pondelok 8. mája 2017

Prehlbovanie studní

Vaše rady som potom využil na kopanie studne jednou firmou ( bola najbližšia a prvá sa mi ozvala ). Zaoberáme sa ručným kopaním, čistením a prehlbovaním studní. Ponúkame vŕtanie studní , vrty pre tepelné čerpadlá, čistenie a prehlbovanie v okolí GA, SC, DS ,TT, BA. Kopané studne zabezpečujeme na . Máme skladaciu vrtnú súpravu a vieme sa dostať aj do.


V zozname som to nenasla,ale pre istotu zistujem aj tu,ci s tym nema niekto skusenosti?

Realizujeme kopané studne a čistíme kopané studne. Stavanie rodinných domov až po samotnú strechu. Ponúkam vŕtanie, kopanie a prehlbovanie studní. Chcete sa opýtať na niečo k tejto.


Potrebujete stavať, opravovať? Disponujeme kompletným vybavením a znalosťou pôdnych podmienok. Aktuálne inzeráty pre stavebné, tesárske a iné remeselné služby. Jedinečná inzercia s vlastnou mobilnou .

Túto činnosť vykonávame už niekoľko rokov na územi celého Slovenska, ale predovšetkým v okrese Nitra a okolie. Rucne kopanie studne je jedna z najnebezpecnejsich prac, pri ktorej permanentne hrozi uraz, a to aj smrtelny. Ako uz uviedol moj predrecnik, vsetko zavisi od . Je zaházená sutí, železem, sklem, dráty a jiným . V prípade potreby vieme zabezpečiť skruže.


Cena za meter práce je 80e, skruže . Vŕtame studne s kvalitným obsypom. Starý, zrekonštruovaný aj nový. Ak nemáme v oblasti verejný vodovod potrebujete vlastnú studňu.


Zákazníkom ponúkam veľkopriemerové vŕtanie studní suchou metódou ako aj . Vrtanie studni - vrtanie mikropilotov - vrty pre tep. Vŕtanie , kopanie a prehlbovanie studní. Pozdravujem robíte aj prehlbovanie studni.


Vrtné práce s účelom realizácie vrtaných studní, prehlbovanie studní , prieskumné vrty, vrty pre tepelné čerpadlá, pilotážne vrty, inžiniersko - geologický a . Vrtanie, kopanie, prehlbovanie studní – vrtanie rozoberateľnou súpravou – stačí prechod cm. Ponúkame lacné a výhodne vŕtanie , kopanie a prehlbovanie studní ako aj hľadanie prameňa. Vrty vykonávame 200ku-250ku a 300ku.


Ručný výkop studní s vnútorným priemerom skruží 100cm.

Vnútorný priemer a 100cm. Prehlbovanie studní s vnútorným priemerom 100cm. Vyhotovujeme vrty pre tepelné čerpadlá, komplexné geologické. Firma sa zaoberá vrtaním a prehlbovaním studní s prečerpávaním vody do metrov.


Naša firma sa zameriava na ručný výkop studní , ktoré kopeme do všetkých druhov pôdy. Studne kopeme na vnútorný prieme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky