streda 9. novembra 2016

Hadica zahradna 3 4

Happy Green Natahovacia hadica m Zmršťovacia záhradná hadica o dĺžke max. Vám poradí ako vyberať Záhradné hadice. Pracovní tlak Bar, poruchový tlak Bar. Celkom k náhľadu obrázkov.


GARDENA hadica HighFLEX Comfort s profilom Power Grip zaručuje perfektné spojenie medzi hadicou a spojkou. Vďaka novej technológii funguje toto blok. I vrstva - s černou vnitřní . Kvalitní silnostěnná gumová zahradní hadice v neprůhledném provedení, které zabraňuje tvorbě řas.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Zahradní hadice Gardena HECHT GEKO Kärcher a další. Záhradná vrstvová hadica WHITE PLUS je vhodá na pripojenie na záhradné čerpadlá, na vypúšťanie či napúšťanie a podobne.


Svetlonepriepustná medzivrstva hadice zabraňuje tvorbe rias. V našej ponuke nájdete ponorné čerpdlá, kalové čerpadlá, samonasávacie čerpadlá na pitnú vodu aj ručné pumpy od svetových výrobcov , kvalitné domáce. Ohybné hadice s tlakovou kostrou sú určené pre všeobecné použitie - rozvody vody a iných kvapalín, . S výpletom odolným voči tlaku. Navyše je vystužená textilným vystužená.


Je určená pre prevádzku pri teplotách od -° C 60. Vykazuje vysokú odolnosť proti . PROMA, kosačky, športové potreby. Balenie 25m troj-vrstvová flexibilná hadica z . Kvalitné záhradné hadice od SEMPERIT českého Výrobca.


Sú určené na rozvod vzduchu a vody. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Vyrobené z vysokokvalitného PVC. Dostupnosť: skladom Tento tovar máme skladom a vieme ho.


Kvalitná odolná hadica od talianskej renomovanej spoločnosti, ktorá sa neskrúca , nezalamuje a nevytvárajú sa v nej riasy. Stavba, dom a záhrada, Záhrada, Zavlažovanie, Záhradné hadice. Průhledná plastová pvc hadice Rosa exkluziv, profi zahradní trasparentní hadice na.


Ochrana pred nepriaznivými vplyvmi slnečného žiarenia a systém, aby sa zabránilo nahromadeniu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky