utorok 26. decembra 2017

Olejová pumpa

Je to veľmi dôležité pre lubrikáciu motoru a jeho bezproblémovú. Materiál: mosadzné púzdro hadičky z plastu Výkon: zdvihov na liter Rozmery: . Přídavná olejová pumpa PIERBURG 7. Pumpa na a olej JEDNA HADICA. Díky jednoduché a vysoce spolehlivé konstrukci poskytují tyto dlouhodobě ověřené rotační olejové vakuové vývěvy vynikající vakuové parametry. Túto ručnú pumpu s kapacitou ,5 .

Najetím myši zvětšíte obrázek. Olejová pumpa , 52Kč, 63Kč. Ruční pumpa se zpětným ventilem pro čerpání tekutin z jedné nádoby do druhé.


Na dotaz „na olej pumpa rucni“ jsme našli:. Dostupnost: Skladem - ihned k odeslání. Hodnocení kvality: Profi kvalita . Prodám AUDI Asedan TDI 5. Zasíláme po ČR do druhého dne. Dále zakoupíte převodový olej, .

Taktéž vhodné pro turbové Forestery. DPH Skladom posledné 1-kusyNie je dostupné v predajniach. Katalogové číslo: 50LS8V048AC4. Výrobce: SW-Stahl GmbH (Německo).


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Tato pumpa by měla pasovat také . Preklad „ olejová pumpa “ zo slovenčiny do francúzštiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.


Pneumaticko - olejová pumpa s dostatočne veľkým zásobníkom oleja vhodná k mechanickým prácam. Napríklad: lisovanie ložísk, klampiarskym prácam. CDI - řídící jednotka CF500.


Zakoupením tohoto produktu získáte až věrnostních bodů. TDI BLB BRE BRD BKP BMP BPW BSS Škoda Octavia. Profesionální hliníkové, ruční pístové čerpadlo na olej.


Ruční olejová pumpa dvouvývodová s objemem 5ml. Určeno pro přidávání, nebo odsávání oleje ve strojích a zařízeních, nebo v externích . Toto ruční sudové čerpadlo je určeno pro přečerpávání nafty a olejů.

Není určeno pro přečerpávání vody a hořlavin I. Pneumaticko – olejová pumpa s dostatočne veľkým zásobníkom oleja vhodná k mechanickým prácam. Zboží není dostupné, pouze na dotaz. Sháníte do svého garážového arsenálu ruční pumpu pro odčerpání kapalin? Jsou vaše nároky kladeny hlavně na kvalitu použitých materiálů, skladnost a . Preložiť slovo „ olejová pumpa “ z angličtiny do slovenčiny. Nové kvalitní autodíly pro všechny vozy.


Specializujeme se na prodej značkových tlumičů, spojek a brzd. Pneumatické pumpy pro maziva, oleje a podobné kapaliny. Ručná pumpa k 60l olejovému . Ideální olejová čerpadla pro přenos kapaliny s nízkou viskozitou, jako je motorový olej, staré .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky