační černá kovová vana na nožkách ve starodávném vzhledu. Newcast Nohy pro vanu Newcast Eagle. Kapacita l,rozměry délka 835mm, výška 2mm, hmotnost 2kg . Příspěvek od Pepin stř 04. Má někdo zkušenost s touto kovovou vanou. Krytá záchytná vana - Vybavení pro sklady, kovové záchytné vany a palety pro skladování sudů a nádob.


Inzerát kovová vana v okrese České Budějovice, cena 600Kč, od Einstein Electronics na Sbazar. Popis: Velice kvalitní zelená vana, ze silného plechu, . Vana – dominanta koupelny – umožňuje dodržovat základní hygienické návyky pohodlným a komfortním způsobem. Co se tedy rozumí pod pojmem kovová vana ? Pro jakou vanu se rozhodnout, aby vana byla pěkná, dlouho vydržela, snadno se udržovala, a přitom nás nepřipravila o celoživotní úspory? Spodní kovová vana pro tank Tiger I (1:16).


Tato vana je vybavena kovovými torzními rameny a odpružením kol. K dispozici je také návod k instalaci. Výsledky vyhľadávania v krížovkárskom slovníku pre kovová vana. Součástí stanu jsou samostatné bočnice.


VANA SMALTOVANÁ NEBO PLASTOVÁ. Na tuto otázku není možné jednoznačně odpovědět. Je to stejné, jako byste se ptala na to, zda jsou vhodnější okna . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Kovová vaňa pod sudy zväčšiť obrázok.

štvrtok 15. januára 2015

Dvojité umývadlo so skrinkou

Je ideálny do záhrady alebo na terasu. Následkom používania, výrobok získa atraktívnu prirodzenú patinu, ktorá nemá vplyv na jeho funkčnosť. Terasový ohrievač SENCOR SHH 760BK. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo.


Vyskladáme celú vašu domácnosť. Infračervený terasový ohrievač Nevada - Infračervený terasový ohrievač Nevada je vynikajúci pre domáce aj komerčné použitie.

Vyberte si z naší doporučené nabídky. Predĺžte si sezónu na terase. Plynové terasové ohrievače na súkromné a profesionálne využitie. ECOGREEN horák s malou spotrebou. Profesionálne prevedenie, zapaľovacia poistka.


Ohrievač vhodný na vonkajšie terasy. Hliníkový reflektor o priemere cm. Prenosný vylepšovač teploty aj vonku.

OBI online a vo Vašej OBI predajni! Ponúkame terasové ohrievače značiek Enders, Sahara, Meva. Prijaté opatrenia: povinné opatrenia- stiahnutie z trhu a od spotrebiteľov. Plynový terasový ohrievač z nerezovej potravinárskej ocele, profesionálna kvalita , zapaľovacia poistka, piezoelektrické zapaľovanie, na skvapalnený plyn.


Umyvadlo jika

Nabízíme bohatou nabídku elektrických bojlerů značek Dražice, Gorenje, Tatramat a další. Preložiť slovo „ elektrický bojler “ zo slovenčiny do taliančiny. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů bojler elektrický.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Jak velký elektrický bojler tedy zvolit? Nejčastěji jsou v domácnostech používány zásobníkové ohřívače s kapacitou – 2litrů.

Především se jedná o výrobek řadící se k tzv. Výrobce ve svých materiálech hovoří o bojleru , který myslí za vás, . BOJLER , ohřívač vody Mora EOM PKT, litrů. Nejnižší cena CZ distribuce na srovnávačích cen od 3. Nájdete tu rôzne typy bojlerov , ako nadpultový, alebo tlakový, s rôznym objemom a výkonom. Tento typ bojleru je vhodný pre menší odber vody kde sa nevyužíva na pravidelnej báze.


Vďaka nej, využívate elektrický systém aj špirálu. TATRAMAT EO120EL bojler elektrický zvislý. Chcete plynový, alebo elektrický ?

Pri výbere ohrievača vody je potrebné sa najprv zamerať na typ ohrievača. Prietokový, alebo akumulačný bojler ?

Samonasavacie cerpadlo

The prisoner outfit will be ideal for wearing at a hen and stag party or at a. Este scenariul ideal pentru România, şi singurul care ne-ar permite un egal în meciul de la Podgorica. Oferte pentru baterie 1la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Varta Car Battery types are manufactured to the highest standard for the best performance.


Varta H1 12V 105Ah 950CCA, ideal for vehicles featuring Start-Stop . Baterie i panele słoneczne, turbiny wiatrowe, przydomowe elektrownie.

All-in-one UML, SysML, BPMN Modeling Platform for Agile, EA TOGAF ADM Process Management. It is ideal for any contractor seeking a more compact cutting solution for framing, roofing, formwork, and more. EXPLORE ALL OUR LATEST PRODUCTS.


FLAC přehrávač, výdrž baterie až hodinEnjoy music, videos,. Hi- Res-Audio- Standard eine höhere Klangqualität als herkömmliche Geräte verspricht. Hi-Res portable premium idéal pour ceux en quête de perfection.


Zajímá vás Baterie sprchová nebo obecně Baterie do vaší koupelny? Attitude umyvadlová baterie DN 15.

Ideal Standard Baterie umyvadlová XL, stojánková, bez výpusti, chrom.

Predlozky do kupelne

W naszej ofercie znajdziesz okapy kuchenne Amica, Bosch, Gorenje, Siemens. Položka bez DPH bez DPH včetně DPH včetně DPH. Tyto okapy se vyrábí z hliníkového plechu o tloušťce mm, který je.


Okapy w RTV EURO AGD - Poznaj naszą ofertę Towarów z kategorii Okapy kuchenne. Pozinkované lakované okapy disponují řadou výho jako je velmi příznivá cena,. Okap je neodmyslitelnou součástí .

Do míst s vyšším výskytem sněhu se spíše hodí okapy z pozinkovaného, titanzinkového nebo měděného plechu, u kterých se spojují jednotlivé . Okapy StabiCor-M vynikají vysokou stabilitou vůči povětrnostním vlivům a UV záření, a přestože nevyžadují nátěr a jakoukoliv jinou. Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru okapy v České republice. Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu.


Plastové okapové systémy koupit o objednat u OBI. Zastřešení a okapové žlaby koupit o objednat u OBI. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Nakupte okapové systémy za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e- shop Levné Stavebniny doručí okapové systémy po celé ČR spolehlivě a .

streda 14. januára 2015

Plynové infražiariče

Otázky k ponuke Pružné a extrémne pevné záhradné hadice XGarden. STAVBA A POUŽITÍ HADICE: Hadice Flexira xConnect Aqua. HG GARDENA Classic možno prípojkou na vodovodný.


Kúpte si výrobky zo sortimentu Hadice v online obchode Würth ▷ a nechajte sa. Vodovodné a vzduchové hadice. Sprchový set hranatý horná sprcha anticalc sprchová hadica m hadica na.

Dlhá hadica sa napojí na vodovodný kohútik, odvíja sa po zemi a ostane tam ležať. Záhony, kríky, nábytok a hadice tak ostanú neporušené. PE potrubí pro vodovod do země.


Nejprve si připravte baterii. Pokud na ni ještě nebudou namontované žádné připojovací hadice , tak je nejprve našroubujte. K tomu nebudete potřebovat žádné . POPIS PRODUKTU: Technické údaje: Zbrusu nový a vysoko kvalitný 2-cestný hadicový konektor Možno jednoducho jednoducho pripojiť k hadici Pogumová . Hranatá sprchová hadica s hladkým povrchom pre jednoduché čistenie a dlhú životnosť.

Dopyt: dodávateľ, hadice na vysokočistú vodu, m, Žilina - už pred vami. Dopyt: vodovodná hadica na prípojku do záhrady, 1m, celá SR, Celá . Preložiť slovo „nasadiť vodovodný kohútik na hadicu “ zo slovenčiny do francúzštiny.

Pumpa na nafukovanie

Nájdu sa takí, čo dodnes veria, že rozbité zrkadlo prinesie smolu na sedem rokov. Smolu vám však zaručene neprinesú zrkadlá z našej ponuky. PARAMETRE šírka: 200mm výška: 550mm hĺbka: 140mm materiál: mosadz povrch.


Kúpte si kúpeľňové zrkadlo so zabudovaným svetlom! Zajímá vás Doplnok zrkadlo nebo obecně Doplnok do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a vyberte .

Naša ponuka luxusných dizajnových zrkadiel je charakteristická širokou škálou možností. U nás ich máte na výber takmer 40. Nabízíme kosmetická zrcadla stolní, závěsné , zvětšovací,s osvětlením atd.


Příjemná kosmetická zrcadla vyrábějí značky Sapho a Nimco. Veľké zrkadlo s ozdobnou rímsou. Popis: rám z dubového a mahagónového dreva, bočné krídla . Elegantné závesné zrkadlo vás očarí svojím originálnym prevedením. Dizajn pripomína okno s okenicami s vitage nádychom v bielom prevedení.


Závesné zrkadlo s dreveným rámom a dvierkami.

Detailne vyrezávaný rám z dreva v striebornom prevedení. Zdobený rám je tvorený z dreva v jemne striebornom prevedení. Zvoľte si štýl, farbu a kúpte si zrkadlo na FAVI.


utorok 13. januára 2015

Sklenené poličky do kúpelne

Aktuálne ponuky práce Košice , Architekt, Zamestnávatelia. Voľné pracovné miesta a ponuky Košice , Architekt, Zamestnávatelia. Valves, cocks, taps and fittings, metal, by use.


Elkem Košice - otváracie hodiny v katalógu Surf. Vážení zákazníci, firma Noves okná Košice s.

TECHNICAL UNIVERSITY OF KOŠICE FACULTY OF MATERIALS, METALLURGY AND RECYCLING Košice , Slovakia. Kúpeľňové štúdio - vybavenie a zariadenie kúpeľní - obklady, dlažba, sanita, doplnky, kúpeľňový nábytok. Rodinné domy, radové domy a stavebné parcely na predaj v Košiciach.


Obchodné meno subjektu, Výpis, Zbierka listín. Kontaktné informácie, telefón, adresa. Od svojho vzniku firma podniká v oblasti obchodu s obkladmi a dlažbami, keramickej sanity, sprchových a hydromasážnych systémov, vodovodných batérii , . Košice , Žižkova, 3 Kúpelňové štúdio, vizualizácia a realizácie kúpeľní podľa požiadaviek.


Jazyk: SlovenčinaTyp: Katalógy.

Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. SubscribeSubscribedUnsubscribe 0. MUTINA - Duration: minutes, .

Obľúbené príspevky