pondelok 26. októbra 2015

Male elektricke ohrievace

Popis Nailtec parafínová vana ,oranžová,sada. Pokožce dodá správnou míru hydratace a výživy. Kromě vany dostanete spolu se.


Unsubscribe from Eva Plachá ? Teplé, voňavé parafínové zábaly vyživujú a zjemňujú pokožku rúk, kolien a chodidiel. Teplo otvára póry, cez ktoré sa ľahšie vstrebávajú výživné látky a.

K parafínové vaně dodáváme parafíny - dle skladových zásob. Pro úpné naplnění parafínové vany je třeba kg. Na parafínové zábaly, které je možné provádět s pomocí této vaničky, je používán speciální vosk - parafín , který obsahuje vitamin E, . Objednejte si produkt NeoNail parafínová vana SD-s příslušenstvím v našem e-shopu za skvělou cenu. Při objednávce nad 500Kč máte poštovné zdarma! Profesionální parafínová lázeň.


Ohřevový přístroj (9W) od . Sada obsahuje: 1x vana na parafín , 1x mřížka na dno, 1x parafínový vosk 4g, 1x froté rukavici na ruku, 1x froté návlek na nohu, 1x aplikační štětec.

Vanička slouží pro ohřev parafínu pro ruce, nohy, lokty, obličej a tělo. Umožňuje nepřetržitý provoz. Slovník pojmů vám vysvětlí, jaký je význam výrazu parafínová vana.


Naše vany slouží k provádění parafinových zábalu na rukou a nohou. Do parafínové vany je potřeba 2kg parafínové lázně. Zařízení pro parafinové zábaly na ruce a jiné části těla. Parafinová vana s příslušenstvím.


Funkce parafínu v soubě spojuje léčivé a estetické účinky pro Vaše . Velmi praktická a šikovná souprava na ohřívání parafínu a na parafínovou péči s aromatickým voskem. Nabízíme také parafínové vany pro krásné a hladké ruce. Domácí parafínová kúra s aromaterapií. Vďaka nemu bude Vaša pokožka znovu hebká, pevná a hydratovaná ako koža malého bábätka. Aplikovat parafínové zábaly lze na rukou, nohou, loktech i kolenou.


Na místa, která nelze jednoduše ponořit do lázně, lze horký parafín nanášet . Originální parafínová vana v sadě s příslušenstvím (2x 450g parafín, štětec, rukavice, mřížka, 2x termonávleky). Do vaničky se vkládá parafín, cca 2kg, který se ohřeje na cca 53stupňů a následně aplikuje. Vana na parafín - Mřížka - Igelitové.

Naneste na ruce výživný krém vhodný pod parafín. Hladinu parafínu v parafínové vaně udržujte v dostatečné hladině. Pozitivně ovlivňuje akupresurní dráhy, ulnární a radiální nervová zakončení.


Efalock - parafínová vana Belmano - změkčuje kůži na rukou, loktech a chodidlech - balení 60ks jednorázových sáčků na ruce - balení 60ks jednorázových . Vyberajte zo spoľahlivých parafínových vaní , ktoré udržia vosk pri stálej teplote a parafínových ohrievačoch, ktoré je možné využiť aj na parafango, bahno, riasy . Vnitřní rozměr: 31cm x 21cm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. PARAFÍNOVÝ ZÁBAL NA RUCE FANGO je kvalitní parafínová lázeň s digitálním nastavováním teploty od až do stupňů Celsia, vhodná na dlaně nebo .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky