štvrtok 17. augusta 2017

Hydrantové hadice

Požadavky na hydrantové systémy s tvarově stálou hadicí jsou takové, aby. Cdélky 20m, proudnice C5 hydrantový ventil Al C52 . Příslušenství k hydrantům – hydrantové nástavce, požární proudnice a jiné. Zámek hydrantové hadice D Speciální objímka slouží k ochraně hydrantových . Vyrábíme také speciální pěnotvorné hydranty s. U nás si můžete objednat nástěnný hydrantový systém se zploštitelnou hadicí o délce m.

Tento systém nabízíme ve třech variantách s košem, navijákem či s . STABILNÍ HADICE DPRO HYDRANTOVÝ SYSTÉM. Stabilní hydrantové hadice slouží k . Dostupné zboží pro kategorii hydrantové hadice , technické. D- hadice hydrantová 20m s kompozitními spojkami.


Požární hydrantové systémy s tvarově stálou hadicí představují velmi účinný . Nabídka výzbroje a příslušenství hydrantů , nové hydrantové systémy. V nabídce kompletní sortiment nových hydrantových systémů s tvarově stálou hadicí o .

Je nutné provádět tlakové zkoušky hadic hadicových ( hydrantových ) systémů v souladu s příslušnými českými technickými normami? Izolovaná požární hadice je určena hlavně pro vybavení hydrantových skříní. Hadice pro nástěnné hydranty v bílé barvě, snadno srolovatelné. Vyrobené ze 1 syntetické polyesterové příze.


Hadice hydrantová CPyrotex PES-P se spojkou Ustroň 20m. Pro hydrantové skříně, kde není požadavek na obsluhu jednou osobou je určena hydrantová hadice D25. Další její použití se nabízí n. Hydranty, hydrantové hadicové systémy typu D na zeď i do zdi. Hydrantová skříň je určena k instalaci na stěnu nebo . Revize a údržba hydrantů a hadic. Specializujeme se na hydrantové systémy, požární hadice , proudnice, půlspojky a další sortiment potřebný k požární ochraně.


Dodáváme izolované požární hadice pro profesionální a amatérské hasiče i průmyslové využití. Pořiďte si požární hadice pro zásah, sport nebo přepravu. Zajišťujeme instalaci do objektů , provádíme tlakovou kontrolu požárních hadic případné opravy či výměnu. Nabízíme dodávky hydrantů včetně příslušenství.


Ochrana pred požiarmi, Produkty. Jedná se o polyesterovou požární hadici opatřenou spojkami z hliníkové slitin. Jedná se především o staré typy hydrantových systémů s takzvanou zploštitelnou hadicí (průměr Ci D25).

Stačí zde pootočením odpojit hadici s proudnicí a . Hadice Pyrotex DPES-P hydrant se spojkou AL, 20m. Kč (8Kč bez DPH) Skladem. D2 Cb) zásahové - C5 Bc) průmyslové - C5 B75. Hadice Technolen PES-P Chydrant 20m se spojkou.


Zajišťujeme dodávku hydrantů včetně příslušenství společně s jejich instalací do objektů. Provádíme tlakové kontroly hadic s následnou opravou či výměnou. Polyesterová hasičská hadica je určená hlavne pre vybavenie hydrantových skríň. Je označená dvomi prúžkami v poradí . Tabulka základních vlastností. Celý popis a technické parametry.


Nadzemní požární hydrant venkovní. Podzemní požární hydrant venkovní. Periodická tlaková zkouška hydrantové hadice.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky