streda 21. februára 2018

Obehové čerpadlo na kotol

Doručenie po celom Slovensku do hodín. Obehové čerpadlá , obehové čerpadlo , čerpadlo ku kotlu, čerpadlo, GRUNDFOS, WILO, HALM. Zabudovanými lopatkami poháňajú . Cirkulačné čerpadlá na cirkuláciu TUV, pitnej vody, solárnych kvapalín a pod. Průměr závitu , ⁄4. Podařilo se mi opravit oběhové čerpadlo topení WILO RSL 15/5-(kotel Protherm).


GRUNDFOS ALPHAL 25-1je navrhnuté na zaistenie cirkulácievody vo vykurovacích sústavách. Kvalitní oběhová čerpadla ke kotlům a topným soustavám s dlouhou životností, která splňují nové přísné normy EU na regulaci otáček a počet výkonnostních . Oběhové čerpadlo IBO určené pro otopné systémy. Dobrý deň, v rodinnom dome (prízemie + poschodie) mám pri príprave TUV zabudované obehové čerpadlo Comfort UP15-14BU. V obrazku som nacrtol ako mame zapojene cerpadlo na kureni (kurime plynom, kotol neaky starsi DESTILA, liatinove radiatory). Elektronické kúrenárske obehové čerpadlo s s modulovaným výkonom a nízkou spotrebou.


Je možné nějak jednoduše ovládat čerpadlo termostatem? WE2541Čerpadlo oběhové 25/1WEBERMAN. TUV DAKON DUA PLUS WILO 15/ 5-1. Nové čerpadlo elektronické oběhové COSMO CPH6-25. Náhradní záložní zdroje 230V/500W pro oběhová čerpadla , kotle, krbová kamna.


Záložní zdroj MV5SINUS je vhodný pro oběhové čerpadlo , kotel i kotelnu. Diskuze Pevná paliva Ako pohanat obehove cerpadlo pri preruseni dodavky. Zablokované oběhové čerpadlo.


AdminNovy Fri Sep 1 2011:am. Záložni zdroj MTNpro napájeni oběhového čerpadla z 12V baterie v připadě výpadku el. Vybaven přesným termostatem 30-80C, dobijeni baterie, . Pokud si nejste jisti parametry Vašeho dosloužilého oběhového čerpadla pro teplovodní topení, tak je pro Vás ideální oběhové čerpadlo Calpeda NCE-EI .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky