pondelok 2. apríla 2018

Vaňa 140x70

Vám poradí ako vyberať Vane. Máte vybrané filtry: 140x70. Obdĺžniková smaltovaná vaňa FERRARA Plechová vaňa je vyrobená v Taliansku za pomoci . Druh výrobku obdĺžniková vaňa.


Materiál smaltovaná oceľ mm.

Zajímá vás Vaňa plastová nebo obecně Vaňa do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Vane a sprchové kúty a vyberte si Vaňa jaký . Akrylátová vaňa MODERN 140xcm. Vaňa MODERN je vyrobená z kvalitného 1 akrylátu s príjemným lesklým povrchom, čo uľahčuje bežnú údržbu. Besco MODERN akrylátová vaňa 1x cm. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Kolo Rekord pravouhlá akrylátová vaňa 140xcm.


Príjemný a relaxačný kúpeľ od Ozonius.

Riho Columbia vana 1x 70. Klasické tvary, avšak v novém atraktivním designu, účelnost, pohodlí a maximálně přizpůsobivá škála vyráběných rozměrových variant - to jsou akrylátové . Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. Aqualine Smaltovaná klasická vana 140xbez nohou, bílá - V140x70. Ocelová smaltovaná vana, bílá. Síla plechu včetně smaltu je mm.


Klasická obdelníková vana v kabátě současného trendu hranatějších linií se stává doslova šlágrem ať už v nových nebo rekonstruovaných koupelnách. Obdélníková akrylátová vana 140xvčetně nožiček. Záruka na stálobarevnost let. Vana je vyztužena sklolaminátem. Sada noh a odpadová souprava . Klasická obdĺžniková vaňa v kabáte súčasného trendu hranatejší línií sa stáva doslova šlágrom či už v nových alebo rekonštruovaných . VAŇA akrylátová KLARA 140x– pohodlná vaňa s integrovanou opierkou na lakte a hlavu , vrátane nastaviteľných kovových nožičiek.


Kolo REKORD akrylátová - akrylátová obdĺžniková vaňa vrátane nôh.

Vane a vaňové zásteny online od Merkury Market. Predávame vane , vaničky, vaňové zásteny, sprchové dvere, vane , rohové vane , prislušenstvo na montáž vaní. Hydromasážne rohové vane , s dvierkami, rohové vane so sedátkom, s vírivkou, asymetrické, plechové,. Bílá smaltovaná ocelová klasická vana Riga o rozměru 140x70. Kód tovaru: praktika- 140-x--lava.


Kategorie: Koupelnové vybavení. VANA 140Xnajdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Katalog s vybavením do koupelny pro zákazníky, výrobce a prodejce.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky