utorok 23. decembra 2014

Wc kombi spodný odpad

Kombi WC s hlbokým splachovaním. Zvislý odpad , bočným napúšťanie. Vrátane nádrže s armatúrou Dual Flush, splachovanie na alebo litrov vody. Samostatne stojace WC zo série Deep so spodným odpadom a bočným napúšťaním, s hlbokým splachovaním. Sedadlo je nutné dokúpiť zvlášť.


Odpadá tedy nutnost montáže nádrží například na zeď. Svislý odpad , bočním napouštění. Včetně nádrže s armaturou Dual Flush, splachovanou na nebo litrů vody. Hlavná stránka Sanitárna keramika WC. WC KOMBI REKORD SPODNÝ ODPAD.


Kotviace skrutky pre WC misu sú súčasťou balenia. Výbava, Odpad spodný , Odpad zadný, SOFT CLOSE , Odnímateľné wc sedátko. Nádrž vrátane armatúry DualFlush. DNP WC mísa hluboké splachování spodní vývod. WC kombi misa s nádržkou, biela.


Alcaplast Závěsná WC mísa Set C1Comfort. Aqualine Alicante - wc sedátko, polypropylen, biela ST262 . Montáž spodního odpadu : Po připojení 90° kolene je . Kotvící šrouby pro WC mísu jsou součástí . Popis: Vlhčené splachovatelné ubrousky na smaltové a umělé plochy WC , které . Při kompletní rekonstrukci koupelny a WC takovou práci obvykle svěříme. V případě, že instalujete některý z běžně dostupných typů kombi WC , kde je nádrž . WC sedátko s poklopom ZETA - ZDARMA.


SAPHO koupelny, kompletní koupelny za výhodné ceny. Kompletní WC EASY - se spodním odpadem - vybaveným dvojtým splachováním a sedátkem Rozměry: Výška: 80cm Šířka: 36cm Délka: 65cm - včetně .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky