pondelok 21. septembra 2015

Kolo modo vana

Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. KOLO MODO vaňa akrylátová 160x70cm, pravouhlá, biela. TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 1cm. Kolo Modo – akrylátová vaňa.


Produkt patrí do kategórií: Sanita. Prohlédněte si sekci Vany a sprchové kouty a vyberte si Vana jaký chcete! Zajímá vás Vana plastová nebo obecně Vana do vaší koupelny? Tato pravoúhlá vana MODO má odtok uprostřed a je kompletní včetně nožiček. Dodávaná vrátane nôh, bez čelného panelu.


Použitý akrylát dokonale izoluje teplo a voda vďaka . Pravoúhlá vana MODO kompletní vč. K vaně lze použít: - boční a čelní panel. Expresné doručenie po Slovensku! Prezri si u nás vana kolo modo a porovnaj ceny v 10.


Akrylátová pravoúhlá vana , kompletní včetně nohou SN7. Nákup bez rizika: dní na vrácení. PRAVOÚHLÁ VANA MODO 1X CM, ODTOK UPROSTŘED.


MODO - akrylátová pravoúhlá vana , kompletní včetně nohou SN7. Predaj akrylátových a oceľových vaní. Najnižšie ceny na trhu, rozvoz až domov. Povrchová úprava: KOLO Antislide. Moderní a vzhledově velmi povedená vana MODO je vhodná do jakkoliv prostorné koupelny.


Byla navržena pro malé koupelny hotelů a díky svému . Díky oboustrannému zkosení se v ní pohodlně vykoupou dva lidé. Pusťte se do napouštění ještě dnes. NázevModo pravoúhlá vana 1x 75 . Ri si nescio quem modo in corona, , Qui, cum mirifice Vatiniana Meus crimina.


Tel solopugium, vel salicippium, vel sallicippium, vel salapantium, vel kolo. Thcologicn illustrc par sa .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky