utorok 10. marca 2015

Bojler kombinovaný

ZLIATINA:EN AW-60(AlMgSi5) TEN 573- EN 755- 2. Pred nákupom si telefonicky overte . Ohybné hliníkové potrubie kruhového prierezu, tzv husí krk. Je určený pre rozvody vzduchu v objektoch. Ideálne použitie k odsávaču pár v domácnostiach.


Globaltech - Čína e1stupeň hliníkové potrubia výrobcov a dodávateľov, sa špecializuje na poskytovanie najrôznejších veľkostí a typov výrobkov. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie Hlinikove trubky. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Pevná a ľahká hliníková spojka s lešteným povrchom. Vhodná na výrobu vlastného sania, alebo vedenia k intercooleru. Príslušenstvo Rozvody teplého vzduchu Hliníkové rúry izolované/neizolované.


Nájsť hliníkové rúry 2070Výrobcovia tu na cherrymetalco. Naša spoločnosť sa špecializuje v tejto oblasti od roku 19a sme známi ako jeden z . Ak potrebujete hliníkové profily potom tie ktoré máme práve na sklade nájdete v katalógu, tieto profily si môžete priamo na predajni kúpiť, zarezervovať . Trubky kruhového prierezu: akosť EN AW 60Tskladom k dispozícii ihneď k odberu. Trubky štvorcového a obdĺžnikového prierezu (jakle):.


Suciastky zo skladu + Hlinikove rury. Odoslať od djwiktor Máj 201 13:30. Ahojte, predavam nejake prebytky zo skladu zo zrusenych alebo .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky