streda 1. apríla 2015

Dražice okce 160

OKHE 8 OKHE 10 OKHE 12 OKHE 1. Více informací o elektrickém ohřívači vody OKCE. Teplotný rozsah ohrevu je 5–74°C s pevným výkonom. OKCE 5 OKCE 8 OKCE 10 OKCE 12 OKCE 1, OKCE 200. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po . Bojler OKCE je předpřipraven k osazení . Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem 1l.


Bežná odporúčaná cena : 406. Electric storage water heater designed for suspension on the wall, vertical 1l. Celý popis a technické parametry. TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: 5mm. Svislý elektrický ohřívač vody s keramickým topným tělesem a možností instalace v blízkosti . Doba ohřevu elektrickou energií z °C na °C : hod.


Rozteče kotevních šroubů výrobce . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody . Dodací lhůta: Dodání obvykle do dní, na přesný termín se můžete . Hodnotili užívatelia, priemerné hodnotenie z 5. Návod k obsluze a instalaci OKCE. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Velkou výhodou elektrických bojlerů je možnost využití . Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Konstrukce ohřívače vody: zásobníkový Poloha instalace: svislý (vertikální) Objem ohřívače vody (l): 1Druh ohřevu: elektrický Indikátor teploty: ANO Příkon . DRAŽICE Sada vodičů pro zásobníky OKC.


Vám děkují za rozhodnutí používat výrobek . Pracovní poloha – svislá ( zavěšený na zdi). Prodám starší bojler OKCE 160l. Dražice 1l, Cena: 5Kč, Lokalita: Semily.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky