utorok 5. mája 2015

Rychlospojky na vzduchove hadice

Rýchlospojky pre vzduchové hadice - ES. RÝCHLOSPOJKA S VNÚTORNÝM ZÁVITOM RÝCHLOSPOJKA S VNÚTORNÝM ZÁVITOM. RYCHLOSPOJKA S TRNEM PRO HADICI RYCHLOSPOJKA S TRNEM PRO. Nástrčné kovové spojky pro plastové hadice na stlačený vzduch.


Dále nabízíme příslušenství a kompresorům a pneumatickému nářadí švédské značky CEJN - rychlospojky , navijáky, hadice , ofukovací pistole a další.

Slouží ke spojení hadic vzduchových rozvodů. Spojky na vzduch (kapaliny). Louny, cena 100Kč, od Jaromír na Sbazar. Popis: Pro rychlou výměnu hadic . Zobrazuji 1-produktů z 24.


Brzdové válce, brzdové hadice , kompresory, omezovače, ventily pérování, měchy pérování, řidicí ventily, vysoušeče, rozvaděče, membrány, rychlospojky a . Pneumatické a hydraulické rychlospojky Parker. Připravili jsme si pro Vás řadu PA trubek (polyamidových hadic), na výběr máte z několika rozměrů a různých délek návinu.

Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku,. Univerzální vzduchové rychlospojky. Vzduchová rychlospojka od firmy YATO. Na dotaz „na rychlospojka vzduch“ jsme našli:.


Propojovací vzduchová spirálová hadice je na obou koncích osazena . Vsuvka s trnem na hadice pr. Otevřena nová provozovna Praha - Letňany. Konekt-plastové rychlospojky V poslední době. Používaná připojení na vzduchové trubičky : 4x1mm, 6x1mm.


Plastové rychlospojky -rozbočky. Najdete zde spojky i rychlospojky pro tlakové hadice , koncovky s nátrubky, . Rectus spirálové hadice a hadice. Rychlospojka pro stlačený vzduch DN 2. Redukce, koncovky, přípojky, rychlospojky. Nabízíme kvalitní rychlospojky a mosazné šroubení.


Rozšíříli jsme sortiment o vzduchové i autogenní rychlospojky pro hadice všech průměrů a šroubení všech závitů.

Tlaková hadice pro rozvod stlačeného vzduchu. Pracovní tlak Bar, poruchový tlak Bar. Je osazena mosaznou rychlospojkou a vsuvkou od firmy LÜDECKE . Nástrčné spojky se zpětným ventilem řady KC jsou vhodným řešením pro aplikace, . CEJN úspěšně vyrábí rychlospojky pro vzduchové a kapalinové. Tyto díly můžete zakoupit v kategorii, kterou jste právě otevřeli.


Vybírat můžete vsuvky na hadice. Točené hadice a mosazné rychlospojky a vsuvky. Určeno pro vzduchové brzdové rozvody. Vnitřní průměr hadice : mm. Pistole vzduchová ofukovací krátká FESTA.


Přímá redukční spojka ke spojení hadice pro COa vzduchové hadice 6x8mm. Dostupnost: Skladem - prodejna. Tvar písmene T Specifikace: T-3.


Hadicová mosazná vsuvka pro průměr hadice mm vnitřní.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky