utorok 21. februára 2017

Axor citterio

Mobilné teplovzdušné ohrievače. Výrobky pre bezprašné prostredie ! Priemyselné ionizátory - OČističky vzduchu do každej prevádzky . Referencie – priemyselné vykurovanie v skladoch a logistických centrách. Na predaj úplne nová, nepoužitá teplovzdušná plynová turbína MARPOL.

Plynový ohrievač vzduchu - kW. Odvlhčovače a ohrievače či priemyselné ventilátory určené pre domáce aj. Na Slovenskom trhu prezentuje široký sortiment teplovzdušných ohrievačov.


Teplovzdušné ohrievače Sencor ROHNSON TRISTAR ECG a ďalšie. Zabezpečujú rýchle a flexibilné . Inteligentné ohrievače vzduchu s extrémne nízkou hladinou hluku, pre. Stavebné ohrievače vzduchu slúžia na zvýšenie teploty v budove.


Ponúkame elektrické, plynové a naftové ohrievače.

Predaj, prenájom a servis ohrievačov, odvlhčovačov, ventilátorov a. MASTER - plynové, elektrické a naftové ohrievače,odvlhčovače vzduchu , priemyselné ventilátory a. MASTER - ohrievače, odvlhčovače vzduchu, ventilátory, ochladzovače. Profesionálne elektrické ohrievače s ventilátorom - teplovzdušné ventilátory. Ohrievače vzduchu Počet produktov v kategórii: 90. V súčasnej dobe je kladený dôraz na ekonomickosť a efektivitu zariadení komponovaných do výrobných liniek a jednoúčelových strojov. Vo všeobecnosti slúžia na ohrievanie vzduchu na stavbách, vysušovanie vlhkých stien, vykurovanie v skladoch, . Sú vhodné pre komerčné využitie a pre priemyselné priestory.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Elektrický priemyselný ohrievač INELCO Heater kW. Európsky výrobca zariadení pre priemyselné vykurovanie. V ponuke teplovodné ohrievače vzduchu, vzduchové clony a ďalšie príslušenstvo nielen pre . Naftový ohrievač B CEL je mobilný naftový ohrievač s priamym spaľovaním s výkonom kW. Je vhodný pre vykurovanie menší… 29€.


Master B ECA elektrický ohrievač vzduchu. Teplovodný ohrievač vzduchu s ventilátorom.

Upozornenie cena je iba orientačná a bude upresnená pri objednávke. Obchod s klimatižačnou technikou, chladením vzduchotechnikou a odvlhčovaním. SPALINOVODY A SYSTÉMY PRISÁVANIA VZDUCHU. Vyberte si najbližšieho dodávateľa na produkt: ohrievač.


Všetky firmy z oblasti Zvlhčovače a odvlhčovače vzduchu v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu. Infraohrievače pre domácnosti, kúpeľne, rýchlo ohreje vzduch do sekúnd. Predaj priemyselných mobilných ohrievačov. Dostupné rôzne farebné prevedenia, vysoká spoľahlivosť.


Kelesi Machinery: Čína profesionálni výrobcovia a dodávatelia rôznych priemyselných palivového oleja ventilátoru ohrievač teplovzdušný ventilátor s nízkou . Sú určené k ohrevu alebo dohrevu prívodného vzduchu vo vzduchotechnických zostavách. Doprava zdarma do hodín po celej SR. Vzduch na spaľovanie je privádzaný cez mriežku s presne dimenzovanými.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky