streda 15. apríla 2015

Obklady a dlažby e shop

Airblast – Litinové spojky a svorky na vzduchové hadice. Spojka vzduchová M16xplnící okruh (červená) pro přívěsy - PK Technik. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou . Pneumatické diskové spojky a brzdy jsou vyráběny s průměry třecích.


V této podkategorii se nachází produktů. Nabízím vzduchové plastové spojky od firmy SMC na hadičku 4mm. K dispozici případně dalších několik desítek balení. Sada na demontáž spojek kompresoru, GEKO Sada se používá k demontáži spojky v kompresorech.


Kúpte teraz na ČistéOblečenie. V JSC pro Vás vyrábíme hydraulické hadice již 25let. Vzduchové spojky ,rýchlospojky.


Máme veliký sortiment zboží k hydraulice, vzduchu, včetně profesionálních aditiv i olejů od Wynn`s, . Nářadí vzduchové - Příslušenství - spojky a redukce. Certifikovaná hadice ze zdravotnického materiálu pro přívod vzduchu k dýchání do tryskací přilby v délce m, osazená rychlospojkami. Rotační nástrčná spojka řady KS s kuličkovým ložiskem je vhodná pro rotující nebo oscilující aplikace. Nabízíme je v různých průměrech, barevných provedení a tvarech. Spojkami redukujete trubky sání k filtru.


Zde se nacházíte VZDUCHOVÁ SOUSTAVA - SPOJKY ,ŠROUBENÍ- vzduchové. Přímá redukční spojka ke spojení hadice pro COa vzduchové hadice 6x8mm. Dostupnost: Skladem - prodejna. Popis: prodám nové vzduchové spojky.


Pružné spojky se používají pro přenos kroutícího momentu při pohonu . Gumová hadicová spojka - průměr mm, délka mm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky