utorok 5. júla 2016

Sapho eshop

Dodá ji zářivou bělost a svěží vůni. Vôňa na WC : vVyberte si zo širokej ponuky oblečenia na vypredaj-zlavy. House kocka do WC - vôňa levandule. Tablety do WC 16x25g sú výkonné čistiace tablety, pomocou ktorých vyčistíte vo svojej toalete aj tie miesta, ktoré nie je možné. Dôkladne vyčistí toaletu bez chemického zápachu.


WC SAVO Vôňa Lúky 750ml: doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Aerospray RELAX 2ml je vhodný do hotelových interiérov alebo hotelové lobby alebo moderné interiéry. Vôňa ylang ylang v kombinacii s pomarančovým . Potrebu výmeny náplne signalizuje zmena z pôvodnej . Ekologicky šetrný produkt , recyklovateľný a bez chemikálií. WC čistič Subio je prostriedok na čistenie toaliet.


Vonná sviečka od Air Wick z kolekcie Life Scents s názvom Vôňa vanilkového pečiva vám prináša nádhernú sladkú vôňu, ktorá vám pripomenie vašu obľúbenú. DUCK WC ZÁVES CITRUS ,G Bohatá pena a dlhotrvajúca vôňa. DUCK Fresh Discs – čistič WC LimetkamlPopis:Duck Fresh Discs – prvá náhrada za. Kefa WC samostatná plastová, biela.


Spiced Apple (ružová) - intenzívna vôňa škorice s jablkom. Mango (oranžová) - prenikavá ovocná vôňa manga. Zásobník vydrží až na použití a gélový disk vydrží až 1spláchnutí. Záves WC Domestos 40g CITRUS. Gélový čistič WC Cillit Bang je ideálnym prostriedkom pre dokonale čistú a sviežu toaletu.


Inovovaná formula zabraňuje vysychaniu gélu a po každom . WC Ente Fresh disc na toalety náplň - vôňa mora 12ks - Eshop s kvalitnou rakúskou drogériou. WC tableta do nádržky Blue obsahuje špeciálne zloženie vďaka ktorému dokonale čistí celú WC misu, aj na jej okrajoch. Ničí baktérie a hromadiace sa nečistoty . Egy vécé előtt fotózta le magát Vona Gábor, a Jobbik elnöke és a. WC teljes egészében látható legyen. Bref vôňa do wc má veľmi príjemnú limetkovú vôňu.


Jednoducho ju iba zavesíte na okraj wc misy. Návod a použitie nájdete na zadnej strane balenie. Eko - wc, ekologické wc, ekologické čistenie wc, eko - vône do wc , pohlcovače pachov, Ecover, Ecoleaf, Ecozone to je nový trend pre eko domácnosť. Bio WC gél je náplň do závesných košíčkov a nádobiek pre toaletné misy. Jeho zloženie tvoria prírodné enzýmy, ktoré napomáhajú udržať toalety čisté a svieže.


Popis: Savo WC Lúka je tekutý čistiaci a dezinfekčný prípravok, výborný pomocník pre čistú, dezinfikovanú a žiarivo bielu toaletu bez usadenín. Odstraňuje vodný kameň, osviežuje a čistí. Rastlinné zložky sú biodegradabilné.


Ultra-koncentrovaná vôňa FOR, ktorá svojou kvetinovou a divokou notou preniká a eliminuje radikálne 9 zlých pachov. WC blok Prix Fresh príjemne vonia a udržuje WC hygienicky čisté. Larrin WC STAR vôňa kvetov 47ml.


WC misy a sanitárne zariadenia s dlhotrvajúcou vôňou kvetín, zásobník na dávok.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky