štvrtok 17. marca 2016

Obkladové panely do koupelny

AQUA SPRAY tlakový postrekovač 5l Vlastnosti: Účinná pumpa s dlhou životnosťou. Integrovaný lievik pre rýchle a bezpečné napĺňanie. PRODUKTY ZÁHRADA A LES ZAVLAŽOVANIE POSTREKOVAČE POSTREKOVAC KINGJET 5L.


Záhradné mechanické postrekovače uľahčia aplikáciu hnojív a ochranných prostriedkov, aby vaše rastliny . Tlakový chrbtový postrekovač 15l.

Tento tlakový postrekovač je vyrobený z tvrdeného plastu a tým pádom veľmi odolný. Vhodný pre všestranné využitie na . Gardena - tlakový postrekovač classic 5l Pre starostlivosť o ochranu rastlín v záhrade. GARDENA čistiaci postrekovač Classic. S bezpečnostným pretlakovým ventilom a ukazovateľom stavu naplnenia.


Sprayer tlakový postrekovač 5l. Množstvo : Minimálne množstvo pre kúpu tohto produktu je: 1. Záhradný postrekovač - praktické riešenie na aplikáciu hnojív a postrekov.

Malé ručné, ramenné a chrbtové postrekovače pomájajú v záhrade pri boji proti. Je určený pre maximálny tlak b. Postriekavač Gardena tlakový 5l. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Univerzálny tlakový postrekovač pre aplikáciu pesticídov, insekticídov, hnojív. Dostupná široká paleta príslušenstva. Provedení cerpadla, Piston Pump. Dĺžka postrekovacej trubice, cm. Plastová rozprašovacia dýza na predĺženej rukoväti umožňuje nastavenie rozstreku a dosiahnutie aj vzdialenejších miest.


Vyskladáme celú vašu domácnosť. Piestová pumpa s ručnou kľukou. Zásobník zo vstrekovaného polypropylénu.


Redukčný ventil, nastaviteľná intenzita . Ručný tlakový postrekovač s pretlakovým ventilom s nádobou s objemom l. Vďaka nastaviteľnej tryske je aplikácia postreku presná. Pre ochranu viniča je dôležité mať správnu výbavu, respektíve spoľahlivý postrekovač , ktorý Vám poslúži nielen na jednu sezónu.

Ručný postrekovač 5l je vysoko kvalitným tlakovým postrekovačom mimoriadne vhodným pre pohodlné . Dodacia doba - bežne (prac. dni): 7. Nádoba je vyrobená z kvalitného plastu. Má prakticky textilný popruh určený na . Pumpa pre ROSY Náhradná pumpa s . Je vyrobený z pevných plastov odolných proti UV žiareniu. Je vhodný pre ošetrovanie rastlín a rôzne . Zvláštnosti, - Účinné a presné postrekovanie - Veľké čerpadlo a široké plniace hrdlo - Spona pre postrekovací dávkovač - Veľký piest a . Záhradný tlakový postrekovač , Objel , Materiál: plast, mosadz.


Tento mnohostranný tlakový postrekovač je výnimočný svojimi vlastnosťami v . Na atraktívnosti týmto tlakovým postrekovačom pridáva. Vhodné do domácností alebo malej záhrady. Možnosť výberu farieb: Modrá, Zelená, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky