piatok 14. apríla 2017

Motorove čerpadlo na vodu

Motorové čerpadlo s 2-taktným motorom s obsahom cm3. EMPH W kalové motorové čerpadlo HERON. EPH drenážne motorové čerpadlo HERON. Ponorné čerpadlá -čistá voda.


Benzínové motorové čerpadlo so 4-taktným motorom.

Veľký výber čerpadiel pre domáce použitie. AL-KO s ľahkým štartovaním, s ventilmi umiestnenými hore (OHV ) majú vynikajúci stupeň účinnosti. To sa prejavuje veľkým výkonom pri . Malé prenosné čerpadlo je poháňané 2-taktným 1-valcovým benzínovým motorom so vzduchovým chladením. Nádrž l na zmes paliva 50:a ručný štart. Benzinove čerpadlo na vodu Kraftech Germany.


OHV motor 5Hp,Výtlak: 30m, sacia hĺbka 7m, Čerpadlo je vhodné na čerpanie čistej . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů benzínové čerpadlo na vodu.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Maximálne prečerpávane množstvo vody je 6l . Malé přenosné čerpadlo je poháněno taktním, válcovým benzínovým motorem se vzduchovým chlazením, nádrží l pro směs paliva 50:1 . Lze je nalézt také v záplavových oblastech, kde slouží k odčerpání naplavené vody například ze sklepů apod. Toto výkonné vodní čerpadlo je určeno k odčerpávání bazénů nebo při zavlažování. KOSHIN SEV 80X čerpadlo na čistú vodu. Vhodné i pro znečištěnou vodu. Hledáte benzinove cerpadlo vodni?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Kalová čerpadla Honda dokáží rychle přečerpat vodu s pevnými částicemi. BRIGGSSTRATTON WP 2-rozmery 47x41xcm . Moderné benzínové čerpadlá nájdu svoje uplatnenie na miestach bez zdroja elektrickej energie.


Vybrať si môžete ponorné čerpadlo na čerpanie vody z pivnice, bazénov či nádrží alebo povrchové elektrické čerpadlo , ktoré je možné použiť napríklad na . OBI online a vo Vašej OBI predajni! Kalové čerpadlo KTH 100X Zobraziť viac. CMI ponorné čerpadlo na čistú vodu 250.

Na trhu nájdete ponorné alebo záhradné, teda povrchové. Honda je kompaktné zariadenie na domáce použitie. Vytvára silný a spoľahlivý tlak vody pre všetky vaše úlohy. Ako aj ostatné motorové stroje značky Honda sú vybavené našimi výkonnými štvortaktmi s už povestnou . Mnohostranne použiteľné na zavlažovanie, na zvýšenie tlaku, na prečerpávanie a vyčerpávanie vodovodnej, podzemnej alebo dažďovej vody , taktiež vody z . Prenosné motorové čerpadlo na znečistenú vodu s motorom SUBARU EX 1 výkon motora : kW, výkon čerpadla : 5l. Moderní benzinová čerpadla najdou své uplatnění v místech bez zdroje elektrické energie.


Elektrická zahradní čerpadla na vodu Extol. Ať už potřebujete čerpadlo do vrtu, membránové čerpadlo , malé a . Potrebujete vyčerpať vodu zo studne, zavlažovať záhradu alebo naplniť okrasné jazierko? Snímač hladiny oleja pre ochranu motora.


Výkonné spoľahlivé benzínové čerpadlo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky