piatok 27. januára 2017

Izbovy ohrievac

Uličná vpusť betónová, vrchná časť-prstenec ks. Dodávateľ pri stanovaní jednotkovej ceny , do ceny zahrnie dopravné náklady na dodanie predmetu . Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena , ktorá bude daná súčtom vážených jednotkových cien za nasledovné. Príplatok k cene za každý ďalší aj začatý km nad km . Výšková úprava uličných vpustí , poklopov šácht, výšky od. Súpis položiek - Cena prác, príloha č. Prefabrikát belónovy- uličná vpust TBV 9-50. Sorpční uliční vpust z plastu pro max.


Odlučovače lehkých kapalin dle EN. Nabízíme kompletní sortiment prvků uličních vpustí. Prohlédněte si betonové prvky pro výstavbu uliční vpusti , vtokové mříže a kalové koše pro zachycování . Kompletní sortiment Vám umožní sestavit uliční vpusť dle Vašich představ. Vtokové mříže EUROPA – nejlepší evropský standard za vynikající ceny.


Dílce jsou určeny pro vytváření nových i rekonstrukci stávajících vpustí s vnitřním průměrem DN 4mm s možným napojením potrubí DN 1a 2mm. Silniční podélné vpusti D4s plochou vtokovou mříží, záchytným prostorem na. Ceny poklopů najde v cenících, které jsou na našem webu volně ke stažení. Betonové šachtové dno uliční vpusti a další díly slouží k odvedení.


Naše cena s DPH ( ): 3Kč. Výroba betonového zboží a zpracování přírodního kamene. Kategorie Uliční vpusti má následující podkategorie:. V pamäti Preložiť túto stránku ACO Combipoint PP uliční vpust - lehký, flexibilní a přitom tak robustní. Použitím Combipoint PP roznášené zatížení nemá žádný vliv na vpust a kanalizační . Na ústi žľaboviek sa osadí uličná vpusť (UV1), na zbieranie dažďovej.


Betonové dílce dešťových vpustí jsou určeny pro odvádění povrchových vod se zpevněných ploch do stokových sítí. Osadenie polypropylénovej uličnej vpuste DN 40 vývod. Cenová ponuka bude obsahovať cenu v EUR bez DPH. Cena musí obsahovať všetky náklady spojené s výrobou a dodávkou.


BGU-Vpusť pre štrbinový rošt symetrický,SW 2 Tr. Uličný vpust BGZ-S 4Vrchný diel v= 5mm s liat. Dohodnutá cena za poskytnutie služieb podľa tejto zmluvy je stanovená vo výške vyčlenenej na tieto práce v rozpočte . Kód položky, Popis, MJ, Množstvo celkom, Jednotková cena zadania. Predmet: betónová skruž, uličná vpusť.


ICena podľa ZoD ~ Dodatok č. Celková zmluvná cena diela sa nemení. V prípade, ak objednávateľ nevykoná úhrady ceny v splátkach v zmysle tejto zmluvy, je povinný. MJ Množstvo Jednotková cena. Kritérium na vyhodnotenie ponúk: Najnižšia celková cena za celý predmet zákazky vrátane.


RECYFIX - uličná vpust , oceľová mreža, kôš ks. Vývoz a likvidácia odpadových vôd. K cenám sa pripočíta DPH vo výške.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky