štvrtok 9. februára 2017

Arttec sk

V , Sada hadice , regulátor a šroubení. Příslušenství pro plynové grily. Všeobecné bezpečnostní pokyny.


Tento návod k instalaci je určen především odborníkům pracujícím v. MFXP hadice černá di 2mm dn 7mm UV stabilní.

Skladová dostupnost: Více než 200M. Produkt, Dostupnost, Katalogová cena, Sleva. Vhodné pro nadzemní zavlažování.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Slouží k přepravě vzduchu, vody a vodných roztoků látek pro technické účely. Stěna z měkčeného PVC, výztuž průplet ze syntetické . PVC speciální konstrukce a složení určené pro použití v náročných průmyslových podmínkách ,-dvouvrstvé spirálové opletení ,-pro rozvod vody, vzduchu . Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat.

Nabízíme náhradní díly Zetor, pneu pro. Prohlédněte si náš široký sortiment zahradních hadic. RaySpool je obchodní označení způsobu balení teplem smrštitelných hadic vhodný zejména pro malospotřebitele. Kompaktní automatický naviják hadic. Hadice jsou navinuty na lepenkových . Po vytažení požadované délky se hadice automaticky zaaretuje.


Naviják je možno otáčet na zdi až o 180°. Cena: - za Cena bez DPH, včetně DPH. Tabulka variant a rozměrů výrobku Tabulka chemických odolností. S tímto produktem lidé nejčastěji kupují. Hadicová svorka z lisované mosazi slouží k bezpečnému připevnění sacích nebo vysokotlakých hadic.


Je opatřena pozinkovaným imbusovým šroubem a maticí. Je dodáváno ve třech provedeních. Možnost objednání v celku násobky.


Jedna strana opatřena očkem a druhá dřevěným špalíčkem. Flexi hadice s převlečnou maticí , MF.

Ideální v kombinaci s horizontálními čerpadly. Vnější ochranný kryt zabraňuje vzniku škod způsobených únikem vody. Systém zastaví přítok vody při. Návod k použití), takže na konci hadice budete mít 0. Pro nasávání i zavlažování a výtok řídkých umělých hnojiv.


SILVER PREMIUM - vrstvá, neprůhledná konstrukce hadice : PVC duše - 2x oplet PES přízí - PVC obal neoprůhledná duše zabraňuje. Kvalita, která stačí na každý tlak. Nová mosazná řada od firmy Kärcher má pro semi-profesionální používání na Vaší . Díky elastické vnitřní hadici ze silikonu je pokles.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky