streda 1. augusta 2018

Kludi bozz

Nábytek obsahuje antibakteriální složky. Ideové návrhy nábytku Evolution . Roca koupelnové skříňky pod keramická umyvadla Roca. Skříňka pod umyvadlo SDD z řady Classic od výrobce Ravak.


Klasický tvar skříňky s oblíbeným způsobem křídlového otevírání. Ergonomický výkroj usnadňuje .

Překlady z češtiny do angličtiny, . Kúpeľňová skrinka s umývadlom z liateho mramoru 1cm. Nabízíme také výběr univerzálních skříněk pod umyvadlo či zařízení nábytku na míru v našem. Tato koupelnová skříňka se díky svému rozměru a neutrální bílé barvě hodí do většiny koupelen. Má bílé lakované boky i přední část skříňky. Dveřová skříňka v barvě ořech.


Umyvadlové skříňky Jika LYRA PLUS, šité na míru stejnojmenným keramickým umyvadlům, spojují výhody esteticky lákavého zakrytí umyvadlového sifonu s . Dřevojas Řada Q 700D skříňka s umyvadlem ořech. Skříňku je případně možné zavěsit, vždy je nutné přišroubovat umyvadlo na zeď.

TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: cm. Barevné provedení: lesklá šedá. Rozměry: x 4x 4cm. Expresné doručenie po Slovensku! Nábytok do kúpeľne s vodeodolnou úpravou, skrinky pod umývadlo so šírkou od 70cm do 80cm, biela farba, šuflíky, špeciálne kovanie.


Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla , k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Materiál umyvadla , umělý mramor.


Do skříňky je zasazeno elegantní bílé. FLUORIT – závěsná skříňka bez umyvadla. DIAMANT - umyvadlová skříňka.


Elegantní umyvadlová skříňka náležící do rodiny koupelnového nábytku Jika LYRA disponuje klasickou konstrukcí korpusu s dvojkřídlými dvířky. LAUFEN PRO S skříňka pod umyvadlo 665x450x390mm zásuvka, se sifonem, bílá lesk . Vyberte si třeba zrcadlovou skříňku nad umyvadlo s šířkou - cm. Keramag CITTERIO skříňka pod umyvadlo asymetrická, 70cm , šedohnědá. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Jedná se o nové, nikdy nepoužité zboží se zárukou měsíců.


Zboží je zabaleno v originálním balení.

Doska pod umývadlo dub štruktúrovaná 1cm. Zrkadlo do kúpeľne so skrinkou je to čo je praktické a zároveň vyzerá dobre. Mnohé veci potrebné pre každodennú hygienu ľahko zmestíme do takejto skrinky. Horná zrkadlová skrinka s halogénovým osvetlením, zásuvkou a vypínačom 7cm.


Lacný až najlacnejší kúpeľňový nábytok v akcii pri zachovaní štandartnej kvality. Pre zákazníkov u ktorých je dobrý pomer ceny a hodnoty na prvom mieste. Kúpeľňové štúdio FLEX v Žiline Predaj obkladov dlažieb, a zariaďovacích predmetov kúpeľní. Odborné poradenstvo a návrhy kúpeľní.


Rozmery70x52cm , vyska 81cm. Skrinka do kúpeľne závesná Vedea biela orech.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky