štvrtok 22. septembra 2016

Zlab do sprchy

Alternatíva sprchovej vaničky. Sprchové žľaby dotvárajú vzhľad sprchových kútov a dverí. Pre žľab treba dostatok priestoru v podlahe na zapustenie sifónu.


Set štvrťkruhového sprchovacieho kúta, hrúbka skla mm, odtokový žľab CZ12P. Pomocí odtokového žlabu do sprchy získáte dokonale estetický sprchovací. Sprchový žlab pro umístění do sprchového koutu odpovídá současným moderním trendům.

V koupelně vypadá designově a využití najde také v bezbariérových . Kromě standardních délek je možné vyrobit žlab na přání zákazníka a to v. Geberit DUOFIX pro sprchu , pro armatury pod omítku, H 13 odpadní koleno d50. Podívejte se na montážní video: sprchový žlab HL5s nerezovými pohledovými díly, s jednoduchou instalací. Moderní vzhled vaší koupelny zajistí malá nepatrnost, jakou je žlab.


Díky němu si můžete postavit sprchu snů. Máme pro vás několik ra jak . Tam, kde je standardně jedna zápachová uzávěra, využívá nerezový žlab Přečtěte si více informací.

Liniový podlahový žlab Komfort CPZ9-5plastový. Zebra 8plastový odtokový žlab do sprchy s nerezovou mriežkou 85cm od výrobcu Ravak. Hledáte vhodný odtokový žlab do sprchového koutu? Chcete rohový nebo rovný s roštem?


U nás jistě najdete, co hledáte! Navštivte nás a využijte skvělých cen. ALCAPLAST-APZ4-8podlahový žlab ke zdi(kout min.900mm) (APZ4-850).


Nerezový odtokový žlab 10°Nerezový odtokový žlab v autorském designu ladícím. Popis: NOVÝ kompletní, pouze otevřená krabice výrobce: plast . Prodám nový, nepoužitý odtokový žlab do sprchy. TECElinus rovný sprchový žlábek s nerezovým roštem.


Souprava sprchového žlabu s nerezovým roštem pro instalaci do stěrky a připojením k odpadnímu . Odtokový žlab nerezový Green Line - Clear 8mm. Sprchy , sprchové kouty a vše pro sprchování. Nabízí se rošty pro vložení dlažby nebo plochý žlab s možností nalepení.


Podlahový žlab liniový s horizontální a vertikální přírubou ACO C-Line, výška 65mm . Voda ze sprchy protéká úzkou odtokovou štěrbinou na podélných stranách kanálu. Otevřeně a plynule navazují na interiér koupelny a umožňují pohodlný a bezbariérový vstup do prostoru .

Zajímá vás Žlab podlahový nebo obecně Žlab do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Armatury a příslušenství a vyberte si Žlab jaký chcete! CRISTINA SANDWICH PLUS sprcha hlavová Antikalk-system 50x50cm chrom. I-Drain Linear je nerezový sprchový žlab s výškou jen mm, s. Odtokové žlaby představují nové, moderní řešení sprchových koutů a koupelen.


Ve sprchových koutech nahrazují vaničky a dotvářejí estetický. Pokud máte malou koupelnu, oceníte, že odtokový žlab sjednotí prostor koupelny a vy .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky