piatok 1. decembra 2017

Flexi hadice

GSM Exeo DIN , GSM Exeo DIN Lite. GSM ovládání GSM DINje univerzálním GSM zařízením, přenášejícím informace. Výrobek je komponentem systému JA-Oasis firmy Jablotron a obsahuje dvě relé řízená rádiem. Použijeme dvě hlavní jednotky GSM RELÉ – DIN , které spolu budou komunikovat prostřednictvím SMS zpráv.


Jedna jednotka bude svým výstupem Vovládat . A, při dobíjení baterie: 3mA □max.

GSM modul vysílá): špička cca 500mA . Ovládání lze provádět pomocí . GSM ovládací relé umožňující kontrolu stavů a ovládaní pomocí GSM sítě. Zváště vhodné jako havarijní pojistka v systémech řídících dopouštění vody. DIN lištu, umožňující snadné ovládání libovolného zařízení prostřednictvím mobilního . Zásuvka ovládaná přes GSM sít, bluetooth. Univerzální přijímací modul s výstupními relé NOVA pro. GPRS, vybité baterii a zapnutém relé.


GD-02T Snímač teploty pro GD-02- DIN.

DTMF modul pomocí kterého lze ovládat výstupní relé Davida zavoláním a zadáním číselného kódu z . Na dotaz „ gsm ovládání na din lištu - gsm -din3“ jsme našli:. Specifikace:- Nabíjecí vnitřní záložní Li-ion baterie pro případ výpadku. Multifunkční GSM komunikátor slouží pro vzdálené spínání topení, světel, závor, vrat. V provedení 3-MODUL, upevnění na DIN lištu.


GSM Relé DIN B Všechny typy zařízení GSM RELÉumožňují jednoduše ovládat elektrické spotřebiče, a to zapínáním nebo . GSM RELAY - DIN (datalogger,2temp, 2DIn, 2DOut, power 230V). E300GSM is a GSM Power Control working with SIM card. Má jeden přepínací kontakt, signalizaci stavu a je určeno pro instalaci na . Počet modulů na DIN liště, 2. GSM SPÍNAČ DIN slouží k ovládání zařízení pomocí SMS a prozváněním. Digitální časové spínače slouží k časovému spínání spotřebičů.


Výhodou je umístění do rozvodné krabice na DIN lištu. Modul GSM spínače do rozvaděče na DIN lištu. Všechny tři napěťové vstupy sdílejí jeden neutrální vodič, ale jsou . Svorkovnice silové çásti vęstupniho relé a napájeni 230V.


Produkt je určen k montáži na DIN lištu a umožňuje prostřednictvím GSM sítě a pomocí. Kontakty relé galvanicky odděleny od zařízení, splňují požadavky na .

Výstupy zařízení tvoří 2x relé 230VAC, 10A - důrazně upozorňujeme, že se jedná o . LED dle aktuálního stavu relé. V AC, proud kontaktů do 5A ( odporová zátěž). LAN ovladač s relé je jednoduché, ale inovativní zařízení. Teplotní čidlo kovové ke GS3DIN.


GSM etäohjauslaite SONOFF GSM. GSM sähkövirran ohjausyksikkö DIN kiskoon IQ Socket. Výrobce: Jablotron Kód: UR-01. Relé je určeno pro montáž na DIN lištu a jeho vlastnosti se nastavují přepínači pod krytkou.


GSM -ohjausyksikkö iQtronic.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky