streda 2. marca 2016

Pračková hadice

Pračková hadice napouštěcí s kolínkem 3. Plastová práčková napúšťacia hadica ukončená na jednej strane kolienkom. Valmon hadice pračková přívodní 2m. Práčková hadice pro přívod od českého výrobce. Provedení: Šedá hadice ze speciální PVC směsi, tlaková kostra PES, . Máte-li ve vašem rozvodu vody nainstalován funkční redukční ventil a nastavený na tlak – 6barů, pračková hadice by prakticky měla být tímto zařízením .

Vypouštěcí pračková hadice sloužící pro vypouštění vody z praček a myček nádobí. S měkkými konci pro bezpečné připojení na výpust pračky nebo myčky a na pračkový sifon. Odpadní pračková flexi hadice silná délka - 3cdoručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hadice na odtok odpadní vody z automatických praček.


Hadice je konstruována s příčným vrapováním pro lepší ohebnost a opatřena pryžovými manžetami pro. Hadička, která nikdy nepraskne Použití nezničitelné celokovové hadice MERABELL pro připojení vaší baterie, toalety nebo pračky je skvělá investice pro váš . V této kategorii nejsou žádné produkty.

Ohodnoťte tento produkt: ( počet hlasov: 0). Hadice pračková 100cm vypouštěcí - Instalace Rozvody vody. Přívodní pračková hadice s koncovkami.


Tabulka základních vlastností. Popis: Prodám novou nepoužitou pračkovou hadici, délka m. Poslední kus k odeslání u vás již 30. Hadice je odolná vůči všem saponátům, pracím prostředkům a chlornanům.


Všetky informácie o produkte Hadica k pračke Napúšťacia pračková hadica 2m predlžovacia, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie. Ohebné hadice s tlakovou kostrou k pračkám, myčkám a nápojovým automatům. Konstrukce:bílá neprůhledná PVC duše, dvouvrstvé opletení. Hadica sa používa na prívod studenej a teplej vody k automatickým pračkám, umývačkám. Hadice se používá na flexibilní připojení vody k pračkám a myčkám na nádobí.


Zalisování z nerezové oceli AISI. Hadice k pračce pro vypouštění vody, délka m. Hadice ze speciální PVC směsi, tlaková kostra PES, plastové koncovky, hliníkové objímky a pryžová těsnění. Průměr trubky pro připojení 19 . PRAČKOVÁ VYPOUŠTĚCÍ HADICE ROVNÁ ŠEDÁ 100CM.

Nabízím dvě hadice , 5m a 90cm. Funkčni čiste, ta delši je nová, koupila jsem špatnou délku. Bydlím na maninách:) - Praha - Koupelna - Hlavní město Praha. Siko,,, prackova , hadice ,odpadni,roztazna,3m,drzi,tvar,serie,prackove,hadice. Prívodná bezpečnostná hadica m Electrolux.


Hadica s ochranným systémom Electrolux E2WIS250Aje m prívodná hadica pre pračku alebo umývačku. Má bezpečnostný ventil, prípojky a sitkový filter, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky