piatok 18. septembra 2015

Kanalizacna rura 125

Na sklade, doručenie do pracovných dní. Oblast použitia: Gravitačný kanalizačný systém rúr a tvaroviek KG PVC-U je určený na transport priemyselného a komunálneho odpadu a dažďovej vody pri . Kanalizacna rura PVC1-2m. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej . Materiál rúr a tvaroviek je zložený z polyvinylchloridu (PVC-U, tvrdé PVC) a ďalej farbív a stabilizátorov proti UV žiareniu a tepelnej degradácii. Predaj čerpadla,radiátory,ohrievače vody.


KGEM systém je určený ako kanalizačný systém pre zvodová potrubí pod budovami, . Kód výrobcu: Výrobca: Pipelife. Konečná cena: 1Eur Eur bez DPH. Den Braven montážna pena na montáže a tesnenie kanalizačných zberačov, tesnenie odpadových a . PP korugovaná kanalizačná rúra SN8. Predám Kameninove kanalizacne rúry priemer 125mm dĺžka 1m, 11ks. Rúra kanalizačná hladká PVC- 125x,2x5000.


Viete poradit aku ruru pouzit do zumpy - 1, aby prezila prechod bagra a inej tazkej techniky. Rura bud v zaciatkoch v hlbke 50cm. KGEM kanalizační trubka SN1x x 10mm221010. KGEM trubka s hrdlem pro kanalizaci DN 1mm, délka 20mm. KGB koleno pro kanalizační potrubí DN 1mm, úhel 15° , barva oranžová.


KANALIZAČNÝ SYSTÉM Z KORUGOVANÝCH PVC-U RÚR. Obchodné označenie rúr: PVC-U RÚRA K DNxL. V rodinných domoch sa používajú dimenzie rúr DN 11 DN 1a DN.


KG kanalizační trubky PVC - odolávají všem běžným splaškům a působení všech složek běžných druhů zeminy . DN * s l (m) kg/ks počet ks/pal.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky