piatok 15. marca 2019

Masazne hlavice

Pre všetkých, ktorým nestačí výkon klasických vibrátorov, je určený tento model masážne hlavice Pretty Love Magical Massager. Fifty Shades of Grey - Rechargeable Wand Vibrator - masážna hlavica. Rozličné masážne režimy Možnosť dokúpenia dodatočného príslušenstva. Masážna hlavica najvyššej možnej kvality Le Wand Rechargeable Massager.


Masážne hlavice Motörhead Orgasmatron Wand vyniká medzi ostatnými svojou . Powerbullet Maxlover alias Palmpower - vibračná masážna hlavica 6EUR Powerbullet Maxlover alias Palmpower - vibračná masážna hlavica Powerbullet . Tyto hlavice je možno používat pro jejich výkon i . Veľký výber masážnych hlavíc rôznych tvarov, veľkostí a farieb. Rýchle a diskrétne doručenie. Prvotriedne masážne hlavice pre celkovú relaxáciu svalstva, vhodné aj pre intímne, erotické dráždenie. Prémiové značky ako LELO a BodyWand. The Screaming O - Ovibe Grape.


OVibe ponúka silné vibrácie v kompaktnom do ruky vhodnom tvare, ktorý pripomína staré masážne stroje staršej školy! Masážny prístroj, Shiatsu masáž hlavy a krku, hlavice na krk, hlavice na . Vyberajte a nakupujte sprchové hlavice na jednom mieste. Bodywand - Original Plug-In Massager Black - masážna hlavica. K dispozícii sú celkom masážne hlavice.


Mini masážny prístroj pre ručnú masáž : ? Erotické produkty, masážne hlavice vhodné pre intímne masáže, ako aj pre relaxáciu celého tela. Príkon W, prednastavené programy, masážne hlavice , samostatný elektrický strojček pre starostlivosť o chodidla so nástavcami, 2x V AA batérie . Po skončení masáže a vypnutí prístroja sa masážne hlavice automaticky nastavia do východiskovej polohy. Má Shiatsu masážne a rotačné hlavice.


Masážna podložka umožňujúca rotačné Shiatsu masáže krku. Už žádné hledání baterií po bytě, stačí jen ráno dát do zásuvky a za pár hodin můžete začít. Na výber je masážnych techník: shiatsu, . Má masážne hlavice s LED podsvietením, s ktorými možno masírovať celé telo, alebo jednotlivé svalové partie. Je ideálny pre krk, chrbát, nohy a ruky. Masážny pás pre shiatsu masáž obsahuje rotujúce masážne hlavice , ktoré napodobňujú miesenie a tlakové pôsobenie.


To všetko zabalené do jemnej syntetickej kože a kvalitného . Prezri si u nás masazne podlozky a porovnaj ceny v 10. Dvě masážní hlavice kruhovými pohyby poskytnou úlevu pro celá záda. Masážne kreslo D-Apatrí k najobľúbenejším a najpredávanejším vo svojej triede.


Ručná sprchová hlavica , tropický dážď ako aj masážne trysky sú vybavené gumovými nopkami, ktoré zabraňujú usadzovaniu vodného kameňa. Pre relaxačné ošetrenie chrbta sú k dispozícii účinné masážne režimy: Štyri pohyblivé masážne hlavice tlačia, krútia sa alebo rolujú hore-dole chrbtom a . Nevkliňujte alebo nestrkajte žiadnu časť svojho tela, najmä prsty, medzi rotujúce masážne hlavice a ich. Posaďte sa pohodlne na masážnu . Elegantný a štýlový mini masázny prístroj Ručná vibračná masáž Ergonomický tvar, ktorý dokonale sadne do dlane Tri masážne hlavice s LED. Toto masážne kreslo má v operadle zabudovanú masážnu dráhu v tvare L. Táto dráha umožňuje masážnej hlavici plynule prechádzať po celej dĺžke chrbtice.


Upozornenie: dve masážne hlavice. Vakuové hlavice pre masážne mikrodermety kusov. Celulogické hlavy sa používajú na masáž vo vákuových valcoch.


Klarfit Neckstar masážny vankúš na šiju shiatsu-masáž masážne hlavice.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky