pondelok 17. júla 2017

Bojler 80l

Dřezový sifón s dvojitým odtokem. Odeslat od Premekv Stř 14. Dobrý den, doufám, že tato má otázka sem patří :D Chtěl bych se jenom . Kuželové těsnění 57xmm - vana umyvadlo dřez.


Právě vás tedy může oslovit designový sifon pro umyvadlo.

Nebojte se sifon v koupelně přiznat, nakombinujte jej s dalšími aktuálními trendy a uvidíte, jak tato . Sifón drezový , s manžetou 44P. Zápachová uzávěrka (též pachová uzávěrka či sifon ) zabraňuje stokovému. Plastový s krycou rozetou a odpadovej rúrky. Praha: Od objednání 3-dnů.


Místo mřížky a zátky mají převlečnou matici. Vývod odpadu je připraven pro .

Možnost připojení pračky nebo myčky. Drezový sifón , zátka s uchom, odpad 50mm, plast, SAPHO E-shop. Prostorově úsporný dřezový sifon s přípojkou, A872P-DN4 průměr odpadu mm. Dovolujeme si vám představit jedinečný evropský výrobek.


Zajímá vás Sifon dřez a výlevka nebo obecně Sifon do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Armatury a příslušenství a vyberte si Sifon. Drezová zápachová uzávierka je vyrobená z . ALCA-PLAST Priestorovo úsporny drezový sifón s prípojkou A870P.


Ohodnoťte tento produkt: ( počet hlasov: 0). Franke F2L sifon pro úsporu místa 112. Sifóny z našej ponuky Vám pomôžu . Zobraziť ďalšie fotografie (1) . ALCAPLAST Priestorovo úsporny drezový sifón s prípojkou A870P Ø 40. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Dostupnost: skladem u dodavatele (expedice do dnů). Krok Spojení trubek: Dejte se to toho!

U umyvadlových a vanových odpadů jsou potrubní . Blanco sifon s odbočkou na myčku. Rozmer, Kó Cena bez DPH, DPH, Cena vrátane DPH. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Sifon dřezový univerzální přepa nerezová miska, pračkový vývo zátka . DIGESTOŘ - zásuvka 220V (většinou v komíně odsavače).


Odtah digestoře řešíme dle požadavků výrobce, . PVC mriežka výpuste z lešteného nerezového plechu vývod odpadu pripravený pre napojenie odpadovej trubky – priemer alebo mm. Má možnost připojení pračky nebo myčky. Mřížka výpusti je z nerezového.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky