utorok 14. apríla 2015

Ohrievace na terasu

Vonkajšie ohrievače MEVA VeGa Cattara Enders a ďalšie. Luxusný infračervený terasový ohrievač so zabudovaným osvietením pre. Energeticky efektívny plynový ohrievač pre terasy , verandy alebo pre aktivity vo . Nerezový plynový terasový záhradný ohrievač kW v tvare pyramidy so. Terasový ohrievač je platným doplnkom terasy alebo inde do okolia domu.


Zdvojnásobte čas využiteľnosti terasy komfortným vykurovaním.

Vysoko teplotné infra žiarenie pocítite takmer okamžite. Terasové infra ohrievače pre zvýšenie komfortu. Infražiarič ECOSUN TH je moderným a veľmi praktickým doplnkom Vašej terasy. EUR Esschert Design ohrievač na terasu okrúhly kovový FF214.


Vyberte si z našej ponuky terasových ohrievačov. V ponuke máme viacero modelov. Chcete si posedenie na terase či pod pergolou užívať aj v chladnejších jesenných mesiacoch?


V kategórii Infražiariče, terasové kúrenie najdete šíroku ponuku výrobkov a riešení. Activa Bolly Plynový tepelný žiarič na terasy kWp - kWp, ušľachtilá oceľ.

Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Záhradný ohrievač Klobúk - LAKOVANÝ TMAVÝ. Tráviť chvíle na záhrade a terase aj počas chladnejších jesenných či jarných dní nie je vylúčené. Ohrievač ponúka vysokú výhrevnosť kW, horák Eco-Plus, kvalitné spracovanie a . Tiež máte radi sedenie na terase alebo v záhrade? A poznáte ten pocit, keď vám chvíle pokoja alebo zábavy s priateľmi ukončí rýchly nástup chladu?


Preto je tento spôsob ohrevu mimoriadne vhodný na terasu domu alebo reštaurácie, kde. Okrem toho ohrievače určite zaujmú aj svojim moderným dizajnom a . Plynové ohrievače na propán bután, ohrev na plyn MASTER za nevídané ceny s garanciou najnižšej ceny na Slovensku. Piezozapaľovanie, sada pre . Predĺžte si sezónu na terase.


Plynové terasové ohrievače na súkromné a profesionálne využitie. ECOGREEN horák s malou spotrebou. Počas chladnejších podvečerov či nocí, vás príjemne zahreje a pri . Môžete ich zavesiť na terasu , do pergoly alebo ich použiť napríklad na tržniciach či vo . Prenosný elektrický terasový ohrievač Patentovaný vysokovýkonný výhrevný žiarič z uhlíkových vlákien s dlhou životnosťou Vzhľadom na nízku hmotnosť ľahko . Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo.


Na terase , v záhrade, vo vašej kaviarni, hoteli či reštaurácií alebo v priemyselnej hale? Revolučný infračervený ohrievač HORIZON sa .

Infraohrievače vám pomôžu predĺžiť letnú sezónu, kedy večerné teploty rýchlo klesajú, ale vy si chcete ešte posedieť na terase. S infračerveným ohrievačom Hot Roddy od spoločnosti DURAMAXX si teraz môžete užívať spoločenské akcie alebo príjemné večery na Vašej terase či v . Ak potrebujete vykúriť väčšiu, či menšiu miestnosť, sú tu pre vás konvektory, ohrievače , krby a radiátory. Vykurovanie vonkajších terás.


Plynové patio ohrievače na súkromné a profesionálne využitie. Infračervený ohrievač IH je perfektnou voľbou pre vonkajšie priestory, kde sa vyžaduje špičkový dizajn ako napríklad terasy štýlových kaviarní, reštaurácií ale aj .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky