štvrtok 18. júla 2019

Infúzne pumpy

Ponúkame Vám niekoľko typov infúznych púmp od spoločnosti popredného výrobcu Terumo. Objemová pumpa umožňuje individuálnu reguláciou rýchlosti pre viac kanálov, mikroinjekčná pumpa zo série SN-T sa vyznačuje vysokou časovou presnosťou,. INFUZNÍ PUMPA HEDY s barevným dotykovým displejem určená k podávání infúzního roztoku.


Volumetrická pumpa řídí rychlost a dávkování pomocí . Horizontálna infúzna pumpa s funkciou ohrievania roztokov.

Infúzna volumetrická pumpa pre. Univerzální infuzní sety do pumpy. Vybrat kategorii nebo podkategorii. Implantabilní infúzní pumpy. Pumpy s konstantním průtokem a programovatelné pumpy zajišťují intrathekální podávání léků pacientům s chronickou bolestí . Představujeme Vám pumpu nové generace, s vysoce přesnou infuzní technologií švýcarské výroby, infuzní pumpu a lineární dávkovač série CHROMA.


Přístroj umožňuje dávkovat . Nový typ infuzní pumpy , filozofie ovládaní shodná s dávkovačem A606S.

Pumpa signálem upozorňuje, že je . Existují dva typy infuzní techniky – lineární dávkovače neboli perfusory, které pro podávání léčiv používají injekční stříkačky, a infuzní pumpy , . Nástupce infúzní pumpy Ivac 59 Ivac 591. Možnost programování rychlosti a objemu nebo objemu a doby infúze. Z primátorského punču kúpia infúzne pumpy a postele. Infusion Pump Tester completes tests according to IEC 601.


Uživatelské rozhraní je stejné pro infuzní pumpu i pro lineární dávkovač. Je důležité, abyste věděli: jak nastavit nebo změnit rychlost jak zahájit novou infuzi který infuzní set potřebujete pro pumpu , kterou používáte jak zavést speciální . Některé infuzní pumpy společnosti Smith Medical obsahují zranitelnosti, které umožní vzdálené ovládání pumpy včetně ovlivnění léčby . V posledních tøech desetiletích probíhal vývoj rùzných technických zaøízení umožòu- jících aplikaci látek v tekutém stavu do rùzných cílových . V infuzní lince se zařazují co nejblíže k pacientovi a jejich doba použitelnosti je. Jsou elektronická zařízení pro přesné a časově stabilní podávání infuzních roztoků a léků. Zabezpečují přesné dávkování za předem určené . Preložiť slovo „ infúzna pumpa “ zo slovenčiny do nemčiny. Infuzní pumpy jsou vyrobeny ze špičkových komponentů a mají spolehlivý . Fakultní nemocnice Brno: Nemocnice Bohunice, Porodnice, Dětská nemocnice, Odběrové středisko Třebíč.


Standardní knoflíkové i komfortní tlačítkové.

Ministerstvo vyhlásilo verejné obstarávanie aj na nové infúzne pumpy. Využívané budú následne napríklad na operačných sálach, . Rýchly vyhľadávač produktov. Vybrať kategóriu alebo podkategóriu. Základní principy a technické řešení peristaltické pumpy.


Princip infuzních pump a jejich bezpečnostní prvky. Nové pumpy navíc pomohou lékařům tyto léčiva dávkovat velmi přesně. Důležité upozornění – inzulinová pumpa sama nedávkuje inzulin podle hladiny. Volba infuzních roztoků v PNP se v posledních letech výrazně.


Lhůta pro podání nabídek: do 7. Obsluha a využití infúzní pumpy na porodním. Popis infuzní pumpy sloužící k přesnému dávkování malých dávek léků a roztoků a její možná využití. Upozornění: Jedná se o ilustrační snímek. Funkce plnicího bolusu pumpy SynchroMed je určena k rychlému přesunutí léku ze .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky