piatok 27. februára 2015

Roltechnik sk

Prekrásne honosné vintage závesné zrkadlo Out of the dark je unikátnym a štýlovým doplnkom do priestorov s charakterom Vintage, Loft, . Nástenné a stojacie zrkadlá nákup a rezervácia v OBI. Elegantné závesné zrkadlo vás očarí svojím originálnym prevedením. Závesné zrkadlo s dreveným rámom a dvierkami.


Dizajn pripomína okno s okenicami s vitage nádychom v bielom prevedení.

Zdobený rám je tvorený z dreva v striebornom prevedení. Detailne vyrezávaný rám z dreva v striebornom prevedení. Zvoľte si štýl, farbu a kúpte si zrkadlo na FAVI. Vyberte si zo širokého sortimentu kozmetických zrkadiel. Ponúkame otočná zrkadlá na postavenie či závesná , aj nástenné zrkadlá s integrovaným zväčšovacím . Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło.


Moderné závesné nástenné zrkadlo ICON v obľúbenom bielom lesku. Korpus nábytku je vyrobený z kvalitnej LTD dosky.

Nábytok je potiahnutý odolnou MDF . MDF, farebné prevedenie biela rámčekov na fotografie vedľa zrkadlá. Originálne nástenné zrkadlo z recyklovaného teakového dreva, v naturálnom prevedení. Dnes som si pre vás pripravila návod na výrobu vlastného zrkadla s prírodným lanom.


Vytiahnutie zumpy

Tlaková hadice FLEXO přímá. Jak zvýšit tlak v rozvodu vody ? Snad manipulace a instalace zajistí spokojenost! Môžu sa používať v zariadeniach využívajúcich vodné . C Tento výrobek se používá ke snadnému . Nerezová připojovací hadice na vodu se velmi často používají k připojení WC, nádržek, stojánkových vodovodních baterií a jiných zařízení. PVC, plastová zahradní flexi hadice průhledná MAT light. Použití odlehčené hadice na vodu.


Potrubí z nerezového vlnovce DN 1 cena za metr. Nerezová vlnovcová trubka ohebná pro instalace voda - topení - solár, pro dopoje. Opletané hadice s atestom na pitnú vodu.


Slúžia hlavne na pružné pripojenie domácich vodární, ale je možné ich úspešne použiť na akékoľvek prepojenie do. Pryžové EPDM jádro opatřené nerezovým opletem, zabezpečuje . Hadice pro připojení teplé, či studené vody. Odporúčame Vám tieto podobné . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Flexi hadice : k doručení domů nebo na prodejnu.


Zde naleznete zahradní hadice , hadice k bazénu, hadice na fekálie a kapaliny, hadice na vodu a kapaliny, zploštitelné (svinovatelné) hadice , požární hadice a . Na začátku stála banální nehoda prasklé pancéřované hadice k nádržce klozetu. Před deseti lety jsme byli vyplaveni z takovéto trubky, která vedla vodu do . Takové hadičky jsou celonerezové hadice se svářenými koncovkami a ochranou.

štvrtok 26. februára 2015

Geberit wc set

Hydraulické čerpadlo pre riadenie. EC (CAS No.) SVHC latky nepritomne! Zdroj tlakové kapaliny hydraulických agregátů. Ruční hydraulické čerpadlo.


Nevíte si rady s výběrem hydraulického čerpadla ? Zeptejte se našich odborníků.

Je možné použít běžné zubové hydraulické čerpadlo jako hydromotor? Potřebuju hydromotory na pohon pojezdu bagru a teď se ke mě . Many translated example sentences containing hydraulické čerpadlo – English- Slovak dictionary and search engine for English translations. Předváděcí mini-bagr PHOENIX PH4BASIC. Pouze 50mth, zánovní stroj vč. Možnost dalšího příslušenství.


Preskočiť na Čerpadlo (pumpa) - Dodáva tlak do hydraulických valcov. Poháňaná býva elektromotorom alebo spaľovacím motorom.

V těchto prvcích se převádí mechanická energie – moment a otáčky – na . Na stránke Autodielyonline24. Mimo níže uvedené nabízíme opravy zubových, pístových, orbitových a lamelových hydraulických čerpadel a hydromotorů výrobců Sauer Danfoss, Rexroth, .

Domaca vodaren al ko

Rozložiteľné podstavce pod hrnce alebo polievkové misy zamedzia kontaktu horúceho riadu s povrchom stola alebo kuchynskej linky. Preberajúci: Meno a priezvisko: Bydlisko: Odovzdávajúci odovzdáva pri poháre: 50ks štampedlíky: 50ks taniere hlboké: 50ks oválne misy: 10ks polievkové misy :. TO v cene nie je naberačka a sviečka, možno dokúpiť. Soňa Kovárová, riaditeľka ZŠ.


Vysokokvalitný RAK porcelán. Jedinečnosť RAK porcelánu je v jeho nadčasovom a zároveň trendovom dizajne.

Mojou osobnou obľúbenou postavou sú veľké nudlové polievkové misy. Predstavte si veci vo Wagamame, ale oveľa lacnejšie a oveľa chutnejšie. Pri niektorých výnimočných oslavách boli na príkaz pána celý čas neviditeľné, takže po zámku lietali čajové kanvice a polievkové misy , torty sa samy krájali na . Elegantná polievková misa vyrobená z nerezovej ocele. Dongugan Dexuan plastové hardvérové produkty Co, Ltd. Predam starozitne znackove pekne porcelanove polievkove misy Sovirel France, neposkodene ako nove Mensia cena eur Vecsia cena 12 . Nehľadajte inde, inšpirujte sa na FAVI.


Zadarmo pre komerčné využitie. SKLADACÍ PODSTAVEC POD HRNIEC.

streda 25. februára 2015

Medene trubky na brzdy

Pomůžeme Vám vybrat nejvhodnější TČ. Přesvědčte se, že topení TČ je výhodnější než plynové topení. Jak vybrat tepelné čerpadlo ? Přečtěte si rady odborníků a nebo položte dotaz v poradně.


Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další.

Zajišťujeme servis čerpadel značky Grundfos. Zdrojem tepla je venkovní vzduch. Provoz je možný i bez realizace vrtů či plošných kolektorů.


Přístup k energii, kterou využívají tepelná čerpadla , máme všichni. A užívat ji můžeme zdarma a bez následků na životním prostředí. Tepelná čerpadla šetří zákazníkům vysoké částky za vytápění. Oproti ostatním levným zdrojům, např.


Obnovitelné energie jsou k dispozici prakticky všude a lze je vynalézavě.

Jak funguje tepelné čerpadlo ? Jaké zdroje energie využívá? Nebo jaké provozní režimy má k dispozici? Na všechny tyto otázky zde naleznete odpovědi. Jako každé zařízení i ono má své výhody a nevýhody. Tepelné čerpadlo je zajímavou možností jak vytápět svůj rodinný dům.


Každý argument pro či proti . Kalová čerpadla slouží k čerpání kapalin s obsahem různých nečistot.

Prietokový ohrievač

Všetky firmy z oblasti Zvlhčovače a odvlhčovače vzduchu v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu. Predaj priemyselných mobilných ohrievačov. Infraohrievače pre domácnosti, kúpeľne, rýchlo ohreje vzduch do sekúnd.


Dostupné rôzne farebné prevedenia, vysoká spoľahlivosť. Kelesi Machinery: Čína profesionálni výrobcovia a dodávatelia rôznych priemyselných palivového oleja ventilátoru ohrievač teplovzdušný ventilátor s nízkou .

Sú určené k ohrevu alebo dohrevu prívodného vzduchu vo vzduchotechnických zostavách. Odvlhčovače a sušiče určené pre domáce aj priemyselné využitie za najlepšie ceny na trhu. Doprava zdarma do hodín po celej SR. Elektrické ohrievače s ventilátorom pre domáce . Vzduch na spaľovanie je privádzaný cez mriežku s presne dimenzovanými. Stavebné ohrievače vzduchu slúžia na zvýšenie teploty v budove.


Ponúkame elektrické, plynové a naftové ohrievače.

Predaj, prenájom a servis ohrievačov, odvlhčovačov, ventilátorov a. MASTER - plynové, elektrické a naftové ohrievače,odvlhčovače vzduchu , priemyselné ventilátory a.

Elektricky bojler 120 l

Anemometer vane sensor on 3. NIST-traceable calibration report with data. Ke stažení, technické výkresy, 2D a 3D modelyDoplňky k této vaně , příslušenství . Materiál je 1 akrylát o tloušťce 4mm. K vaně je dodáván silikon ZDARMA.

Objednajte Tesnenie olejovej vane pre RENAULT Megane II Hatchback (BM, CM ) 1. Ci 1HP jednoducho na AUTODOC. Rýchle doručenie a nízke ceny. X Weather Vane (easy assemble by yourself).


SD car metal vane sensor with 3. Bočný panel sa môže pripojiť sprava, alebo zľava pre použitie k vaniam umiestneným do rohu, alebo z oboch strán (bočné panely) pre umiestnenie vane k . Díky kolmým stěnám pro vás zbývá ve vaně více místa.

Popis: Zástěna do koupelny, skládací, . Tvarová stálosť, dlhá životnosť, ľahká údržba a priaznivé ceny sú hlavnými prednosťami oceľových vaní Jika z pevnej . Děti se ve vaně pohodlně vykoupají, dospělí se bezpečně osprchují anebo . Vanová zástěna je praktickým doplňkem k vaší vaně. Ponúkame rohové vane , asymetrické vane , voľne stojace vane , inštalačné moduly a príslušenstvo pre vane. Praktickým doplňkem k vaně ve vaší koupelně je vanová zástěna.

utorok 24. februára 2015

Vodomerná šachta plastová cena

CENNÍK- PLASTOVÁ VODOMERNÁ ŠACHTA. Za doplatok rozdielu ceny vám vymeníme štandardný poklop šachty za . Vodomerné šachty - Čerpadlá Radiátory KORADO Ohrievače vody TATRAMAT Domáce vodárne (DARLING). Vodomerná šachta plastová sa používa pre osadenie vodomerov, alebo iných merných zariadení. Ceny vodomerných plastových šácht. Prezri si u nás vodomerna sachta a porovnaj ceny v 10.


Výrobky z plastu a kovu, kovovýroba. Plastové vodomerné šachty nepotrebujú údržbu, veľkou výhodou je jednoduchá montáž a jej . Betónová vodomerná šachta je obdĺžnikového tvaru za akciovú cenu. Poklop plastový 660x 6hr. Tovar, Kó PLU, Názov, Stav, MJ, Cena bez DPH, Cena s DPH.


Popis Podzemná plastová vodomerná šachta vyrábané technológiou rotačného odlievania plastov. Mám aj studňovú so spodným otvorom cena 160eur. Vám ponúka klasické, plastové, vodomerné šachty.


V cene týchto šácht je zahrnuté: plastová šachta vrátane dna, stúpačky, . Betónové vodomerné šachty sa oproti plastovým vyznačujú dlhou. Zároveň je potrebné na šachtu umiestniť liatinový poklop, alebo plastový. Konštrukcia plastovej vodomernej šachty zaisťuje kvalitnú ochranu a dobrú prístupnosť vodomeru po celý rok. Výhodou odľahčenej vodomernej šachty zo železobetónu je, že Vám hydraulickou. Do vodomernej šachty Vám podľa požadovaného priemeru prívodného.


Elektrické ohrievače vody ariston

Závlahy a automatické zavlažovací systémy od firmy AZ-ZÁVLAHY Brno. Od projektu zavlažovacího zařízení až po realizaci a nejen v Brně. Automatické zavlažování má řadu výhod. Plnoautomatické zavlažovanie kvetinových črepníkov riadené počítačom.


Nezávislé od vodovodného kohútika a plne sebestačné. Pri inštalácii automatického zavlažovacieho systému bude potrebné začať .

Naše firma je na trhu zavlažovacích systémů již více jak let, v tomto oboru patříme k předním firmám. Solární automatické zavlažování Sol C-24. Nepotřebujete tlakovou vodu, žádné elektrické přípojky a dokonce ušetříte až vody oproti klasickému . Systém automatického zavlažovania vám pomôže zabezpečiť polievanie záhrady a trávnikov aj v čase, keď nie ste doma, alebo sa k zavlažovaniu nedostanete.


Návod pro instalaci automatického zavlažovacího systému. Testovanie automatického zavlažovania. Celkom pekny proces na obycajne zavlazovanie. Kazdopadne, vody v studni je dost, vymenili sme saci kos v studni, cerpadlo je v poriadku, .

Nejen že závlaha bude rovnoměrná na celém přesně . Zpracujeme předběžný návrh na automatický závlahový systém pro vaši .

Sacia hadica

Primárním faktorem při rozhodování se mezi vanou nebo sprchovým koutem. Jak vytvořit z vany sprchový kout - Levné sprchové kouty , koupelny a koupelnové doplňky. Sprchový kout můžeme využít, pokud spěcháme, a vanu, když si . Skleněná vanová zástěna Porto v kombinaci s vanou Catania.


Vyřešit ho můžete ergonomicky tvarovanou vanou nebo třeba sprchovým koutem.

Vanu nebo sprchový kout je možné instalovat do stavebně . Velké dilema – vanu nebo sprchový kout ? Pokud ale máte koupelnu, která Vám svou výměrou neumožňuje přeskakovat z vany do sprchového koutu , kladete si . I v malé koupelně může být vana a sprchový kout zároveň. Použitím vanové stěny na vanu vytvoříme pohodlný sprchový kout a ušetříme prostor pro jiné . V pamäti Preložiť túto stránku Čtvercové sprchové kouty jsou vybaveny různými systémy otevírání jako jsou klasické. Ideální je čtvrtkruhový, který poskytne .

Při rozhodování mezi vanou a sprchovým koutem to vyhrál sprchový kout , který zabírá méně místa a jeho provoz je ekonomičtější. Atraktivní ceny a možnost dopravy zdarma. Nechte se vést svou intuicí. Vyberte si sprchový kout , který se vám líbí a můžete si být jisti i jeho kvalitou.

piatok 20. februára 2015

Predaj dlažby nitra

Duck tekutý čistič s vôňou mora v - 7ml DUCK tekutý čistič vyčistí WC misu, odstráni vodný kameň a nečistoty. Jedinečne zakrivené hrdlo fľaše. Hygienický osviežovač do WC misy Bref ks, mix vôní za 149€ vrátane. WC mise, pomôže odstrániť vodný kameň i usadeniny a . U nás Vám navrhneme najefektívnejšie odstránenie vodného kameňa v celom rodinnom dome, byte alebo firme.


Chýba: wc Tip do domácnosti: Najlepší WC čistič vás nebude stáť takmer nič. Pripravíte ho za pár minút, odstráni vodný kameň , osvieži a vydezinfikuje. Popis: Extra silný WC čistič s novou receptúrou zaručí hygienickú čistotu, odstráni hrdzu, špinu a vodný kameň. Odstraňuje nečistoty, ktoré sa nachádzanie na . Přípravky na rez a vodní kámen.


WC mísu, odstraní vodní kámen a nečistoty, eliminuje zápach, osvěží. Vybírejte ve slovenské verzi Heureka. Prípravky na hrdzu a vodný kameň.


I kdyby vám vodní kámen nevadil na pohle je dobré ho odstranit. Na foto ( zleva): Magnoloo – WC magnet na vodní kámen a kruhový . Vodní kámen v záchodové míse. HCl má jednu nepríjemnú vlastnosť, že okrem vodného kameňa rozpúšťa aj glazúru. WC bylo již hodně staré a ocet byl . Odstranovac vodného kamena a dezinfekcný. Cistiaci prostriedok na WC , 500ml.


Prostriedok musí umožnit odstránit vodný kamen dezinfikovat WC misu s .

Obklady na stenu merkury market

Hydromasážní sprchový panel Sky. Absolutní bomba do koupelny! Elegantní sprchový panel je exkluzivní balíček all-in-one aneb vše v jednom.


Výrobek oscilující na hranici mezi sprchovým panelem a sprchovým sloupem - Aqauform STORM je však především elegantním řešením, které Vám ve Vašem . Ruční sprcha a ovládací prvky panelu jsou chromované a mají vysoký lesk.

Vhodným doplňkem sprchových koutů je sprchový masážní panel OVAL THERM. Sprchové panely - provedení trysek CR. Navzdory svým geometrickým . Díky různým způsobům montáže můžete mít sprchový panel podomítkový, nebo sprchový . Ve snaze poskytnout našim zákazníkům maximální pohodu a uvolnění, jsme zařadili do naší nabídky zcela nový elegantní parní sprchový panel , který oproti . Termostatický sprchový panel s kaskádou - vodopádem.


Pokud si chcete pořídit sprchový panel , pak jste u HORNBACHu na správné adrese.

Podívejte se v klidu on-line na . Kombinuje tradiční nerez s neobvyklým dřevěným prvkem. PAROS ECO Therm sprchový masážní panel s termostatickou baterií, barva bílá. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

štvrtok 19. februára 2015

Pe hadica na vodu

PE vodovodná LDPE rúra ( hadica ) do zeme, O 40xPN10. Veškerý tento materiál je pro použití ve styku s pitnou vodou. Trubka polyetylen VODA PE80-HD . Vodovodní polyetylenová tlaková trubka PE -MD 32xPN15.


Hladká trubka vyrobená z polyethylenu určená pro rozvod závlahové vody. PE přívodní trubka je vhodná pro zásobování pitnou vodou (testováno DVGW) a lze ji instalovat nad zemí i pod zemí.

Ideální oblastí použití je zásobování vodou. PE potrubí pro vodovod do země, BOMA Milevsko. Polyethylen LDPE - PE černé barvy s modrými pruhy.


Zahradní hadice : k doručení domů nebo na prodejnu. PE trubky na přívod vody ze vrtané. Stačí na spojky použít PE spojky a tvarovky, nebo raději mosazné?


V souvislosti s rekonstrukcí dvorku chci vyvést rozvod vody do zahrady, aby na dvorku celé léto nestrašila natažená hadice. Já bych však raději použil PP trubky . Tlakové potrubí je určeno k dopravě a rozvodu kapalných médií, zejména pitné vody , odpadní vody , solných roztoků, roztoků kyselin a zásad či potravinářských .

Pro srovnání - tloušťky stěn u trubek pro vodu : . Tlaková hadice vhodná zejména ve stavebnicví a průmyslu.

Vodovodná šachta betónová

Celoakrylátová rohová vana Princess GV 150x1disponuje i výbornými tepelně -izolačními vlastnostmi, můžete si tak užívat příjemnou horkou koupel po . Gentiana je luxusní rohová vana , kterou je možno doplnit řadou dalšího příslušenství. LIVING rohová vaňa 1x 1cm. Má malé rozmery, ale veľký vnútorný priestor. Zajímá vás Vaňa plastová nebo obecně Vaňa do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Vane a sprchové kúty a vyberte si Vaňa jaký . Asymetrická rohová vaňa pre osoby Ravak LoveStory II.


Rohová vana Gentiana 150x1cnákup bez rizika - dní na vrácení, . Prostorná a široká vana přináší záruku komfortního koupání. Vana Gentiana vám poskytne. Jedna z nejprodávanějších rohových van nabízí díky svému tvaru dokonalé pohodlí a svým designem pozdvihne celkový dojem z vaší koupelny. Ponúka všetko, čo sa od rohovej vane očakáva - priestrannú kúpeľ a pohodlné ležanie s opierkami pre ruky . Akrylátová vaňa Salina patrí do série rohových vaní.


Medzi rohovými vaňami na súčasnom trhu poskytuje najväčší vnútorný priestor. Tato rohová vana Teiko Korfu. Rohová vaňa vás prijme do svojho náručia a bude vás rozmaznávať v objatí . Moderní akrylátová rohová vana NewDay. Nabízíme ji v rozměrech 150x1, 140x140cm.


Možnost v provedení PU Plus. Romantické večery vám vana zpříjemní . Rohové vany nabízíme do malých koupelen i do těch velkoryse řešených.

Elektrický bojler 120l

Každá batéria so sebou prináša prednosti . Pre aký druh batérie sa pri nákupe rozhodnúť? U základných modelov elektrobicyklov sú batérie umiestnené na nosiči, u vyššej rady sú čiastočne integrované do rámu a TOP modely ich majú plne . V súčasnosti sú batérie najdôležitejším a aj najdiskutovanejším článkom každého e-bicykla. Na nich totiž závisí dojazd.

Náhradné V napájacie batérie pre elektrobicykel Alyssa je jednou z najdôležitejších súčastí elektrobicykle. Batéria sa nabíja približne 4-hodín. O ťah sa stará 2W motor, vďaka čomu môžeš dosiahnu maximálnu rýchlosť 25 . Občianske združenie e-DNA včera slávnostne otvorilo Sieť nabíjacích staníc ebajk connect.


Boli sme priamo na otvorení v Svätom Jure. Dojazd elektrobicykla je daný predovšetkým zvoleným typom batérie a motora. Značnú úlohu hrá tiež hmotnosť cyklistu, charakter terénu, teplota vzduchu.


Už sme mali v redakcii viaceré elektrobicykle , ale tento je fakt unikát.

Na nabitie prázdnej batérie potrebujete okolo hodín. Náhradný V napájacej batérie Gpre elektrobicykel Lexi je jednou z najdôležitejších súčastí elektrobicykle. Pozri si našu ponuku čipov, batérií , displejov a ďalšieho príslušenstva na elektrobicykle.

streda 18. februára 2015

Wooden bathtub

Hadicová rychlospojka - Aircraft, Leonardo. Kovová rychlospojka na vzduchový kompresor. PROMA, kosačky, športové potreby. Otočením se spojení povolí - velmi bezpečné.


GARDENA hadicová rychlospojka se používá pro přechod od šroubení na šroubení GARDENA. Regulační rychlospojka GARDENA je ideální ve spojení s delšími hadicemi nebo pro použití s čerpadly.

Umožňuje výměnu připojených zařízení zejména při . Vybírejte kleštiny, spojky, rychlospojky , konektory, ventily a další produkty značky Siroflex. GEKA spojka vnější závit - rychlospojka , mosaz Bajonetová rychlospojka určená pro rychlé a jednoduché spojování tlakových i sacích hadic. Nabízíme hadicové spojky a ryclospojky na autogen. LUDECKE hadicová rychlospojka DN.


Zahradní program - systém pro spojování zahradních hadic. Výrobca: KOVOPLAST CHLUMEC NAD CIDLINOU. Cena: 14Kč (vč. DPH) Rozměry: cena za 1ks.

Dostupnost: Obvykle 7-dní. Produkt je zařazen v následujících kategoriích. Rychlospojka hadicová Killian. Mosazné i otočné hadicové rychlospojky Geka využijete především při práci na zahradě.


V naší nabídce nechybí ani těsnění ke spojkám.

Rohový ventil

Rohové ventily a pripájacie hadičky patria do kategórie pripájacích armatúr. Pomocou nich môžeme pripojiť rôzne spotrebiče a vodovodné batérie v kúpeľni či . Se samotěsnícím závitem (ASAG easy), se zpětnou klapkouSložení:velikost ok . Vyberte si z našej ponuky rohových ventilov na vodu. V ponuke máme viacero modelov.

Nejprodávanější držíme skladem. Nabízíme rohové ventily všech cenových relací. Nabídka rohových ventilů a rohových kohoutů pro dopojení vodovodních baterií, napouštěcích ventilů, praček, myček. Slouží také k ochraně vodovodních baterií, jsou-li vybaveny filtrem pro zachycení nečistot.


Fanski AP0je celokovový, masívní těleso ventilu je mosazné, krycí růžice ocelová - povrchová úprava: lesklý chrom - uzavírací čtvrtotáčkový . TisknoutPorovnatOdeslat známému. Popis a technické parametrySpecifikace. Preklad „ rohový ventil “ zo slovenčiny do nemčiny.

Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Súčasťou ventilu je tesnenie so sitkom.

utorok 17. februára 2015

Elektronické bidetové sedátko

Hydraulické čerpadlo pre riadenie. EC (CAS No.) SVHC latky nepritomne! Zdroj tlakové kapaliny hydraulických agregátů. Ruční hydraulické čerpadlo. Nevíte si rady s výběrem hydraulického čerpadla ?

Zeptejte se našich odborníků. Je možné použít běžné zubové hydraulické čerpadlo jako hydromotor? Potřebuju hydromotory na pohon pojezdu bagru a teď se ke mě . Many translated example sentences containing hydraulické čerpadlo – English- Slovak dictionary and search engine for English translations.


Předváděcí mini-bagr PHOENIX PH4BASIC. Pouze 50mth, zánovní stroj vč. Možnost dalšího příslušenství.

Preskočiť na Čerpadlo (pumpa) - Dodáva tlak do hydraulických valcov. Poháňaná býva elektromotorom alebo spaľovacím motorom. V těchto prvcích se převádí mechanická energie – moment a otáčky – na . Na stránke Autodielyonline24. Mimo níže uvedené nabízíme opravy zubových, pístových, orbitových a lamelových hydraulických čerpadel a hydromotorů výrobců Sauer Danfoss, Rexroth, . Použití: Slouží jako zdroj tlakové energie (až MPa) hlavně pro . Preložiť slovo „ hydraulické čerpadlo “ zo slovenčiny do angličtiny.

Nozicky na vanu

Funkcie rúry ; Funkcie rúry : spodný ohrev, svetlo, vrchný ohrev, vrchný a spodný ohrev; Povrchová teplota dvierok: K K; Povrchová teplota dvierok je . Nedotýkajte sa rúry mokrými alebo vlhkými rukami či nohami. Rúra: Dvierka rúry by sa nemali počas pečenia často otvárať. Mini rúra PROFESSOR PT250B biela El. Pre tuto ruru bol pripraveny samostatny zas. Objavte vašu npvů rúru na pečenie.


Moderné elektrické rúry majú vďaka inovačným technológiám menšiu spotrebu elektriny, ako ich predchodcovia. Z ergonomického hľadiska je umiestnenie rúry najoptimálnejšie vo. Elektrická rúra pečie úsporne. Rúry dokážu piecť, grilovať, fritovať, či dokonca jedlo pripravovať v pare.


Klasické rúry sú stále najrozšírenejšie, v našej ponuke nájdete aj kompaktné rúry. Energetická účinnosť A++, Celková vnútorná kapacita rúry L, Farba Čierna. Predám plynový sporák značky Amica model SHM 57PAW s displejom.


Vrch je na plyn, rúra je elektrická. Sporák je vo veľmi dobrom stave ako nový. Aká je to vlastne rúra bez zložitých funkcii? Je to rúra , ktorá síce nemá rôzne pridané funkncie ale spoľahlivo odvedie svoju prácu. Uvažujete o kúpe multifunkčnej parnej rúry alebo už jednu máte?


Naučte sa ju ovládať tak, aby ste s jej pomocou vyčarovali tie najchutnejšie jedlá. Typ výrobku: Zabudovateľná elektrická rúra ; Systém tepelnej úpravy: Ventilátor + kruhové ohrevné teleso; Čištění rúry: Easy to clean Enamel/Aqua Clean .

Rohova vana so sprchovym kutom

Hledáte kvalitní doplňky do koupelny? Doporučená cena výrobcem s DPH, 2Kč. Vaše cena bez DPH, 15Kč . Akční cena tohoto zboží platí pouze do vyprodání zásob.


POWERFLEX sprchová hadice s dvojitým zámkem v opletení.

Akčná cena je platná do: 30. Vyberte si sprchovou hadici do vaší koupelny. Nabízíme vám kvalitní hadice ke sprchové baterii v mnoha barvách a provedeních. Cena : 1€ - 2€ s DPH.


Vysokokvalitná sprchová hadica s kovovým efektom. Proto SIKO nabízí široký výběr sprchových hadic , ať už hledáte hadici kvalitní, nebo . Sensoflex sprchová hadice kovová 60m chrom. Hadici je možné dodat v délce 150cm, 175cm nebo 200cm.

Sprchové hadice pro sprchové a vanové baterie. Porovnejte ceny , zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. HANSA Basicjet sprchová hadica 150cm chróm. HANSA Silverjet sprchová hadica 150cm vzhľad chróm s ochranou proti prekrúteniu, . SPRCHOVÁ HADICA PLASTOVÁ 1CM ČIERNA-CHRÓM. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Náhradní samostatné sprchové hadice k vanové a sprchové baterii.

pondelok 16. februára 2015

Dlažby a obklady

Postranná skrinka závesná, vysoká , s košom na bielizeň, horná polička obsahuje. Strop bol taký vysoký , že som sa mohla pohodlne postaviť. Vzadu v rohu stála skrinka , v akej sme v tom vznášadle, ktoré pilotoval Michal,.


Naľavo od nej boli dvere, ktoré podľa mojej predchádzajúcej skúsenosti viedli do malej kúpeľne. Nábízíme širokou nabídku vysokých skříněk.

Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre bola jeho druhým pokusom na ceste za . Zariadime celý dom, kvalitným slovenským nábytkom! Sedačky, postele, matrace, spálne, kuchyne a nábytok aj NA MIERU. Objevte vysoké skříňky do koupelny!


Koupelnové a zrcadlové skříňky pro každodenní péči o váš zevnějšek. Pre kúpeľne , kde nie je možné nábytok zavesiť na stenu, možno dokúpiť keramické . Vysoké skrinky v rôznych dizajnoch a farebných povrchových úpravách nájdete v našom.

Vysoká skříňka AMIGO Nábytek bílá. Praktická doplňková vysoká skříňka do koupelny s dostatkem úložného prostoru. Bílé lakované boky i čela, lesk. Součástí dodávky jsou úchytky a nerezové . V nabídce je koupelnová skříňka nízká, horní i vysoká , skříňka se zrcadlem, skříňky pod umyvadlo i včetně umyvadla, skříňky s košem na prádlo i bez.

Kupelnove studio levice

Profesionálny elektrický ohrievač je vhodný aj do náročnejších podmienok, ako napríklad stavby a priemyselné provozy. Séria malých ohrievačov EO v objemoch litrov je určená na prípravu teplej vody k rôznym potrebám súčasnosti. Vďaka vynikajúcej vyváženosti medzi . Rýchly a bezpečný spôsob, ako . Ohrievače tejto rady predstavujú kombináciu obdĺžnikovej konštrukcie so zaoblenými hranami a originálnymi technickými riešeniami vykurovacieho ústrojenstva .

Zariadenie môžete ihneď použiť, nevyžaduje žiadnu inštaláciu. Ako navrhnúť elektrický ohrievač. Vypočítajte potrebný výkon z počiatočnej teploty na nastavenú teplotu v rámci. Plášť a skriňa ohrievačov sú . Na členky jej fúkal starý elektrický ohrievač.


Elektrický ohrievač vody od výrobcu ARISTON. Na vešiaku vedľa troch obitých zelených registračiek visel ženský kabát.

Vzadu bol veľký mahagónový stôl s . Produktovú radu ELOV tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom .

nedeľa 15. februára 2015

Malé umývadlo do wc

Důležitou součástí našeho sortimentu je sanitární keramika. Sanitární keramika v sobě zahrnuje nejen umyvadla , záchodové mísy, ale i WC sedátka. Prehliadnite si sortiment umývátek rôznych tvarov a prevedení.


AQUALINE x 22cm umývadlo malé nábytkové hranaté, s otvorom, liaty mramor,. AMAROK umyvadlo 40x11x22cm, litý mramor, bílá, baterie vpravo. Umývátka Vám pomůžou vyřešit problém s nedostatkem místa.

Malá umyvadla a umývátka na WC Mnoho z nás to moc dobře zná, protože v takové domácnosti vyrůstalo: po použití WC musela vždy následovat cesta do. Sapho AQUALINE OVAL TP0keramické umyvadlo 39x23cm (TP040). Inzerát Umyvatko, male umyvadlo na. Opava, cena 250Kč, od Jana B. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Koupelny bazar: umyvadlo malé.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží . Prodam zcela nove designove umyvadlo JIKA Cubito-v originalnim baleni. Vhodne na wc nebo do Male koupelny apod.

Dle materiálu nabízíme umyvadla ze sanitární keramiky, nerezová umyvadla , umyvadla z litého mramoru. Dle rozměru nabízíme umyvadla a umývátka v . Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů.

piatok 13. februára 2015

Vodomerne sachty predaj

Rúry dokážu piecť, grilovať, fritovať, či dokonca jedlo pripravovať v pare. Klasické rúry sú stále najrozšírenejšie, v našej ponuke nájdete aj kompaktné rúry. Praktická elektrická rúra , ktorá sa stane vaším nenahraditeľným pomocníkom pri varení, pečení alebo . Rura nebola nikdy pouzita, je v TOP stave.


W, objem l, plynulé nastavenie teploty . XL varným priestorom, pyrolýzou a FlexiClip za výhodnú cenu.

Nachádza na rohu rúry a je viditeľný, keď otvoríte dvierka rúry. Vďaka svojim inovatívnym technológiám uľahčujú rúry na pečenie Siemens . Rúry na pečenie Siemens vám do varenia umožňujú zapájať všetky svoje zmysly. Pri elektrickej rúre je zdrojom energie elektrická energia.


Elektrické rúry disponujú lepšou reguláciou a rovnomerne pečú zhora i zdola. Vrch je na plyn, rúra je elektrická. Sporák je vo veľmi dobrom stave ako nový. Aká je to vlastne rúra bez zložitých funkcii?


Je to rúra , ktorá síce nemá rôzne pridané funkncie ale spoľahlivo odvedie svoju prácu.

Uvažujete o kúpe multifunkčnej parnej rúry alebo už jednu máte? Naučte sa ju ovládať tak, aby ste s jej pomocou vyčarovali tie najchutnejšie jedlá.

štvrtok 12. februára 2015

Plynový ohrievač vody tatramat

Plynové akumulačné tlakové ohrievače sú vhodné všade tam, kde je požadovaný väčší odber teplej vody na viacerých miestach súčasne. Plynové ohrievače vody a bojlery Quadriga, Quantum, Enbra atd. Ak bývate tam, kde je nutné vyrábať teplú vodu svojpomocne, prídu vám vhod ohrievače vody. Pri výbere sa riaďte ich objemom, pričom platí, že čím viac je osôb . Použitie : Závesný plynový ohrievač vody – odťah spalín do komína.


Plynový prietokový ohrievač Vysoká účinnosť ohrevu. TATRAMAT EOV TATRAMAT EOV 150. Predam ohrievač vody značky tatramat OVK 1P, objem 1l, pretlak 6. Tatramat HK 1K plynový ohrievač vody. Predám plynovy ohrievač vody tatramat 120litrov.


Inteligentné elektrické ohrievače vody s rýchloohrevom. V návode nájdete mnoho užitočných rá ako správne používať a udržiavať váš plynový ohrievač vody. HT je plynový zásobníkový ohrievač s priamym ohrevom úžitkovej vody. Ohrev zaisťuje atmosferický horák. Sú vhodné všade tam, kde je . Ohrievač je určený na zavesenie . Malý elektrický závesný beztlakový ohrievač vody EO P. Vašu peňaženku – teplá voda len v okamžiku, keď ju potrebujete.


OPOP LK 1ohrievač vody na tuhé palivo. Integrované zásobníky v plynových kotloch sú ešte menšie, ale. Kúpu kotla ( ohrievača vody ) nemôžete brať na ľahkú váhu a musíte vyberať s rozvahou.

Zahradna hadica s navijakom

Ako už samotný názov napovedá, je táto farba určená na renováciu povrchu smaltovaných povrchov ako sú napríklad vane , vaničky, . Sifon vaňový pre hydromasážne vane , chróm. Pohodlné rezervovanie vstupeniek na plesy, zábavy, koncerty, divadlá, kiná, podujatia a podobne. Hračky do vane pre zábavné kúpanie.


Gumené, striekacie a naťahovacie zvieratká alebo lodičky od značiek Canpol, Yookidoo, Fisher Price, Munchin atď. SK prispôsobujeme na mieru vám.

Na základe vášho správania na webe personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a . PREDAJ VANÍ, SPRCHOVÝCH KÚTOV, SANITÁRNA KERAMIKA, OBKLADY, DLAŽBY, FASÁDY CERESIT. Sprchovacie kúty, sprchové dvere, voľne stojace vane , sprchové vaničky, sprchové panely, sanitárna keramika, umývadlá, vodovodné batérie, wc a bidet. Wellness u vás doma - luxusné a kvalitné hydromasážne vane , parné. RIHO - akrylátové vane , sprchové vaničky, parné kabíny, masážne systémy, sprchové zásteny, kúpeľňový nábytok, liaty mramor RIHO. Veľké obdĺžnikové vane sú vhodné aj pre pohodlné kúpanie vo dvojici.


Vane za trvale najnižšie ceny. Dvere do vane dodatočná inštalácia do starých vaní vo vašom byte či dome, bez búrania. Potrebujete dvierka do Vašej vane !

Ikea keramicky drez

Výhody plastové vodoměrné šachty jsou např. Vodoměrná šachta obsahuje plastový poklop, schůdky, prostupy pro napojení. Celoplastové vodoměrné šachty se používají k instalaci domovních mechanických vodoměrů nebo jiných měřicích prvků.


Jsou vyrobeny z velmi odolného plastu. Vodoměrné šachty slouží k osazení vodoměru a propojovacích součástí pod úrovní terénu. Samonosná plastová šachta na vrt.

Typ (m ), Průměr d (mm), Výška pláště h (mm), Cena. Kruhová vodoměrná plastová šachta se obvykle umísťuje na soukromém pozemku hned . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Na dotaz „ sachta samonosna vodomerna “ jsme našli: . Domovní vodoměrné šachty jsou určeny k uložení vodoměrné sestavy při napojení vodovodní přípojky objektu k hlavnímu řadu tam, kde nelze vodoměrnou . Objednejte si plastovou vodoměrnou šachtu.


Rozměry hranatých vodoměrných šachet. Vodoměrné samonosné plastové šachty slouží k připojení vodovodní přípojky k hlavnímu vodovodnímu řádu mimo budovu všude tam, kde. Aktuální ceny pro poctivé, typické, válcové, vodoměrné šachty.

streda 11. februára 2015

Bojler elektricky 80l

Eko - wc, ekologické wc, ekologické čistenie wc, eko - vône do wc , pohlcovače pachov, Ecover, Ecoleaf, Ecozone to je nový trend pre eko domácnosť. Bio WC gél je náplň do závesných košíčkov a nádobiek pre toaletné misy. Jeho zloženie tvoria prírodné enzýmy, ktoré napomáhajú udržať toalety čisté a svieže. Popis: Savo WC Lúka je tekutý čistiaci a dezinfekčný prípravok, výborný pomocník pre čistú, dezinfikovanú a žiarivo bielu toaletu bez usadenín. Odstraňuje vodný kameň, osviežuje a čistí.


Rastlinné zložky sú biodegradabilné.

Ultra-koncentrovaná vôňa FOR, ktorá svojou kvetinovou a divokou notou preniká a eliminuje radikálne 9 zlých pachov. Vôňa na WC závesná do misy - Prix wc blok záves. WC blok Prix Fresh príjemne vonia a udržuje WC hygienicky čisté. Larrin WC STAR vôňa kvetov 47ml.


WC misy a sanitárne zariadenia s dlhotrvajúcou vôňou kvetín, zásobník na dávok. Potrebu výmeny náplne signalizuje zmena z pôvodnej . Ekologicky šetrný produkt , recyklovateľný a bez chemikálií. WC čistič Subio je prostriedok na čistenie toaliet.


Vonná sviečka od Air Wick z kolekcie Life Scents s názvom Vôňa vanilkového pečiva vám prináša nádhernú sladkú vôňu, ktorá vám pripomenie vašu obľúbenú.

Rohove vane 120x120

Vďaka malým rozmerom (120x1cm) nezaberie veľa miesta, . Roltechnik vaňa Flora Neo 120x1je akrylátová rohová vaňa. Nutné dokúpiť nožičky k vani (Podstavec k vani Polysan), viď príslušenstvo HEAVY SHELL. Najpredávanejšia malá rohová vaňa. Symetrická rohová vaňa 120x1vyrobená z tvrdeného polyméru s tvrdený gelovým povrchom, odolná voči poškriabaniu a chemikáliam. Povrch rohovej vane 120x1je tvrdený, antibakteriálny akrylát, odolný voči poškriabaniu.


Vzdali ste sa rohovej vane kvôli nedostatku miesta? Ida sa vmestí do každého kúta. VAŇA akrylátová rohová IDA 120x1– vaňa s nízkou spotrebou vody, vrátane nastaviteľných kovových nožičiek.


Zajímá vás Vaňa plastová nebo obecně Vaňa do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Vane a sprchové kúty a vyberte si Vaňa jaký . Materiál je 1 akrylát o tloušťce mm. K vaně je dodáván silikon ZDARMA. Vane doplnené o masážny systém sú vyrábané z akrylátu o hrúbke 4-mm. Rohová vana 120x1už rozebírají maminky na webu eMimino.


Ve vaně koupu jenom syna, já tam lezu výjímečně. Vyberte si z našej ponuky rohových vaní. Relaxace v rohové vaně se nemusíte vzdávat jenom kvůli tomu, že máte malou koupelnu. FLORA NEO je do malých koupelen jako stvořená! Kód produktu:M-ACRYL IDA 120X120.


Vane M-Acryl sa vyznačujú antibakteriálnym akrylovým povrchom hladkým ako zrkadlo, ktorý odoláva starnutiu.

utorok 10. februára 2015

Lidl skrinka do kupelne

Skoncujte s nebezpečným klopýtáním přes neuklizené hadice. Automatický naviják na hadici Kärcher CR 7. Kvalitní pružiny zajišťují dlouhou životnost a . Zahradní souprava - naviják s hadicí a spojkami White Silver Plus. Nástěnný box na hadici 25m roll-up automatic GARDENA.


Classic od společnosti GARDENA je ukládání zahradní hadice velice jednoduché.

Popotažením hadice se západka aretace uvolní a hadice se navíjí zpět . Oblíbené jsou automatické nástěnné navijáky na hadice. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Vybaven automatickým navijákem hadice , který lze aretovat v pravidelných intervalech. Proto máte k dispozici vždy hadici v délce, jakou potřebujete. Snadné, plynulé roztažení hadice a automatický navíjecí systém s mechanismem pro jemné . Zavlažování zahrady nebylo nikdy tak snadné.

Už nikde nebude překážet nepěkně stočená hadice a nemusíte se obávat jejího zničení při sekání. Prohlédněte si široký sortiment vozíků, držáků a boxů na zahradní hadice. Naviják se zahradní hadicí FX-CUs exkluzivním designem s přípojkou ½ palce. Naviják Autoreel Hozelock se speciální uzavřenou konstrukcí je kombinací samoukládacího mechanizmu a.

Predam cerpadlo na naftu

Chytrý nákup nábytku a dekorací. Produkt, Umyvadla , Umístění, Zápustná. Výrobce, FLAMINIA, Materiál , Keramická. IQ police pod umyvadlo 80cm.


Pojizdný drátěný regál pod umyvadlo.

Regál je variabilní, díky kolečkům ho lze kdykoli . Ráda bych poptala výrobu skříňky nebo police pod umyvadlo. Má původní představa byt teak, ale ten je dost drahý, tak bych ráda poptala vhodnou alternativu k . Instalační a montážní návody. Tento produkt již neprodáváme. Barva police: bílá Rozměry výrobku: Šířka: 7mm Výška:.


Jika TIGO police pod umyvadlo 125cm, vč.

Zboží již bohužel není v prodeji. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 5mm. Zajímá vás Nábytek skříňka pod umyvadlo nebo obecně Nábytek do vaší.


Když praktická a úsporná koupelna, tak jedině s Wenko! Těžko byste pohledali většího profíka na všechna možná řešení, která šetří čas, ale i nervy. Police pod umyvadlo Roca MOHAVE, wenge na Bagno. Farba police: biela Rozmery výrobku: Šírka: 7mm Výška: . Skladem držíme řadu provedení a rozměrů desek DOLCE, případně je možné si navrhnout desku na míru v našem plánovači nábytku na míru.

Zrkadla predaj

Popis Nástenný posuvný systém. Laminátové interiérové dvere posuvné od slovenského výrobcu ATVYN. Kvalitná povrchová úprava CPL laminát od . Dřevěné nebo celoskleněné posuvné dveře na zeď nabízejí možnost výběru z. Estetický posuvný systém MOVE je dokonalou souhrou designu, funkčnosti i . Variabilita kovania pre posuvné dvere a steny poskytuje široké možnosti.

Jednoduchosť, krása a úžitkovosť v jednom. To predstavuje posuvný systém pre sklenené dvere. Posuvné systémy pre sklenené dvere sa vyznačujú . Posuvný systém na stěnu z čistého kovu, kolečka 2x, kolejnice 1x, stopka a polodrážka 1x.


Systémy DESIGN LINE jsou inspirované systémy loft-vintage. DRE Posuvný komplet pre nástenný posuvný systém pre dvojkrídlové dvere s dekorom DRE- CELL. Zdvižno- posuvné systémy patria ku každej novostavbe.


Sú to obzvlášť obľúbené produkty zákazníkov spoločnosti INCON. DIVA sklo II sklenené dvere kg hliník štand.

Kovanie posuvných dverí sa skladá z pojazdovej koľajnice a vozíkov na. GEZE ponúka kompletný sortiment kovania pre dvere zo skla,. Kovania pre posuvné dvere nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni!

pondelok 9. februára 2015

Ohrievač na plynovú bombu

Všetky firmy z oblasti Zvlhčovače a odvlhčovače vzduchu v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu. Predaj priemyselných mobilných ohrievačov. Infraohrievače pre domácnosti, kúpeľne, rýchlo ohreje vzduch do sekúnd.


Dostupné rôzne farebné prevedenia, vysoká spoľahlivosť. Kelesi Machinery: Čína profesionálni výrobcovia a dodávatelia rôznych priemyselných palivového oleja ventilátoru ohrievač teplovzdušný ventilátor s nízkou .

Sú určené k ohrevu alebo dohrevu prívodného vzduchu vo vzduchotechnických zostavách. Odvlhčovače a sušiče určené pre domáce aj priemyselné využitie za najlepšie ceny na trhu. Doprava zdarma do hodín po celej SR.


Elektrické ohrievače s ventilátorom pre domáce . Vzduch na spaľovanie je privádzaný cez mriežku s presne dimenzovanými. Stavebné ohrievače vzduchu slúžia na zvýšenie teploty v budove. Ponúkame elektrické, plynové a naftové ohrievače.

Predaj, prenájom a servis ohrievačov, odvlhčovačov, ventilátorov a. MASTER - plynové, elektrické a naftové ohrievače,odvlhčovače vzduchu , priemyselné ventilátory a. MASTER - ohrievače, odvlhčovače vzduchu, ventilátory, ochladzovače.

Obľúbené príspevky