streda 7. júna 2017

Vana rosa

Hlaní využití naleznou na stavebních, . Rýchlospojky sú nasadzované tam, kde sú prepravované a bezpečne . Zobrazit jako: katalog, seznam. Pneumatické a hydraulické rychlospojky. Hydraulická rýchlospojka G . Dodáváme velmi kvalitní průmyslové pneumatické rychlospojky, niply a redukce švédského výrobce Cejn a to pro . Bezúkapové hydraulické rychlospojky použitelné až do 7bar. Snadno a jednou rukou ovládatelná chemická rychlospojka nejnovější . Rychlospojky máme pro různé tlakové úrovně pro mobilní techniku i pro průmysl. Fluiconnecto by Manuli, is a leading international service organization, focused on high pressure fluid connectors, providing products . Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie.


Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. SouhlasímOchrana osobních údajů. Vysokotlaké rychlospojky jsou vyrobeny z uhlíkové oceli, nerezi nebo mosazi. Josu zrčeny pro pracovní tlaky řádu několika set bar. V JSC pro Vás vyrábíme hydraulické hadice již 25let.


Máme veliký sortiment zboží k hydraulice, vzduchu, včetně profesionálních aditiv i olejů od Wynn`s a Q. Tyto rychlospojky jsou vyrobeny z různých materiálů a těsnění, tak aby byly použitelné pro většinu tekutin v . Snap-tite oborové standardy. Sada obsahuje obe koncovky: samca a samicu rýchlospojky so závitom M22x5. Hydroma eshop - hydraulické systémy a hydraulika. V našem obchodě zakoupíte kvalitní hydraulické spojky. Jsme experti na náhradní díly pro nákladní automobily.


Zbytkový tlak v hydraulickém okruhu způsobuje, že propojení hydraulické rychlospojky trvá řádově v minutách. Firma Stehr, výrobce přídavného nářadí pro.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky