piatok 17. februára 2017

Mosdókagyló

Rôznofarebný tkaný koberček , rozmer 60x90cm, materiál bavlna. Prehoz na postel Gusano Prehoz na postel. Nachádzate sa na: Úvod Kúpeľňa Kúpeľňové a wc predložky . Koberce na toaletu sú pratelné a zaopatrené protišmykovou podkladovou.


Sú vkusným dekoratívným prvkom každej kúpeľne a toalety. Froté predložka do kúpeľne je obojstranná, lemovaná z každej strany inú bordúrou, vďaka tomu je možné. WC predložka Štandard zelená bublina x cm. Vyberte si z nabídky WC předložek a oživte svou toaletu.


Najděte si ten pravý kousek pro vás. Rychle, pohodlně a na jednom místě. Praktické koupelnové předložky z kvalitní bavlny s vysokou gramáží nebo pěnové předložky Aquamat krásně doplní interiér vaší koupelny. Luxusná predložka do kúpeľne je vyrobená z pamäťovej peny.


Pohybom aktivované LED svetlo na WC , farieb. Doplnky do kúpeľne sú prvkami, ktoré dotvárajú interiér nielen po dizajnovej, ale. Môžete staviť na mäkučké podložky alebo na moderné masážne koberčeky. Kúpeľňové predložky, koberčeky a koberce v rôznych farbách a vzoroch sú vhodné na toaletu, k umývadlu, sprche či vani pre väčšie.


Na výber máme farebné a kvalitné kúpeľňové predložky a koberčeky z rôznych. Plyšový koberček do kúpeľne zeleno modrý. Kúpeľňová predložka - Borneo Beige 79. EUR Kúpeľňový koberček Aberdeen Webschatz zelená.


Predložky do kúpeľne s tradíciou. EUR 7EUR Sada predložiek do kúpeľne Alessia Yildy. Kúpeľňové predložky sú skvelým pomocníkom, ktorý na studených dlaždiciach zaisťuje tepelný komfort a zároveň uchováva podlahu kúpeľne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky