streda 12. augusta 2015

Hadicova rychlospojka

Kvalitná rýchlospojka a hadicové spojky vám pri zostavení automatického zavlažovania zo stavebnicového systému britskej firmy Hozelock ušetria kopu práce, . Rýchlospojka slúži na rýchle pripojenie postrekovačov, trysiek a podobne. Rychlospojka slouží k rychlému připojení postřikovačů, trysek a podobně. Kvalitní rychlospojka a hadicové spojky vám při sestavení automatické závlahy ze stavebnicového systému britské firmy Hozelock ušetří spoustu, práce, času a . Gardena hadicová rychlospojka umožňuje rychlé a pohodlné připojení na začátek hadice.


Jednoduchým zatáhnutím lze spojení uvolnit.

HADICOVÁ RYCHLOSPOJKA GARDEN,. Tabulka základních vlastností. GARDENA hadicová rychlospojka se používá pro přechod od šroubení na šroubení GARDENA. GEKA spojka vnější závit - rychlospojka , mosaz Bajonetová rychlospojka určená pro rychlé a jednoduché spojování tlakových i sacích hadic. Hadicová spojka for_q, hliníková.


Nabízíme hadicové spojky a ryclospojky na autogen. LUDECKE hadicová rychlospojka DN. Zahradní program - systém pro spojování zahradních hadic.

Výrobca: KOVOPLAST CHLUMEC NAD CIDLINOU. Doplňky k zahradním hadicím - hadicové spojky, hadicové spony, hadicové redukce, adaptéry. Cena: 14Kč (vč. DPH) Rozměry: cena za 1ks.


Dostupnost: Obvykle 7-dní. Otočením se spojení povolí - velmi bezpečné. Produkt je zařazen v následujících kategoriích. Mosazné i otočné hadicové rychlospojky Geka využijete především při práci na zahradě. V naší nabídce nechybí ani těsnění ke spojkám.


Prohlédněte si cenové nabídky na GARDENA - rychlospojka hadicová od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Vyřeší problém mezi propojením hadice s kohoutem Gardena (např. u praček). Stačí pouhé otočení a spoj je vytvořen. Univerzální mosazná rychlospojka pro stlačený vzduch typ ES. Prezri si u nás hadicova rychlospojka a porovnaj ceny v 10.


Kvalitní a odolná hadicová požární spojka pro bezchybné a spolehlivé spojení hadic v požární technice. Zboží doručíme na libovolnou adresu v ČR (k Vám domů, na chatu či chalupu). Zaplatit můžete: - přímo řidiči při.

Jednostranně uzavíratelná rychlospojka s trnem na hadici 10mm bez ventilu určená pro americký trh. Charakterizuje ho vysoký průtok při nízkém tlakovém . Regulační rychlospojka GARDENA je ideální ve spojení s delšími hadicemi nebo pro použití s čerpadly. Umožňuje výměnu připojených zařízení zejména při . Kovová rychlospojka na vzduchový kompresor.


PROMA, kosačky, športové potreby. Vybírejte kleštiny, spojky, rychlospojky , konektory, ventily a další produkty značky Siroflex.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky