utorok 26. apríla 2016

Zavesne wc jika

Závesné WC keramika, 530x355x3mm. Jika DEEP WC misa závesná pre telesne postihnutých Jika DEEP WC misa. Klozety vynikají výbornými splachovacími vlastnostmi a jsou vhodné . Všetko čo potrebujete na inštaláciu závesného WC od českého výrobcu keramiky JIKA. Modul je určený na zamurovanie či podmurovanie. Deep by Jika Duroplast sedátko s poklopem, odnímatelné, nerez úchyty.


Nakupujte za skvělé ceny výrobky Jika ! Nabízíme kompletní sortiment tohoto předního českého výrobce sanitárního vybavení. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. RIMLESS = technologie splachování bez . Jika Mio závesne wc s bez okrajovým splachovaním Rimless.


Jika PRO modul pro závěsné WC , se samonosným ocelovým rámem, který se kotví na zem a do zadní zdi nebo do rámové konstrukce sádrokartonových příček. Sedátko s poklopem pro závěsné klozety LYRA plus, antibakteriální, duroplast, zpomalovací mechanismus sklápění SLOW-CLOSE. Výhodou závesnej toalety je, že sa okolo nej v kúpeľni ľahko udržuje poriadok. Priestor kúpeľne nie je narušovaný wc . Značka Jika prakticky od svého vzniku suverénně zaujímá v České republice postavení jedničky mezi výrobci sanitární keramiky. Zůstává pro většinu zákazníků . Zajímá vás WC závesné nebo obecně WC do vaší koupelny?


Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a vyberte si WC jaký chcete! Prostor kolem závěsného WC se snáze udržuje čistý. Hledáte sortiment Náhradní díl? Popis: Prodám použité,plně . Závěsné WC Jika Cubito Pure s uzavřeným oplachovým kruhem a hlubokým splachováním. Na klozet Jika Cubito Pure poskytujeme prodlouženou záruku let . JIKA ZETA WC závesný klozet s hlbokým splachovaním.


Rozmery : 5x 3x 3mm. Pri nákupe treba doobjednať dosku na sedenie a . Akční komplet - vše pro instalaci závěsného WC do sádrokartonové konstrukce. Součástí kompletu je podomítková nádrž JIKA, závěsné WC Jika , dvoučinné . JIKA , WC závěsné klozety-mísy, Internetový obchod se zaměřením na koupelny, kvalitní koupelnové. Vyberte si z našej ponuky závesných WC Jika , keramika. V ponuke máme viacero modelov.


Sanitární technika Alca plast - WC moduly, odtokové žlaby, sifony, podlahové vpusti, gajgry, WC sedátka. To čo potrebuješ, tak sa volá naša doména na ktorej nájdete skutočne všetko čo potrebujete. Záhradná technika, trampolíny či bazény.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky