utorok 17. februára 2015

Nozicky na vanu

Funkcie rúry ; Funkcie rúry : spodný ohrev, svetlo, vrchný ohrev, vrchný a spodný ohrev; Povrchová teplota dvierok: K K; Povrchová teplota dvierok je . Nedotýkajte sa rúry mokrými alebo vlhkými rukami či nohami. Rúra: Dvierka rúry by sa nemali počas pečenia často otvárať. Mini rúra PROFESSOR PT250B biela El. Pre tuto ruru bol pripraveny samostatny zas. Objavte vašu npvů rúru na pečenie.


Moderné elektrické rúry majú vďaka inovačným technológiám menšiu spotrebu elektriny, ako ich predchodcovia. Z ergonomického hľadiska je umiestnenie rúry najoptimálnejšie vo. Elektrická rúra pečie úsporne. Rúry dokážu piecť, grilovať, fritovať, či dokonca jedlo pripravovať v pare.


Klasické rúry sú stále najrozšírenejšie, v našej ponuke nájdete aj kompaktné rúry. Energetická účinnosť A++, Celková vnútorná kapacita rúry L, Farba Čierna. Predám plynový sporák značky Amica model SHM 57PAW s displejom.


Vrch je na plyn, rúra je elektrická. Sporák je vo veľmi dobrom stave ako nový. Aká je to vlastne rúra bez zložitých funkcii? Je to rúra , ktorá síce nemá rôzne pridané funkncie ale spoľahlivo odvedie svoju prácu. Uvažujete o kúpe multifunkčnej parnej rúry alebo už jednu máte?


Naučte sa ju ovládať tak, aby ste s jej pomocou vyčarovali tie najchutnejšie jedlá. Typ výrobku: Zabudovateľná elektrická rúra ; Systém tepelnej úpravy: Ventilátor + kruhové ohrevné teleso; Čištění rúry: Easy to clean Enamel/Aqua Clean . Voľne stojaca rúra Sencor SEO 2028BK s platničkami a grilom s otočnou ihlou Ideálna do malých kuchýň, víkendových chát a chalúp. CoolDoor, komfort zatvárania dverí, el.


Rúra je stredobodom kuchyne. A to platí, či už varíte pre veľkú rodinu, alebo len pre dvoch. S naším návodom si tú pravú rúru vyberú milovníci pečenia aj . Kompaktná mikrovlnná rúra Hoover HMC 4TVX s grilom a… Skladom u. Indesit vstavaná elektrická rúra : nerez farba, samočistiaca IFW 58JH IX.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky