štvrtok 3. decembra 2015

Retro umyvadlo s nohou

Možnosti instalace: na zavěšení, s nohami nebo konzolemi. V našej ponuke nájdete taktiež retro umývadlo , ktoré je možné postaviť na dve nohy. Ide o veľmi zaujímavý retro prvok, ktorý určite nenájdete medzi klasickými . ANTIK nohy k umyvadlu ( ks) KL270. Udělejte si přehled o cenách, . Plzeň-sever, cena dohodou, od lyyly na Sbazar.


Popis: V případě zájmu pište e-mail. Koupelnová umyvadla v retro stylu Pořídili jste si volně stojící retro vanu? Pak byste určitě neměli váhat a do stejného designu sladit i zbytek.


Keramické umyvadlo s přepadem a jedním otvorem pro baterii. Za příplatek lze dodat umyvadlo bez otvoru nebo . Za príplatok je možné dodať nohy v čiernej farbe. K umyvadlu 1lze použít podpěrné nohy rovné nebo zahnuté, či keramické konzole. N - s nohou Z - nástěnné Série . Pro instalaci je nutné zároveň dokoupit ks keramických nohou. Prezri si u nás retro umyvadlo a porovnaj ceny v 10.


SAPHO Uzavíratelná kulatá výpusť pro umyvadla s přepadem i bez,Click. Retro štýl s elegantnými líniami. Nohy se směrem dolů lehce zužují a konstrukce podnože tvoří pod stolovou . Doba dodání (od obdržení platby). Umyvadlo porcelánové s nohou , vintage styl,nepoužívané,zbylo ze stavby.


Victorian Style je kolekce sanitární keramiky v retro stylu od firmy HOPA. Všechny produkty z této řady mají měkké a zaoblené linie s klasickým a rafinovaným . UMYVADLO s baterií a sifonem e-mail:. RETRO keramické umyvadlo 69x52cm. Rozměry: 570mm x 490mm x 205mm.


Otvor pro baterii , umyvadlo s přepadem. Chýba šuflík, dá sa dorobiť. SK eShop Sanitárna keramika SANITÁRNA KERAMIKA . Najmä vďaka interiéru, kde som našla viacero kusov nábytku veľmi podobných našej domácej, súčasnej i retro produkcii. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Los Angeles zavádí nákladní dopravu na vodík. Subaru poslalo na trh nejrychlejší WRX STI v historii.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky