pondelok 5. októbra 2015

Kalove ponorne cerpadlo

Prodáváme klasické nádoby a nerezové nádoby na vodu, na které je . Zakázková výroba z nerez oceli, výroba nerezových zařízení, strojů pro farmacii, chemii, potravinářství, nádrže, kontejnery, tlakové nádoby , procesní tanky, . AQUAPRESS - nerez in-line provedení. Nerezove tlakove nadoby na vodu. Přípojka na vodu je odlitá z nerezové oceli a je odolná proti korozi. Všechny nádoby Stairs procházejí zkouškami a kontrolou jakosti, aby u každé nádoby byla. JOVAL 1V, nádrž na vodu, nerezový aquamat.


V našej ponuke nájdete ponorné čerpdlá, kalové čerpadlá, samonasávacie čerpadlá na pitnú vodu aj ručné pumpy od svetových výrobcov , kvalitné domáce. To vše naleznete v naší nabídce za . JOVAL nerezové tlakové nádoby bez vaku ležaté bar. Stojaté tlakové nádoby nerezové.


JOVAL - mimořádně kvalitní celonerezová tlaková nádoba s max. Jej použitie je možné ako súčasť domácich vodární alebo . Firma se zabývá výrobou průmyslových zařízení a strojů z nerezu. Dalším oborem naší působnosti je výroba interiérových doplňků na . Tlaková nádoba obsahuje gumený vak. AFC X, nerezová tlaková nádoba litrů Kliknutím zobrazíte podrobnosti. AFC SB INOX, nerezová horizontální tlaková nádoba litrů Kliknutím . Dceřiná společnost KPHN Vessels vyrábí nerezové nádoby a zařízení pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl.


Celonerezové tlakové nádoby. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Sortiment našej podnikovej predajne sme rozšírili o celonerezové tlakové nádoby s membránou a bez membrány.


Dávkovací zařízení, automatické dávkovače, peristaltická čerpadla, dávkovací jehly, tlakové nádoby , kartuše a plničky, kompresory a ventily, adaptéry luer. Vyrábíme tlakové i beztlakové nerezové nádoby. Naší hlavní výrobní činností jsou návrhy a výroba nerezových celků především do pivovarnického, ale také . Kvalitná tlaková nerezová nádoba s celkovým objemom litre s pneumatickým piestom, redukčným ventilom a možnosťou tlačenie aj tých najviac viskóznych . Príruba tlakovej nádoby - nerez. Použití nerezových tlakových expanzních nádob Joval: - tlakové nádoby k automatickým vodárnám. Pre zabránenie korózie je na vstupe použité pripojenie z nerez ocele.


Příruba nerez pro tlakové nádoby Zilmet. Predaj čerpadiel kalových, ponorných a obehových. Domáce vodárne, tlakové stanice PumpS, Grundfos sqe, Sigma. Příbory nerez ks ALPHA MAT. Vše pro váš dům, práci, mazlíčky i zahradu od ověřeného třetího největšího prodejce na českém internetu.


Pri objednaní nových nádob z vlastnými požiadavkami je . Distribútor a predajca chladiacich komponentov PC.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky