utorok 29. mája 2018

Vaňa 170x70

Vaňu je možné dovybaviť masážnym systémom. Besco MODERN akrylátová vaňa 1x cm. Akrylátové vane Lyra sú príjemné a . Elegantná obdĺžniková vaňa , ideálna pre vaše pohodlie, je vyrobená zo smaltu.


Výhodou smaltových vaní je vyššia odolnosť voči poškriabaniu a akémukoľvek . Vaňa MODERN je vyrobená z kvalitného 1 akrylátu s príjemným lesklým povrchom, čo uľahčuje bežnú údržbu.

Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. Hledáte smaltovaná klasická vana 170x? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Existují tvary, které si již jednoduše nelze odmyslet od všedního dne. Tak patří jednomístné vany SANIFORM s odtokem umístěným v nožní části ke . Kolo Rekord pravouhlá akrylátová vaňa 170xcm.


Príjemný a relaxačný kúpeľ od Ozonius. K dispozici s povrchovou úpravou Antislide. Obdélníková akrylátová vana Mahé je nejlevnější variantou klasických van Laguna.

Výhodou akrylátových van je neporézní povrch a vysoký lesk spolu s . Volně stojící vana AQUATECH je vyrobena z odolného materiálu Pietraluce. Jedná se o směs hydratovaného oxidu hlinitého, oxidu titaničitého a polyesterové . Díky antibakteriální povrchové úpravě se ve vaně . JIKA RIGA ocelová vana 170xcm. Tvarová stálost, dlouhá životnost, snadná údržba a příznivé ceny jsou hlavními přednostmi ocelových van Jika z pevné . Cubito Akrylatova vana 170xcm.


Saniform Plus: Vane Saniform Plus sú nositeľom kvality značky Kaldewei. Jedná sa o moderné ale zároveň dizajnovo nenáročné vane. Dostupné príslušenstvo: Nožičky Univerzal Mech.


Bílá akrylátová klasická vana Active o rozměru 170x70. Produkt patrí do kategórií: Výpredaj . Vana je dodávaná včetně nožiček. Predaj, poradenstvo a montáže v oblastiach kúrenie, kúpeľne, čerpadlá, závlahy.


Internetový obchod pre celé Slovensko, kamenná predajňa Kúty na Záhorí. STONE ROUND Vaňa z liateho mramoru 166xcm. STONE LONG Vaňa z liateho mramoru 1x cm.


Vaňa 170xs polyesterovým povrchom (rovnaký ako pri liatom mramore). Athos TGB Plast vaňa 170xje mimoriadne odolná voči chemikáliam a navyše po .

Kerasan AQUATECH vana 170xcm. Nepřehlédnutelným prvkem série AQUATECH je volně stojící vana , která je. Více informací o produktu a dostupnosti produktu . Klasická rovná akrylátová vana Messiana o rozměru 170xcm. Masážní systémy vany: HIT, TOP, PRO. Kde si můžu výrobek prohlédnout?


Značka: Dostupnost: Na dotaz.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky