piatok 23. januára 2015

Plastove nadrze presov

Ke komfortnímu používání WC bez zápachu K ošetřující. WC doska - VARIUS bidetová doska z plastu Duroplast, KOŁO. Najdôležitejším kritériom pri výbere WC sedadla sú rozmery. WC sedátko Soft close s přídavným bidetem. Praktické řešení intimní hygieny.


Dvě samostatné trysky pro dámský a anální oplach. Spojuje v sobě funkci klasického WC a bidetu a je možné jej vyměnit za. Elektronické bidetové sedátko není zařízením pro snoby, ale pomůže . Na první pohled vypadá jako běžné toaletní prkénko, ale liší se řadou funkcí. Instalace bidetovacího sedátka je okamžitá a nevyžaduje žádné stavební úpravy. Dve samostatné trysky pre dámsky a análny oplach.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Intimus 1LA - antibakterial. Pro starší a nemocné osoby je elektronické bidetové sedátko s příjemně . WC poskytuje komfort využití bidetu i tam, kde na . Dve trysky - bidetová a konečníková; Prúd vody je automaticky obohacovaný. Sedacia doska a veko so zabudovanými elektronicky riadenými tryskami a . Soukromí v koupelně: oddělená, nebo spojená WC s koupelnou?


Sedátko Geberit AquaClean 50plus s keramikou se skrytým upevněním v bílém provedení. Výhody modelu 50plus: nastavitelná intenzita a teplota proudu . V02EL4sedátko bidetové VICLEAN biela so sprškou – napájanie: 220-240V AC/50Hz – vrátane dialkového ovládania – upevňovacia sada je súčasťou . JIKA - Lyra Plus (pouze závěsné WC ), Cubito, Mio, Olymp LAUFEN. Geberit AquaClean má vhodný model pro každou životní situaci a každé přání, od sedátek pro vylepšení vašeho stávajícího WC až po luxusní řešení včetně WC.


Bidetové WC Geberit AquaClean SELA 146.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky