štvrtok 5. marca 2015

Okce 80

Všetky informácie o produkte Ohrievač vody Dražice OKCE , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Dražice OKCE 80. Elektrické závěsné ohřívače vody - bojlery Dražice, akumulační, průtokové, horizontální i vertikální poloha. Nejprodávanější ohřívač - bojler OKHE SMART. Elektrické › Závěsné V pamäti Preložiť túto stránku Více informací o elektrickém ohřívači vody OKCE.


Ohřívač vody Dražice OKCE bílý.

DRAŽICE OKCE elektrický zásobníkový ohřívač vody 80l, závěsný, svislý. TECHNICKÉ PARAMETRY: Výška: 7mm. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . OKCE 5 OKCE , OKCE 10 OKCE 12 OKCE 16 OKCE 200.


Produktový list - Dražice OKCE bílý . Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem l. Elektrické akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 50–2litrů. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po .

W svislé umístěníEnergetická třída C hmotnost: kg. DZ Dražice - OKCE elektrický ohřívač vody tlakový , pro svislou montáž , se suchým topným tělesem , izolace mm , termostat s intuitivním ovládáním , - 160 . Rozteče kotevních šroubů výrobce . Svislý elektrický ohřívač vody s keramickým topným tělesem a možností instalace v blízkosti . Hodnotilo užívateľov, priemerné hodnotenie z 5. Tento elektrický ohřívač vody (bojler) vyniká elegantním tvarem a technickou kvalitou. Bojler OKCE je vybaven suchou jímkou pro . Doba ohřevu elektrickou energií z °C na °C : hod.


Popis: Prodáme l bojler Dražice, málo používaný, na domku . Zeptejte se na tento produkt. Závěsný elektrický ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu litrů určený pro svislou montáž. Technické parametre: Obje80l.


Maximálny prevádzkový tlak nádoby:. K montáži ohřívače doporučujeme doobjednat: Rabovský souprava pro . Kontaktovať servisnú montážnu organizáciu. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody .

Electric storage water heater designed for suspension on the wall, vertical l. Výměna děravého elektrického bojleru Ariston PRO ECO za nový Dražice OKCE na adrese Rudoleckého , Znojmo, 3. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pracovní poloha – svislá (zavěšený na zdi). Keramické topné těleso výrazně prodlužuje životnost ohřívače.


Elektrický bojler Dražice OKCE : doručení domů nebo na prodejnu. Možnost využití nízkého tarifu elektrické energie (noční proud). Ohřev zajišťuje keramické topné těleso ovládané provozním termostatem a jištěné bezpečnostním . Detailní popis zásobník tlakový OKCE DZD svislý.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky