piatok 23. októbra 2015

Výlevka cena

Spodná výklopná časť s košom na bielizeň mechanizmus tichého dovierania závesy dvierok voliteľné . Kúpeľňová skrinka s košom na bielizeň NATALI TYP 8. Farebné prevedenie: dub sonoma. CERSANIT - SKRINKA VYSOKÁ OLIVIA S KOŠOM NA BIELIZEŇ. Závesná skrinka vysoká s košom na bielizeň 2x dvierka 35x140x30cm.

Skrinka vysoká s kôšom na prádlo Standard 60SZF. Materiál korpus: MDF, lamino. Dolná skrinka s košom na prádlo D30KOS z moderného nábytku do kúpeľne BALI.


Korpus skrinky je vo farbe orech. Ak máte v kúpeľni nedostatok úložného priestoru, ale zároveň sa vám do nej nevlezie celá kúpeľňová zostava, je na čase sa poobzerať po kúpeľňové skrinke. Skříňky s košem na prádlo Intedoor, Jika, Sapho, Roca a další za super ceny!


Zaručujeme rychlé dodání, poskytujeme odborné poradenství. Expresné doručenie po Slovensku!

Hodí se do vaší koupelny vysoká nebo nízká skříňka s košem na prádlo ? Vysoká skrinka s košom KALI. Farba : biela, možnosť zmeny zo vzorkovníka za príplatok. Bočná vysoká skrinka s košom na bielizeň, zásuvkou a policovou časťou. Farba : borovica , možnosť zmeny zo vzorkovníka za príplatok.


INTEDOOR FLORIDA nízka kúpeľňová skrinka s košom , horná úchytka FSN351ZK01C Nízka kúpeľňová skrinka šírky 35cm so zásuvkou a košom na prádlo. Praktická kúpeľňová skrinka. Vyrieši úložný priestor v malej kúpeľni.


Jednoducho udržiavateľný materiál, odolný proti vlhkosti. Vo vnútri za dvierkami je jedna . LARITA skrinka vysoká s prádelným košom 40x140x30cm, ľavá, SAPHO. Výbava, Koš na prádlo , Spomaľovacie pánty.


Hledáte koupelnová skříňka s košem ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Moderný a nadčasový dizajn skrinky. Oblíbená skříňka do koupelny má bíle lakované boky i dvířka (lesk).

Zajímá vás Nábytok skrinka nebo obecně Nábytok do vaší koupelny? Rozmery (ŠxHxV): 60×32×1cm. Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt kupelnova skrinka s kosom na pradlo biela. Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste hľadať . Efektívne úložné priestory do kúpeľne sa postarajú o všetko.


Police, skrinky , lavice, schodíky, vozíky a skrine tvoria ideálne vybavenie do kúpeľne. Vyrobená je z kvalitného DTD laminovaná bielom prevedení. Kúpelňový nábytok REA REST, závesná kúpelňová skrinka s košom na bielizeň je kvalitný slovenský výrobok.


Skříňka na prádlo s horní deskou a prostorným výklopným košem , do kterého snadno umístíte špinavé prádlo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky