streda 1. júla 2015

Zaves do kupelne

Ponúkame veľký výber sprchových závesov a tyčí. Pomocou sprchového závesu môžete ľahko zmeniť vzhľad kúpeľne , či už preferujete veselé farby alebo . Sprchové závesy z polyesteru, ktoré je možné prať. Nakupujte online alebo v jednej z našich predajní.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Na Biane nájdete dizajnové kúpeľňové závesy z textilu, vinylu aj PVC.

Máme k dispozícii aj tyče a krúžky do sprchových kútov. Doprajte si súkromie a vyberte si záves do kúpeľne. Luxusné sprchové závesy do kúpeľne zo 1 bavlny s akrylátovým poťahom alebo závesy z polyesteru. Olsen-Spa Sprchový záves polyester 180x200cm.


Hľadáte lacné a jednoduché riešenie aby ste pri sprchovaní vo vani neošpliechali celú kúpeľňu? Práve pre vás ponúkame teleskopické, nastaviteľné tyče a . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Vyberte si svoju obľúbenú farbu a vyzdobte si svoju kúpeľňu.

Jedinečné dizajnérske kúsky určené pre tých, čo sa neboja experimentovať a volia moderné závesy do svojej kúpeľne. Práve v malej kúpeľni sa postará o akcenty a náladu, ktoré jej dodajú dobrý pocit bývania. Okrem toho má záves do sprchy ešte jednu neprekonateľnú výhodu . V domoch a bytoch sa nimi pri dizajnovaní kúpeľne zaoberá len . AWD Interior záves do sprchy 180x180cm . Aqualine Sprchy - Sprchový závěs 180x180cm, vinyl, čtvercový vzor ZV013 . Koberčeky, závesy do sprchy či uteráky sú nevyhnutnou súčasťou vybavenia každej kúpeľne.


Prostredníctvom rôznych farebných kombinácií môžete úplne . Závěsy do sprchy v mnoha motivech a barvách, tak, aby se hodily do každé koupelny. Vybavenie do vašej kúpeľne si v kika môžete vyberať zo stoviek modelov. Naše sprchové závesy majú evokujúce a veselé vzory, ktoré zmenia vzhľad vašej kúpeľne a podnietia vašu fantáziu. Vešanie na krúžky, ktoré sú súčasťou balenia. A záves v sprche je pre ne priam ideálnou skrýšou.


Kúpeľňa je miestom, kde trávime veľa času a kde chceme naplno relaxovať. A preto navrhujeme vylepšiť ju farbami a . Polyester syntetická tkanina - nepriepustná - zosilnené otvory pre závesné krúžky - krúžky sú súčasťou balenia. Vtipný moment zažila frajerka muža, ktorému dala za úlohu vybrať sprchovací záves do kúpeľne.

Záves do kúpeľne 180x1cm. Nebojte sa experimentovať a zvoliť kontrastné dizajnerské závesy. Color - sprchový záves do kúpeľne , prípadne sprchy v rozmere 180x180cm.


Copyright (c) SIKO KÚPEĽNE a. Vytvoril: Internet Projekt, a. Užívaním tohto webu súhlasíte s využitím cookies . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Ak nakupujete vo väčšom množstve na firmu prosím kliknite sem. Preložiť slovo „sprchový závěs “ zo slovenčiny do angličtiny.


S motívmi modrých delfínov a morských vĺn.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky