štvrtok 14. apríla 2016

Sklenena skrinka

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Skříňky a vitríny pomohou zachovat pořádek. Elegantní a stabilní skleněná skříňka. Místo noh možnost za příplatek . Jsme sklenářství zaměřené na netradiční projekty a designové speciality.

Realizujeme technicky složité skleněné prvky, vyžadující kvalitu provedení detailů jako . Oživte stěnu stylovou skleněnou skříňkou, která unese všechny vaše dekorace. Ať už si ji pověsíte na zeď, nebo ji položíte třeba na komodu, všude se bude . A máme také stojany na noviny. Skříňka pro akvárium SCUBACUBE 27 bílá a skleněná. Rozměry - 66x66x( dxšxv) cm.


Akvárium není zahrnuto v ceně, lze dodatečně zakoupit. Zajišťují plné a efektivní využití prostor nad .

Extra čiré sklo není zabarveno do zelena jako běžné sklo. Prodej vintage a retro nábytku, svítidel a nábytkových doplňků v e-shopu. Katalogové číslo:MNK SKN003. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Rozkládací sedačka s uloznym prostorem, křesla s dřevěnými podruckami, konferenční stolek se skleněnou deskou, komoda, skleněná skříňka se skleněnými . Skleněná lampa skříňka černá. OFFICE 2s policou v buku. Možnost dokoupit osvětlení . Day skříňka pod umyvadlo 115cm, závěsná, bílá lakovaná vysoký lesk skleněná horní deska s otvorem pro baterii vlevo výsuvná zásuvka vč.


Skombinujte sklenené vitríny a skrinky , a vytvorte si tak jedinečnú . Obľúbeným produktom je Stolkar, MIA horná jednodverová . SKLENĚNÁ SKŘÍŇKA ŠPERKOVNICE - SKLENÍK. Bezplatná inzercia, sklenena skrinka predaj a inzercia. JIKA Cubito-N nížká skříňka dveře levé skleněná police bílá.


SKRINKA pod televízor,komoda a presklená skriňa (v zadu je svetlo, takže na večer sa dá aj zasvietit sklenená časť) a ku zostane . Vyberte si z množstva ponúk.

Střední skříňka , skleněná police, pravé dveře. Nástěná skříňka skleněná dvířka. Nábytek Tigo přináší i do nejmenších koupelen recept, jak uschovat různé koupelnové . Půda je vyrobena z LDT desky tl.


Všechny díly jsou ohraněny ABS hranou tl. Toto zboží není standardním výrobkem. Bude vyrobeno či upraveno na přání spotřebitele a proto jej nelze dodavateli v zákonné lhůtě vrátit. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Toužíte po té nejkrásnější domácnosti široko daleko? Antik v Praze nabízí prodej starožitností, uměleckých předmětů - výkup a prodej. S drobnou vadou viz text níže.


Už se těší, až se zavřou ve vašem obýváku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky