streda 30. mája 2018

Rohova sprcha

Jig háček Gamakatsu, od výrobce SPRO s háčkem pro zajištění gumové. Klasická okrúhla jigové hlavička Berkley Flex osadená špeciálne dlhým pevným a ostrým háčikom pre použitie na väčšie nástrahy. Veľké jigové hlavy v tvare rybky,. Ultra ostré háčiky sú jednou z najväčších výhod a predností.


Firma Kamatsu pridala do svojho sortimentu nové kované háčiky.

Sú silné, odolné, dokonale tvarované a brúsené laserom do maximáneho. Jedná sa o univerzálnu jigové hlavičku určenú predovšetkým na lineárne prívlač. Prvotriedna sfarbenie, dráždivé oči, ostré háčiky OWNER. Kvalitné jigové hlavičky, ktoré by nemali chýbať vo výbave žiadneho rybára. Jigové hlavičky majú dve zarážky proti posunutiu nástrahy a presnú gramáž.


Najkvalitnejšie japonské háčiky prešli dôkladnou teflónovou úpravou, pričom sa tak maximálne zvýšila ostrosť ale hlavne sa predlžuje výdrž . JIG háčik bez krčka, háčik v červenej farbe s olovenou záťažou. VMC - Jigová hlavička obohatená kvalitným háčikom VMC s úpravou na more.

Triediť podľa: Prednastavené zoradenie, Zoradiť podľa populárnosti . Sasame Musaga jigove haciky hlavy. Pretekárske háčiky od Petra Horňáka bez . Vitajte v najväčšom rybárskom obchode na Slovensku. Výroba jigových hlaviček pro sportovní rybolov. JEDNOHÁČIKY S LOPATKOU Nie je nastavený žiaden obrázok.


Jigové - Olovo_Olova_forma_formy_formy na olovo_formy na olova_Kule do perkusních zbraní_olovo pro potapěče. Jigove haciky bez protihrotu je problem zohnat, niesu ani v amerike… Knapek su pekne tenke ostre, ale dost casto praskaju su prekalene, to je . Háčik s hlavou bez obsahu olova určený na prívlač. Vhodný na napichnutie gumovej nástrahy. Balenie obsahuje 2ks - cena za jeden Jig háčik. Háčiky , jigové hlavičky Kategória, Daiwa TN Háčik na červy č. Rybárske potreby Daiwa TN Háčik na červy č. Ultra Ostré háčiky s protihrotom aj bez neho vyvinuté pre prívlač.


PREDNOSTI: veľké očko - ideálne pre použitie s čeburaškou (smáčiky, nymfy a pod.) hrot tvaru. Jigové háčiky osadené kvalitnými kovanými háčikmi, chemicky ošetrené. Tungstenové Micro Jig Gamakatsu.

Háčiky a všetko, čo potrebujete pre výrobu koncových montáží. Zavŕtavacie jigové hlavy v troch hmotnostiach pre optimálne a atraktívne vedenie nástrahy. Hayabusa háčiky Hooks Model H. Jigové hlavy bez krčku na lov dravcov mikro prívlačou s malými twistermi, banjami.


Kvalitné dvojháčiky Mustad Stinger, sú to špeciálne háčiky na lov dravcov s . Kvalitní jigové hlavičky, které by neměly chybět ve výbavě. Vybírejte ve slovenské verzi Heureka. V našej ponuke nájdete kvalitné háčiky pre lov na boilies.


Ak neviete ktorý háčik je vhodné použiť pre konkrétnu vodu a situáciu môžete nás kontaktovať alebo si. Háčky vynikají kvalitou materiálu použitého při výrobě, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky