pondelok 29. júna 2015

Prenájom mobilných wc

Mobilné wc EKOTOALETY predstavujú pre Vás ideálne riešenie na stavby, kultúrne a športové akcie, koncerty a hudobné festivaly, jarmoky, rodinné a firemné . Krátkodobý aj dlhodobý prenájom ekologických mobilných toaliet na vaše jednorazové i dlhodobé akcie. Využite prenájom mobilných WC na športové a kultúrne podujatia. Zabezpečujeme kompletný servis toaliet - dopravu, čistenie a likvidáciu odpadu.


Tradične efektívne mobilné WC s ešte väčšou kapacitou ako jeho predchodca.

Celkovo pevnejšie a odolnejšie, jednoducho sa čistí. Krátkodobé, individuálne prenájmy sanitárnej techniky až po veľké akcie zamerané pre široké spektrum návštevníkov. Mobilné toalety splňujú všetky hygienické predpisy a je ich možné využiť na miestach, kde nie je možné inštalovať trvalé sociálne zariadenia, ako . Mal som prenajaté mobilné WC od firmy Dixi a platil som cca Eur mesačne, v cene bol dovoz, dvojtýždenné čistenie, dokladanie . Sme schopní kompletne zabezpečiť požiadavky stavebných firiem ako aj organizátorov kultúrnych a športových podujatí, hudobných festivalov, či súkromných . Katalóg Služby a remeslá Požičovne a prenájom Mobilné toalety - prenájom.


Predaj mobilných ekologických, separačných a kompostovacích toaliet a . V lokalite Revúcka Lehota, okres Revúca bolo nájdených príliš málo výsledkov, takže sme rozšírili prehľadávanú oblasť o 500km.

Blatná na Ostrove, neďaleko miest Bratislava a Dunajská Streda. Hlavným profilom spoločnosti je predaj, prenájom , dovoz a . Dopytujeostatné Popis: - dopytujem prenájom mobilných WC Počet: - mobilné WC, ks - mobilné umývadlo, ks Lokalita: - Nitra - Drážovce . Vec: Cenová ponuka – prenájom mobilných WC zariadení so servisom. Mestský úrad ako výkonný orgán Mesta Svätý Jur Vám oznamuje, že aj tento rok sa . Vyhlasovateľ tendra Železničná spoločnosť Slovensko, a. Naša spoločnosť ponúka služby v oblasti prenájmu a servisu mobilných toaliet pre široké spektrum zákazníkov. Naše služby sú vhodné hlavne pre : - stavebné . Táto ponuka sa po podpísaní a odoslaní späť prenajímateľovi stáva . NONSTOP SERVISOM projekt: Furmanska parada Kykula. Prenájom a servis mobilnych WC.


Vyberajte si Chemické WC podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Dodávateľ: KPO - Event Service s. Predmet: prenájom mobilných WC. WC odtokov, dažďových zvodov, frézovanie, TV monitoring potrubí. Banka: ČSOB banka Bratislava.


WC na działkę, WC na budowę, WC do zaraz W-WA.

Toaleta Przenośna Toalety Przenośne WC. Obec Čiližská Radvaň zastúpená starostom Istvánom Csikászom objednáva u Vás prenájom ekologických WC – mobilných v počte kusy. WC ďalej vybaviť, ak by prejavili záujem a vôľu si túto službu aj . O umiestneni WC na mieste určenia rozhoduje vzhľadom k možnostiam riadneho . Objednávame si u vás krátkodobý prenájom mobilných WC na futbalový Turnaj kúpeľných miest, ktorý sa uskutoční dňa 23.


Zmluva o prenájme mobilných toaliet (MPA SERVICE s. r. o.). WC s dopravou, Vysokoškolský poľnohospodársky podnik SPU, s. WC - STANDART objekt - dostihová dráha jazdiaren. Spevácka skupina ROSA - Prešov, 12EUR.


Lúčnica - prenájom mobilných WC. Kontajnery - prenájom v lokalite v katalógu firiem pre mamičky rozdelený do sekcií salóny krásy,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky