streda 11. marca 2015

Práčkový ventil

Guľový pračkový ventil - IVAR. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vyberte si z široké nabídky pračkových ventilů se zpětnou klapkou i bez ní. Nabízíme značky Aqualine, Arco, Novaservis, Sapho a. Skladem, ihned k odběru ks. Rohový ventil - kombinovaný pračkový ventil s roháčkem a .

Zajímá vás Ventil rohový nebo obecně Ventil do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Armatury a příslušenství a vyberte si Ventil jaký . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pračkový ventil vřetenový rohový s filtrem VA. Popis: Nové zboží roháček Kč . Kvalitní chromovaný pračkový ventil.


Složení: ventil s posuvnou plochou rozetou průměr mm, tl. Pro připojení praček, myček a jiných vhodných domácích spotřebičů s přívodem vody.

Uvnitř filtr s možností čištění . Dostupnost: Ihned k odeslání. Sleva: Běžná cena 5Kč bez . Cena1Kč (1Kč bez DPH). Kombinovaný rohový ventil (tzv. pračkoroháček) Arco COMBI je určen pro sdružené připojení přívodu studené vody k vodovodní baterii a pračce nebo myčce . Provedli jsme rekonstrukci rozvodů s. ALBERTONI vřetenový rohový pračkový ventil - s funkcí zpětného. SCHELL regulační pračkový ventil.


Novaservis,,,prackovy,sikmy,rohovy,ventil,3x,3chrom,serie,s,prackovy,ventil. Určeno pro instalaci před nástěnnou baterii pro přípojení pračky nebo myčky na nádobí. Připojovací ventil ½“ x ¾“ s rukojetí COMFORT a vrškem s tukovou komorou se zpětnou klapkou.


Složení tělo s posuvnou rozetou průměr mm sanitární vršek. Klasický vzhled a léty prověřená konstrukce, to jsou dvě stěžejní přednosti této produktové řady. RIO nachází své uplatnění zejména při rekonstrukci starších . S klapkou proti zpětnému nasátí. Ventil pro připojení pračky za nástěnnou baterii s mezikusem.


Zaregistrujte se a získejte navíc až slevu.

Materiál pochromovaná mosaz. Najnovšie, Najpredávanejšie, Najlacnejšie, Najdrahšie. Neboli nájdené žiadne záznamy. Položka zatím nebyla hodnocena.


Překlady z češtiny do angličtiny, . Schell,,,kombinovany,rohovy,prackovy,ventil,1x,3x,3chrom,serie,s,kombi, ventil. ANTICALC systém je řešení, které minimalizuje vliv vodního kamene na ventil a tím snižuje jeho . Ventil je mechanické zařízení regulující průtok tekutin (plynů, kapalin, zkapalněných tuhých látek, kalů atd.) v potrubí. Pojem v české strojařské terminologii .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky