piatok 9. marca 2018

Obklady trenčín

Kopanie, čistenie, prehlbovanie studní. EUNAD - Vaše úspešné podnikanie v Severnej Amerike. Vyhľadávanie prameňa, studne na kľúč, vŕtanie studní , prehlbovanie existujúcich studní. Ponúkame lacné a výhodne vŕtanie , kopanie a prehlbovanie studní ako aj hľadanie prameňa.


Vrty vykonávame 200ku-250ku a 300ku.

Studňu je možné realizovať aj komplet na kľuč t. Realizujeme rucne kopanie studni ako aj ich cistenie a prehlbovanie. Ideálnym riešením je vlastná studňa , voda zo studne sa nebude premietať do vodného ani stočného, čím sa získa významný zdroj vody. Vyhotovujeme vrty pre tepelné čerpadlá, komplexné geologické práce, protokoly. Je vhodná aj na prehlbovanie studní.


Skruže je možné vyrábať aj na mieru napr. Rozvoz po celom Slovensku, . Chcete sa opýtať na niečo k tejto.

Potrebujete stavať, opravovať? Ponúkame vŕtanie a prehlbovanie studní do všetkých druhov hornín od 150mm do 400mm, vŕtame rôznou technológiou šnekom, výplachom, . Disponujeme kompletným vybavením a znalosťou pôdnych podmienok. Aktuálne inzeráty pre stavebné, tesárske a iné remeselné služby. Jedinečná inzercia s vlastnou mobilnou . Túto činnosť vykonávame už niekoľko rokov na územi celého Slovenska, ale predovšetkým v okrese Nitra a okolie. Rucne kopanie studne je jedna z najnebezpecnejsich prac, pri ktorej permanentne hrozi uraz, a to aj smrtelny.


Ako uz uviedol moj predrecnik, vsetko zavisi od . Je zaházená sutí, železem, sklem, dráty a jiným . V prípade potreby vieme zabezpečiť skruže. Cena za meter práce je 80e, skruže . Vŕtame studne s kvalitným obsypom. Starý, zrekonštruovaný aj nový. Ak nemáme v oblasti verejný vodovod potrebujete vlastnú studňu.


Zákazníkom ponúkam veľkopriemerové vŕtanie studní suchou metódou ako aj . Vrtanie studni - vrtanie mikropilotov - vrty pre tep.

Vŕtanie , kopanie a prehlbovanie studní. Pozdravujem robíte aj prehlbovanie studni. Vrtné práce s účelom realizácie vrtaných studní, prehlbovanie studní , prieskumné vrty, vrty pre tepelné čerpadlá, pilotážne vrty, inžiniersko - geologický a . Vrtanie, kopanie, prehlbovanie studní – vrtanie rozoberateľnou súpravou – stačí prechod cm. Ručný výkop studní s vnútorným priemerom skruží 100cm. Vnútorný priemer a 100cm.


Prehlbovanie studní s vnútorným priemerom 100cm. Zaoberáme sa vŕtaním a prehlbovaním studní do hĺbky m. Firma sa zaoberá vrtaním a prehlbovaním studní s prečerpávaním vody do metrov. Naša firma sa zameriava na ručný výkop studní , ktoré kopeme do všetkých druhov pôdy.


Studne kopeme na vnútorný prieme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky