streda 15. júla 2015

Ceske vane

Hliníková rúra koleno 45°, dĺžka 35cm, priemer 57mm. Model: AL-rura-45st-35cm -57mm. Tuhé nasúvacie hliníkové rúry , zvonku i vo vnútri hladké, dĺžka m. ALUVAC 1, 1m flexibilné hliníkové potrubie.


PŘÍMĚS, MECHANICKÉ VLASTNOSTI, CHEMICKÉ SLOŽENÍ.

Predám vysoko kvalitné a odolné hliníkové potrubia rolka s XINDATONG - jeden z profesionálnych výrobcov a dodávateľov rôznych hliníkových výrobkov v Číne. Yiwanhong ponúka prispôsobené hliníkových rúr a rúrok s rôzne stupne a dobré vlastnosti. Naša továreň bola zameraná na produkciu vysoko kvalitných . Naskladnený máme široký sortiment hliníkových profilov hliníkové AL - jakle, F, L , T , U, profily, plechy, pásoviny, rúry , tyče.


Na požiadanie Vám vieme dodať . Kvalita materiálu, AlMgSi5. Pri akciových profiloch je jednotné balné za .

Tyto a další standardní hliníkové profily Vám nabízíme na našem e-shopu. L profil, U profil, H profil. Rôzne akosti a povrchové úpravy. Na objednávku aj neštandardné rozmery. Použitie v stavebníctve, strojárenstve, elektrotechnike.


Dobrá obrábateľnosť a zvárateľnosť. DIN EN 755-, v rozmere od 8x8xmm. Společnost EscapeVám nabízí kompletní sortiment hliníkových trubek, kolen a speciálních profilů pro univerzální využití.


Rúrky z hliníka majú dobré výkonové charakteristiky, takže sa často používajú v strojárstve, letectve a rôznych priemyselných odvetviach. Okrúhle rúry z vysoko kvalitného hliníka sú univerzálne použiteľné a hodia sa predovšetkým ako dekoračný prvok pri modernej výrobe nábytku a vnútornej . V našej ponuke nájdete ponorné čerpdlá, kalové čerpadlá, samonasávacie čerpadlá na pitnú vodu aj ručné pumpy od svetových výrobcov , kvalitné domáce. Eloxovaná hliníková trubka se speciální povrchovou úpravou, eloxování.


Elox profily jsou vhodné do interiéru. Prodej eloxovaných profilů realizujeme po celé . Pred nákupom si telefonicky overte .

Ohybné hliníkové potrubie kruhového prierezu, tzv husí krk. Je určený pre rozvody vzduchu v objektoch. Ideálne použitie k odsávaču pár v domácnostiach. Globaltech - Čína e1stupeň hliníkové potrubia výrobcov a dodávateľov, sa špecializuje na poskytovanie najrôznejších veľkostí a typov výrobkov. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie Hlinikove trubky.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Pevná a ľahká hliníková spojka s lešteným povrchom. Vhodná na výrobu vlastného sania, alebo vedenia k intercooleru.


Ak potrebujete hliníkové profily potom tie ktoré máme práve na sklade nájdete v katalógu, tieto profily si môžete priamo na predajni kúpiť, zarezervovať . Trubky štvorcového a obdĺžnikového prierezu (jakle):. Ahojte, predavam nejake prebytky zo skladu zo zrusenych alebo .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky