utorok 28. marca 2017

Mydelnicka

Mydelnička nerezová leštený nerez. Prezri si u nás mydelnicka a porovnaj ceny v 10. Kúpeľňové doplnky - mydelničky , nádobka na mydlo zo saténového skla keramiky alebo posrcelánu, na stenu, s upevňovacími úchytmi, miska na mydlo. Kúpeľňový Chrómové - sklenený držiak pohára a mydlovnička . Ako spoločnosť s dlhoročnou tradíciou, vkladajú dôveru najmä do úzkych medziľudských vzťahov, do lásky k prírode, k prostrediu. Kvalitné a krásne kúpeľňové . Materiál: - pochrómovaná mosadz - sklo.


Sieťkovaná mydelnička na mydlo so štyrmi protišmykovými nôžkami z umelej hmoty. Magnetická mydelnička , chróm - Novaservis Aqualight. Sériu kúpeľňových doplnkov Sissi, nesie rovnaké meno ako slávna rakúska cisárovna Sissi. Lada Séria Lada je svojím štýlom vhodná nielen pre mestské retro kúpeľne, ale svoje . BYTOVÉ DOPLŇKY - Koupelna - mýdelnička na soklu - mýdelnička na soklu - ELIMAshop.


Originální polská keramika od nejlepšího výrobce Již více než. Domů Zboží Hledání zboží: mydelnička. Mýdlenka keramická Sakura přírodní.


Nástenná drôtená mydelnička s prísavkou. Séria STICK line obsahuje produkty využívané hlavne v sprchových kútoch au van. Vhodné doplnky dotvárajú Vašu kúpeľňu a vtisnú ju osobitý štýl. Sapho je česká obchodná a výrobná značka tovaru nadštandardnej kvality. Od tejto značky nemáme jedinú reklamáciu na kvalitu spracovania materiálov.


Tento produkt už nepredávame. Otázky k ponuke Exkluzívne darčekové balenie handmade mydla s mydelničkou. Sprchový sloup s pákovou baterií. OMEGA obdĺžniková mydelničká.


Najväčší dodávateľ hotelovej kozmetiky a hotelového vybavenia na Slovensku! Sme výhradným dodávateľom spoločnosti ALDA Hotel Equipment. Je určená na odkládání přírodních nebo bio mýdel, která tak . Krásná přírodní designová mýdelnička od německé firmy Redecker, která ozdobí vaši koupelnu. Preferujete tekuté mydlo pred tuhým a stále neviete nájsť tú správnu nádobu? Dostupnosť: Skladom u dodávateľa.


Koupelnové doplňky RETRO jsou nejen moderní a pohodlné, ale nesou i punc luxusu. Retro mýdlenka představuje praktický doplněk s dekorační funkcí. Díky tomuto doplňku budete mít vyhraněné místo k odložení mýdla. Upevňuje se pomocí vrtutů nebo.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Jedinečná keramická mydelnička (podložka pod mydlo) z keramickej výroby Maľovaný svet vyrobená z kvalitnej hliny vypaľovanej pri vysokej teplote, vďaka . Sviečky z palmového oleja certifikovaného podľa GreenPalm sú 1 prírodné, čisté, bez dymu a bez kvapiek, neobsahujú ťažké kovy a parafín. PARAMETRY šířka: 1mm výška: mm hloubka: 1mm materiál: mosaz povrch.


Originálna podložka pod mydlo z olejom ošetreného termodreva. Nelepená, z jedného kusa dreva. Farba: podklad biely, listy červenej . PH mix farieb mydelnička obdĺž.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky