pondelok 5. decembra 2016

Skrinka pod dvojumyvadlo

Vaša radosť z dvojumývadla by bola polovičná bez domyslenej a kvalitnej skrinky. Skrinka pod dvojumývadlo ponúka veľké úložné priestory pre všetkých, ktorí . Nabízíme modely pro jedno umyvadlo i pro dvojumyvadla. Díky dennímu objednávání u našich dodavatelů garantujeme velice rychlé dodání.


Neobsahuje umyvadlo - objednávejte zvlášť! Zajímá vás Nábytek skříňka pod umyvadlo nebo obecně Nábytek do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a . Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO.


Skříňka je určena pod umyvadlo . Connect New skrinka pod nábytkové dvojumývadlo vrátane upevnenia. Soft-Close zatvárací mechanizmus. Tři módní barevné kombinace nabízí povrchová úprava skříňky Mio NEW pro nábytkové dvojumyvadlo 1cm. Je vybavena jednou zásuvkou s typickým, . Vaše radost z dvojumyvadla Chrome nebo dvojumyvadla Classic by byla poloviční bez domyšlené a kvalitní skříňky. Koupelnová skříňka pod dvojumyvadlo.


Dodává další praktické hodnoty vysoce účelnému a zajímavému dvojumyvadlu Classic. Poctivé koupelnové umyvadlo si žádá i poctivou skříňku , aby byl jeho potenciál využit opravdu naplno - v rámci koupelnové série Jika TIGO to alespoň platí . Strada skříňka pod dvojumyvadlo 1x cm. Pokud patříte do skupiny zákazníků, kteří si ve své koupelně oblíbili přidanou užitnou hodnotu dvojumyvadlového řešení, otvírá se Vám nyní možnost sáhnout. Povrch: vícevrstvý lesklý lak.


Connect skříňka pod nábytkové dvojumyvadlo včetně upevnění. Výška skrinky s umývadlom (cm) 5. Tri módne farebné kombinácie ponúka povrchová úprava skrinky Mio NEW pre nábytkové umývadlo cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky